Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony starsze od mężów

Polecane posty

Gość Tris345
No właśnie, atrakcyjnośc kobiet lerzy w urodzie któa z wiekiem się sypie a atrakcyjność mężczyzn leży w zasobach, które z wiekiem rosną. Czas jest wrogiem kobiety, jakie te wolne baby robia się miłe tuż przed 30 i po. O jo joj, wszystko zniosą, w stołeczki się zamieniają, do rany przyłóż.

Gość gość
byłam z mężczyzną który był starszy 28 lat, nie był ustawiony, był za to wspaniałym człowiekiem

Czas jest wrogiem kobiety, jakie te wolne baby robia się miłe tuż przed 30 i po. O jo joj, wszystko zniosą, w stołeczki się zamieniają, do rany przyłóż. x Brednie,albo mierzysz kobiety własną miarą.

Gość gość
ehhh wszystko to kwiestia ludzi

Gość gość
przecież to pewnie jacys pantoflarze żanden facet nie ozeniłby się ze starą lafiryndą

Gość gość
hehe to prawda

Gość gość
gość przecież to pewnie jacys pantoflarze żanden facet nie ozeniłby się ze starą lafiryndą x Lafirynda może być również młoda,zależy jak się prowadzi.

Głupie baby,facet i tak wybierze co jemu będzie pasowało,najlepiej na jedną noc. Szczerze współczuję wam.

Gość gość
to prawda

Gość gość
ja mam męza 2 lata mlodszego od siebie

Gość gość
taaa i zza kilka lat cie zostawi nie wierze ze facet zechce meczyc sie z kobieta ktora sie szybciej zestarzeje mowie to jako kobieta

Gość gość
cóż 2,3,4,5 lat to prawie że rówolatkowie, ale wg mnie np 35letnia baba i 20 letni chlopak to patologia

Gość gość
stare raszple maza o mlodym ogierze

Gość gość
Autorka: zdania się podzielone i w większości widzę dużo złośliwości, szkoda. . Mój mąż i pantoflarz, he he... chciała bym, żeby taki był ale mogę o tym pomarzyć :D . Teraz z innej beczki, znam taką parę która jest ze sobą już 1o lat! co najgorsze (dla mnie) nie są zaręczeni ani jak na razie nic nie planują, różnica wieku 13 lat, ona ma teraz 28 a on 41, dla mnie to jest gorsze od młodszego męża - pisze do tych złośliwych. Za 13 lat ona będzie miała tyle samo co on teraz a on? już dziadek prawie....

Gość gość
to nic, ale jak wyglądała by kobieta 48 a facet 30 pare??? Porażka, a poeć dalej w przyszłość, jak ktos pisał 2-3-4lata jest ok ale 10,12 porażka

Gość gość
Dokladnie kilka lat, to żadna roznica. Ani jej nie widać ani nie odczuwa się roznicy pogladow, innych etapow zycia itp. Najwazniejsze, żeby dobrze dobrac się:)

Gość gość
ludzie żyjcie i dajcie życ innym

Gość gość
Mój mąż jest młodszy ode mnie o 6 lat, mój poprzedni partner z którym byłam prawie 6 lat był młodszy o 8 lat i generalnie mam powodzenie wśród młodszych, równolatkowie i starsi jakoś mniej się mną interesują :)

Gość gość
fujjj w zyciu takiej roznicy wiekow 8-10lat jakbym mial 30 to ona 40 to juz sypiacy sie towar

Gość gość
ty bys byl za gupi

Gość gość
ja mam 45 - mąż 38 jestesmy razem od 15 lat , ja po rozwodzie eks był trzy lata starszy ode mnie

Gość gość
40 to sypiacy sie towar ? mój mąz mówi ze to najlepszy wiek kobiety

Gość gość
Nie pitolcie . Rok czy dwa to żadna różnica . Problemy rodzą sie tak pow 5 lat. Osobna sprawa to jak bogata babka kupuje sobie chłoptasia żigolo .Czuje się młodsza ropuchowate kumpele zazdroszczą itp. A w temacie . Znamy przypadek -ona 8 lat starsza wszystko cacy do jego 35 urodzin. On jeszcze czujący sie młodo wysportowany laski flirtują a ona baba po 40 z 2 dziec***odupadła zdrowotnie etc. Cera nie ta cyce obwisły etc. . Skończyło się to wszystko w wiadomy sposób . Pan poszukał sobie młodszej od siebie -typowe dla faceta w tym wieku.

Gość gość
o i tak się to zawsze konczy!

Gość gość
Ja mam 36 moj maz 30 Ps nie ma mi co obwisnac 🖐️

Gość gość
Nie wierze że jest tyle par z taką różnicą wieku!!!! To istna patologia i zjawisko to jesłi naprawde wystepuje a ten temat to nie provo - powinno być karane

Gość gość
Ja mam 36 moj maz 30 Ps nie ma mi co obwisnac ------------ albo związek 2 pedalów (i ten co ma 36 gra role kobiety) albo kobieta deska haha

Gość gość
corva !!! Jaki idiota wział by za zone taka starą babe!!!!! Gratuluje fantazji dziec***przecież wypowiediz w tym temacie to bujdy na resorach!!!!!!!!