Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony starsze od mężów

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem mężatką, mój mąż jest młodszy ode mnie o 3 lata i nigdy w życiu bym go nie zamieniła na starszego :) Jakoś nie podobali mi się 'ustawieni' faceci. Jak go zobaczyłam pierwszy raz, musiał być mój, i jest mój :) miałam wtedy 24 lata a on 21. Teraz jesteśmy już małżeństwem i mamy cudowną córeczkę. Z miłą chęcią poczytam Waszych opinii, historii...

Gość gość
tez kiedys mialam mlodszego faceta o 3 lata , ja mialam 25 on 22 - niestety sex tylko byl mu w glowie, inny mlodszy o 6 lat okazal sie swirem, a mial 24 jak sie poznalismy.. oto moje doswiadczenia z mlodszymi

Gość gość
a myslalam z z tym drugim bedziemy juz na zawsze ,bo nawet mieszkalismy razem ale nie udalo sie.. , nie ma jednak tego zlego co by na dobre nie wyszlo

Gość gość
o czym tu deliwerować - 3 lata to w sumie rówieśnik. znam parę ona 40 on 27. kochają się jak małolaty. Ale fakt babka jest mega laska. Zgrabna, uprawia różne sporty do tego blondi, długie włosy 🖐️

Gość Ninka2385
A mogą być również dziewczyny starsze od swoich facetów? Mój chłopak jest ode mnie młodszy o rok, w marcu miną dwa lata odkąd jesteśmy razem. Też nigdy nie pociągali mnie starsi ode mnie mężczyźni - tylko raz byłam z facetem starszym o 4 lata. Odkąd pamiętam podobali mi się koledzy młodszego brata, głównie rocznik 86 - ja jestem 85. To zawsze działało w obie strony - wyglądam bardzo młodo i podobam się chłopakom nawet 8 lat młodszym.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi, a gdzie żony??? :) Jeśli chodzi o sex to wolę naprawdę już mieć przerąbane z młodszym, niż ze starszym ;)

Gość gość
sąsiadka ma męża 2 lata młodszego, mają już nastoletnią córkę, znają się od podstawówki. Mam też koleżankę, która będąc samotną matką wyszła za mąż za 4 lata młodszego

Gość gość
Oczywiście, że mogą :) Przypomniałam sobie właśnie, że spotykałam się z facetem starszym ode mnie około 2 lata i to jemu dopiero tak waliło na głowę na punkcie sexu, że jak bym z nim była to by mnie setki razy zdradził :)

Gość gość42
Jestem o 3 lata starsza od męża;w związku prawie 22 lata w tym ponad 17 po ślubie.

Gość gość
mam faceta młodszego od siebie o 9 lat - jest najlepszy na świecie i nikt nigdy nie był dla mnie tak cudownym partnerem jak on

Gość Tris345
A z jakiegoż to powodu autorka podniosła ten temat, tą kwestię? Cóż to za obawy ma?

Gość gość
2-3 lata do żadna różnica wielka nie przesadzajcie! Może w przypadku gdy ona ma 18 a on dopiero 15 ale nie po 20stce, bez przesady

Gość gość
koniec tematu

Gość Tris345
Prawda jest taka że z wiekiem męska atrakcyjność tylko rośnie: nabiera doświadczenia z kobietą, awansuje albo rozwija firmę buduje zasoby materialne. Kobieta z wiekiem tylko traci na atrakcyjności: kurze łapki na twarzy, nabiera wagi, pierwsze siwe włosy, cera się zmienia się na gorszą.

Gość gość
tiaa... wyglądam młodziej, niż mój facet (ten o 9 lat młodszy)

Gość gość
oj nie generalizuj są kobiety które ładnieją i są faceci którzy kapcieją.Wszystko to geny+styl życia

Gość Tris345
"oj nie generalizuj są kobiety które ładnieją" Taaaa....

Gość gość
Tris np moja mama wyglada na 35 lat a tata na 50. Oboje maja 50 lat. :)

Gość gość
gosc z 19:28 dobrze mowi. nie kazdy starszy facet dobrze wyglada. przestan tak idealizowac facetow. brzuch im rosnie, lysina tez, a sprawnosc upada. i tylko nielicznym wlasna firma moze zawrocic w glowie. jest wiele pieknych starszych kobiet. zgrabnych, wysportowanych i madrych.maja tez pewne zaplecze finansowe. i takie moglyby napewno zawrocic w glowie otwartym facetom i to nie tylko na sex.

Gość gość
i co najlepsze mijasz taką szprychę na ulicy i nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego że ona ma 45 lat.Znam takie.

Gość gość
Dlaczego podniosłam temat? A tak z ludzkiej ciekawości, nie trafiłam nigdy na coś podobnego, naszło mnie więc napisałam i uważam, że dobrze zrobiłam :) piszcie piszcie, a Ci którzy chcą dopiec niech sobie darują :)

Gość gość
Mnóstwo takich par. Ja mam 6 lat młodszego, moja koleżanka 4 lata młodszego, mój kumpel ma 9 lat starszą żonę, największa różnica jaką znam, to 10 lat i w każdym z tych przypadków żony wyglądają na młodsze od swoich mężów. Może odmładza młodszy partner. Ale to nieistotne. Najważniejsze, że to długotrwałe związki i widać, że dobrze im razem, nam zresztą też:-)

Gość gość
moj maz jest ode nie 2 lata mlodszy i gdy mowie komuś o roznicy 2 lat wszyscy mysla, ze to ja jestem mlodsza, bo tak to na ogol jest. W sumie to zadna roznica wieku. Znam sporo takich małzeństw.

Gość Tris345
"Dlaczego podniosłam temat? A tak z ludzkiej ciekawości" Naprawdę? Ja znam takie pary gdzie kobieta jest starsza i zawsze wiadć że bardzo przylepione są te kobiety do swoich mężów. Ciekawe czy to przylepienie jest tylko "miłością" wywołane?

Gość gość
pierwsze slysze o "przylepieniu" zwiazanym z wiekiem

Tak,tak kłóćcie się dalej,która wygląda młodziej,która starzej.Wiek nie ma znaczenia,charyzma wyróżnia nas od innych{reszty}.Bywają ludzie,którzy przyciągają do siebie innych niezależnie od wieku.

Gość Tris345
":Bywają ludzie,którzy przyciągają do siebie innych niezależnie od wieku." O mężczyznach mówisz.

Tris345 ":Bywają ludzie,którzy przyciągają do siebie innych niezależnie od wieku." O mężczyznach mówisz. x Doprawdy:)?Wybacz,ale wiem o czym mówię.

Gość Tris345
A jak wytłumatyczycie taki fenomen? Mężczyzna po wieloletnim małżeńśtwie z porównywalną do siebie wiekiem kobietą, zostawia ją dla innej młodszej o 10, 15 lat. A czemu nie słychać tak często o żonach rzucających mężów dla 15 lat młodszych żigolagów? Po tym widać, gdzie się mieści atrakcyjność kobiety.

Tajemnica kryje się w grubośc***ortfela,nie ma to wiele wspólnego z charyzmą.