Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony starsze od mężów

Polecane posty

Gość gość
a ty masz pewnosc ze dozyjesz jutra?

Jest taka książka Hanny Bakuły "wnuczkożonka, czyli jak utrzymać laskę" o 50latkach + którzy ukrywają brzuszki i łysinki pod bluzami z kapturkiem i próbują wyrywać 20latki, bo czują się jak 25letni desperados ;-)

Gość gość
faceci sie gorzej starzeją

Gość gość
smieszą mnie przeciwnicy takich związków chyba sami nie są szczęsliwi

Gość gość
Rozpadaja się związki rowiesnikow, rozpadają się związki tzw typowe- gdzie mezczyzna jest starszy od kobiety...wiec jaki to problem, czy on , ona jest starszy-młodszy? Milosc, uczucie , pozadanie, to nie daty i metryka.

Gość gość
tak, tak, babcinki, trzeba sie jakoś pocieszać. Ale zmarszczek, rostępów, obwisłych cycków i tak sie nie ukryje :( cóż pozostało jak tylko pomarzyć i pocieszyć sie nawzajem :) Zadbany facet z wiekiem zyskuje nie tylko na kasie. Kobieta rzadko która, pomimo starań jest w stanie coś zaoferować...

Gość gość
o wlasnie!

Ale zona starszego męża też się starzeje, obwisa i brzydnie. I taki starszy mąż, który szybciej jest przy kasie od młodszego, szybciej taką żonę zostawi.

Gość gość
do autorki a co komu do tego ile zona czy maz maja lat , nudzisz sie?

Gość gość
to ich sprawa i nie ma tu oczym dyskutowac

Gość gość
Piszecie takie bzdury, ze się można posmiac! :-D Wszyscy się starzeją....od urodzenia, moje drogie dzieci...:-D Nikt się tutaj nie pociesza, bo i po co? Znam rozne malzenstwa: kobieta jest starsza od meza o 3 lata, ale wygląda na 5 lat mlodsza od niego...znam rowiesnikow, gdzie facet jest jeszcze ok, a baba wygląda jak czarownica... Każdy inaczej się starzeje i nie wiadomo jak będziecie wygladac za 20-30 lat..o ile dożyjecie. Patrze czasem na 30-letnich facetow...mam więcej lat, ale niejednego nie tknelabym nawet kijem. ...wiec, więcej pokory zycze :-D

Gość gość
Po co te wszystkie krytyki, coś mi się wydaje, że wiele ludzi zazdrości takim parom/małżeństwom. Bo są inne, szczęśliwsze, tacy ludzie częściej się uśmiechają, chce im się żyć, korzystać z życia itp. A jak się ma starszego męża to już on czasem ogranicza. To jak ludzie mierzą życie sexem to mnie osłabia... dlaczego większość myśli, że sec jest najważniejszy? Czy Wy zboczurami jakimiś jesteście? To jak Wy sobie dacie rade kiedy już nie będziecie w stanie? Będziecie się musieli rozstać z partnerem bo przecież bez sexu nie da się żyć.... Nawet nie wiecie jak się mylicie, sex to nie wszystko.

Gość gość
tez uwazam ze roznica w dlugosci zycia wsazuje ze to mąz ma byc mlodszy

Gość gość
a ja nietknąłbym nawet kijem niektórych moich kolezanek młodszych brzydkich i grubych

Gość gość
temat zalozyla jakas zazdrosnica

Gość gość
Dokładnie jest masa obrzydliwych facetów w różnym wieku, teraz to kobiety są naprawdę w tych czasach super zadbane, mężczyźni, co drugi, ma obwisły brzuch i pije piwo...

Gość gość
jasr duzo brzydkich mlodych kobiet

Gość gość
"temat założyła jakaś zazdrośnica" PO czym to wnioskujesz, bardzo dobrze zrobiła, nie można napisać nic bo już jest zazdrosna, osłabiasz mnie....

Gość gość
Autorka: He he nie jestem zazdrosna, niby o co :) Fajnie, że piszecie ale co po niektórzy odpuścili by sobie, omińcie temat jeśli Wam się nudzi bo widzę, że piszecie kompletnie nie na temat. . Powiem Wam, że po niektórych wpisach jak czytam zaczęłam też jeszcze bardziej doceniać mojego męża :) po nam też nie widać absolutnie różnicy wieku i wszyscy myślą, że jesteśmy w tym samym wieku :) . Proszę Was, temat jest dla żon starszych od mężów, resztę proszę o ugryzienie się w język.

Gość gość
prosze opisz jak się poznaliście i dlaczego uważasz że jestescie szcześliwi co się skłąda na wasze szczęście?

Gość gość
no cóż było fajnie na początku.Ja 35 on 24. Po 12 latach... poszedł do młodszej. Miałam wcześnie objawy menopauzy, nerwowość itp do tego brak libido a jemu tylko jedno w głowie.

Gość gość
no to trzeba było isc do gina, wziąć hormony i cieszyc się z menopauzy! W tym okresie wlasnie temperamenty młodego ,mężczyzny i starszej kobiety sa na jednym- bardzo wysokim poziomie.

Gość gość
nie mamy dzieci. Najpierw on nie chciał bo ciągle nie miał kasy, potem dla mnie było za późno :( Dla niego rozwiodłam się z mężem a on mnie rzucił jak szmatę. Wszyscy faceci myślą tylko o jednym

Gość gość
u gina byłam, dał mi hormony ,ale po nich przytyłam, podniósł mi się cukier i musiałam odstawić. Dał krążek, ale nie będę go co dziennie wyciągać bo jemu się zachciało !

Gość gość
no to posłuchajcei "starsze" żony. Ja 45, żona 53. Za mną się oglądają młode dziewczyny, za nią emeryci. Na nic nie ma ochoty, o seksie nawet nie mówię. raz na 2 -3 miesiące, ale oprócz tego wiecznie zmęczona, kapryśna, na imprezę nie, wypad na narty nie, tylko w domu siedzi i ogląda telenowel. SZOOK. JA CHCĘ ZYĆ !!!!! A przy niej czuję się jak staruszek. Trzeba bedzie przerwać tą farsę i ruszyć do przodu. Niech sobie poszuka emeryta.

Gość gość
Mój pierwszy był 10 lat starszy, przed, przed ostatni 6lat starszy Przed ostatni młodszy 4lata Przed,przed,przed(nie pamiętam ile razy przed) 8lat młodszy. W sumie to nie wiem czy warto o tym wszystkim pisać, bo przedział wiekowy był różny. Rodzinę założyłam z młodszym o rok, tak więc skończyłam na rówieśniku swoim.

Gość gość
No to posłuchajcie starsi mezowie: ja 53 lata, maz 64. 'Ja - zgrabna, dobrze utrzymana, ogladja suie za mnna 40-latkowie i młodsi. Maz siedzi przed tv, nie chce mu się nigdzie wychodzić, jest wiecznie zmeczony . O seksie mogę tylko pomarzyc- musi chyba kupic viagre. Niech sobie poszuka emerytki.

Gość gość
jak się brało 11 lat starszego to widziały gały :) a teraz ma cie w kieszeni.

Gość gość
Jak się bralo starsza zone- tak samo:-D Jak się bierze faceta z bujna czupryna, a on wylysieje, to co ? trza się rozwieść, tak?Jak facet dostaje piwnego mięśnia a zona przytyje 10 kg, to malzenstwo się rozpada??? Ogarnijcie się, bo zal czytac te głupowate komentarze.

Gość gość
czego nie napiszecie i tak mlodsi faceci beda sie wiazac ze starszymi kobietami jesli beda chcieli nic wam zazdrosnicom nie pomoze