Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony starsze od mężów

Polecane posty

Gość gość
dokładnie młodszy ze stara k***a to psychiczna choroba młodszego

Gość gość
ot to

Gość gość
to kwestia milosci a nie latek

Gość gość
U mnie kuzyn (24 Lata) ma o Rok starszą narzeczoną i planują przyszłość ładnie sobie razem :) a brat mojego męża (26 Lat) ma o Dwa lata starszą dziewczynę i powiem Wam, że przyszłość planuje ale tylko ona, niestety - on jeszcze bez pracy i gierki na komputerze... uważam, ze im młodszy tym chyba bardziej dojrzalszy facet :D

Mój partner jest ode mnie 6 lat młodszy. Wcześniej się długo przyjaźniliśmy i pracowaliśmy razem. Jest nam razem bardzo dobrze, oboje stwierdziliśmy, że najlepiej ze wszystkich poprzednich związków :-). Poza tym jest jeszcze jedna zaleta, jak się jest z młodszym: bardziej się o siebie dba, żeby nie wyglądać jak jego mama ;-)

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
stereotypy, a dlaczego kobieta nie może mieć młodszego faceta?

Gość gość
ja 28 mąż 26 nie wiem skąd takie pomysły żę to duża różnica wieku

Gość gość
Dokładnie, kobiecie wtedy chce się dbać o siebie :) ja od dawna zauważyłam że podobam się młodszym (od 2 lat do 4) facetom. Nigdy jakoś nawet mi starsi się nie podobali, nie ma to jak młode ciasteczko, ciałeczko itd :D

Gość anellica
To ja was zagne wszystkich :-) Moj maz jest ode mnie mlodszy o 11 lat :-) Poznalismy sie gdy mialam 32 - on 21, uprawialismy ten sam sport ( jogging). Teraz mam 36 lat i jestesmy malzenstwem od roku. Oczekuje dziecka, jestem w 8,5 miesiacu :-) Nie zamienilabym mojego meza na zadnego pryka! Pasujemy do siebie i kochamy sie bardzo :-)

Gość gość
Nie zamienilabym mojego meza na zadnego pryka! ------------ ale w tym ukladzie to ukhmmm no wiesz to ty jestes tym prykiem

Gość gość
facet który wybiera sobie "mamuśkę" starszą o 10 lat to nieudacznik. Nie chciała go żadna młoda dziewczyna to poleciał na starą babę, dla której wystarczyło że jest młodszy. Dla jego rówieśniczek nie był to żaden atut, a niczym innym nie potrafił zaimponować. "mamuśka" się dowartościowała, że małolat na nią poleciał i to jejwystarcza, Ma sie czym pochwalić przed kolezankami, a że nieudacznik :) Ale temu nieudacznikowi w koncu zazwyczaj też odbija palma, jak mu się "drzwi zamykają" w średnim wieku - mamuśka już wiekowa, a on chciałby się sprawdzić i dowartościować na młodej :)

Gość gość
no pewnie ,cos na ten temat wiem :P medal dla Ciebie :) bo to wielka sztuka :) mamuśka :(

Gość gość
"bo to wielka sztuka usmiech.gif mamuśka smutas.gif" no, to zawyczaj baaaardzo wielka "sztuka". W dodatku humorzasta. Dla nieudacznika to i tak gratka, że znalazł się ktokolwiek kto go przygarnie.

Gość gość
:) gratuluję śmieja sie , wiem ,wiem ..większośc sie dziwi takim i to takim :)

Gość gość
ja mam 46 żona 48 i nigdy nie chcialem sie dowartosciowac na mlodszej

Gość kośćfvgb
morze i niee :D

Gość gość
glupie rzeczy się na świecie dzieją ehhhh

Gość gość yfxdfg
głupi ten śfjat :P

Gość gość
mam kochanka o 10 lat starszego. jest cudowny, czuly...itd. on ma żonę o 6 lat starszą więc między nami jest 16 lat różnicy. ja tez mam starszego o 6 lat meza i wcale nie chce go zamieniac. mam za to satysfakcje, że zawsze będe dla faceta młoda d u pa, nawet gdy dosięgnie mnie starość.

Gość anellica
Kazdy ma prawo do wlasnej opinii, a ja jestem zadowolona z mojego mlodszego meza a on ze mnie. Zyjmy i dajmy zyc innym.

Gość Melindaaaa
Ja mam 42, mój mąż ma 35. Jesteśmy od 3 lat razem

Gość gość
sporo takich malzenstw

Gość gość
Melindaaaa- krótkoo

Gość Melindaaaa
No owszem :) krótko :) mamy 3-miesięczne bliźniaki

Gość gość
wstaw zdjęcie to powiem czy wygladasz staro

Gość gość
haha

Gość gość
przerażaja mnie takie układy , byc moze dlatego że nie akceptuje młodszych :P ojciec tez mnie wychowywał :P żeby nie było

Gość gość
Trzy lata to zadna ogromna roznica ,zreszta co to za licytowanie ?Nie wiek swadczy o czlowieku,a jego charakter. Wolalybyscie wyjsc za dwa-trzy lata starszego co pije i bije czy trzy lata mlodszego bardzo dobrego , skoro dla niektorych tak bardzo wiek sie liczy ?

Gość gość
ja jestem starsza od mojego faceta 6lat. mam 41 on 35. Jak się poznaliśmy, jakieś 15lat temu to nie wiedział, że jestem starsza:) Dodzisiaj wszyscy, którzy nas nie znaja, myślą, ze jesteśmy w podobnym wieku. Nie wiem po co dorabiacie jakies chore ideologie. Gdyby związki oparte były tylko na atrakcyjnej fiziczności, to by nie trwały latami. Jakieś szczyle tutaj piszą, które myślą tylko fiutkami. My mamy dwojkę dzieci, niedługo planujemy ślub. Jakoś przez te 15lat razem, nie chciałam formalizować związku. jakość związku nie zależy od wyglądu, obwisłych piersi- tylko od uczucia jakie łączy dwojga ludzi.