Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony starsze od mężów

Polecane posty

Gość gość
ja też lubie starsze, ale tylko mężatki i tylko zeby je wyroochac jakis krotki romans 2-3mce wchodzi w grę, ale ożenić sie z taką nigdy, ale kobiety lubia młodych więc panowie bierzcie co wam sie nalezy

Gość gość
teraz jest ok.bo jesteście w sile wieku ale gdy pojawisię menopałza to jak grom z jasnego nieba. u mężczyzn nie widać starzenia nawet gdy łysieje ale gdy kobieta zaczyna siwieć i prtzeżedzają sięwłosy tozaczyna szaleć na punkcie swojego wyglądu. W łózku też się już nie układa. Hormony szaleją w różny sposób zazwyczaj negatywny. Zaczyna się podejrzewanie o zdrady mino ze nie ma ku temu powodu. I powoli związek się rozlatuje bo facet tego nie przetrzyma.

Gość gość
Żonę poznałem gdy miała 27 lat, a ja 19. Jest 8 lat różnicy między nami. Nie zamieniłbym jej na żadną inną.

Gość gość
Mój mąż rocznikowo est młodszy ode mnie rok, a miesiącami aż 20 m-cy :P Nie przeszkadza mi to

Gość gość
a co powiecie na desperata 26 lat, nie chciały go rówieśniczki, to poderwał mężatkę, 36 lat, matkę dwójki dzieci. Teraz, za miesiąc przyjdzie na świat ich bobas :) Niestety mężatka jeszcze się nie zdążyła rozwieść, sprawa w toku. ( twierdzi ze to nie jej wina ze się zakochała :) ). Jakim trzeba być nieudacznikiem albo desperatem żeby rzucić się na taki zdezelowaną przynajmniej moralnie, mamuśkę ??? :( W dodatku na wizus...też. Nawet jego ojciec stwierdził, ze ona bardziej pasuje do niego niż do syna :)

Gość ta od korala z sacza
, a tobie az zal dusze sciska bo ciebie nikt nie chce :D

Co was to obchodzi,w jakim wieku łączą się w pary.Nie wasza sprawa,nie wasze życie.

Gość perła wałbrzycha
zmieniłam sobie tampon,

Gość gość
palant. Dla mnie starsze mężatki to tylko na przystawkę :) żeby dać się złapać na bachora ze starą babą !!!!

Gość gość
Maz jest mlodszy o 3 lata, ja mam 34, on 31. Nie widac miedzy nami roznicy, chyba ze zgoli brode - wtedy wyglada na 26 :)

Gość herodtro
a ja sie nie przyznalam ele mam lat on ma 40 a ja 45 nie wiem czy on taki dyplomata czy po mnie nie widac , no i mam problem jak to powiedziec

Gość gość
stare baby są obleśne... Kiedyś taka napalała się na mnie... zwymiotować można. Nawet po pijaku nie mogłem się przekonać. Że taka stara baba, z 10 lat starsza, może być tak bezczelna. Widać starość jest do łba uderzyła.

Gość gość
gość ja też lubie starsze, ale tylko mężatki i tylko zeby je wyroochac jakis krotki romans 2-3mce wchodzi w grę, ale ożenić sie z taką nigdy, ale kobiety lubia młodych więc panowie bierzcie co wam sie nalezy ===================================== popieram

Gość gość
heh glupi jetescie sa ludzie ktorzy bardzo sie rozumieja i bez wzgledu na wiek sa ze soba bo iwedza ze zycie to cos wiecej niz seks

Gość gość
taaaaaak

Gość gość
"zycie to cos wiecej niz seks" ale co to za życie z kiepskim seksem, albo ze starym próchnem ???

Gość gość
Stare próchno to twoja matka, której ojciec już nie dy-ma, bo nie może :) :) :)

Gość gość
"Stare próchno to twoja matka, której ojciec już nie dy-ma, bo nie może" wtedy takie mamuski ślinią się do młodszych. Jak trafią na desperata to ..bingo !!

Gość hklii
a jak facet ma 40 a ja 45 mam sie przyznac ? tylko po takim czasie ..jak to zrobic

Gość gość
jak go złapiesz na dziecko to nie będzie miał za duzo do gadania

Gość gość
co za głupoty wypisujesz. jak ma 45 lat to dawno o rodzeniu zapomniała

Gość jkkll
co prawda nie wygladam na swoje lata ,i tutaj jest problem bo on planuje ogolnie zaplanowal wszystko ,

Ważne żeby ludzie do siebie pasowali, a ile jest między nimi różnicy lat, nie jest aż tak ważne :-). A jak się zestarzeje i ode mnie odejdzie, trudno. Mało to starych pryków odchodziło w okresie andropauzy od swoich młodszych, pięknych żon?

Gość gość
a ja sie ozeniłem ze strszą o 10 lat i zadna inna jej nie dorówna i czego byscie nie napisali nie obchodzi mnie to

Gość jkkll
on zmienia wszystko w swoim zyciu dla mnie ,tutaj napisze ze to rozwodnik zeby nie bylo ze zone dla mnie zostawia

Gość gość
o co chodzi z tym zagladaniem komus do łózka to chyba tylko zazdrosnicy albo niespelnione kretynki

Gość gość
facety lubia starsze od sibie i tego nic nie zmieni

Gość gość
a ja mysle ze facet musi byc młodszy bo krócej bedzie zyl

Gość gość
i to jezd sedno sprawy

Gość gość
2014-01-22 12:29:13 [zgłoś do usunięcia] gość teraz jest ok.bo jesteście w sile wieku ale gdy pojawisię menopałza to jak grom z jasnego nieba. u mężczyzn nie widać starzenia nawet gdy łysieje ale gdy kobieta zaczyna siwieć i prtzeżedzają sięwłosy tozaczyna szaleć na punkcie swojego wyglądu. " :-D nie wiem , co to jest " menopałza"... ( jest menopauza),a ten gość nie wie również , ze facetow dotyka andropauza, co powoduje, ze facet ma kryzys wieku średniego, zaczyna albo dbac o siebie jak nastolatek i latac za młodymi d*mi, albo przeciwnie- zapuszcza wielki brzuch i wygląda jak jego wlasny ojciec. A już zdanie, ze na facecie nie widać oznak starzenia się , to jest po prostu zalosne:-D Jasne! hehehe- facet zawsze wygląda jak młody bog:-D stary, lysy, obleśny, ale czuje się pewnie jak Bratt Pitt:-D Zwiazek dwojga ludzi to nie tylko metryka!!!!!