Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikimasz

Młody chłopak starsza kobieta jak uważacie

Polecane posty

Gość Mikimasz

Witam ,chciałem zapytać co myślicie o związkach 20 latków ze starszymi kobietami (30-40) lat. Mnie osobiście to kręci lecz nie mam pojęcia gdzie mógłbym poznać taką osobę,żeby mnie nie wyśmiała ,ponieważ jest to dość dziwna sprawa. Może jest ktoś kto mógłby polecić jakieś miejsca w Trójmieście :)

Gość gość
Na starej piczy młody chvj się ćwiczy. Chociaż ostatnio coraz więcej starzejących się desperatek decyduje się na takie układy, próbuj, może jakąś wyhaczysz

Gość trojmiasto
Plusy:
 - kobiecie chce się eksperymentować i nie wstydzi się swojego ciała oraz potrzeb 
- na jej najaktywniejszy okres seksualny w życiu przypada apogeum jego seksualnych możliwości
- młodszy partner motywuje do dbania o siebie. napisz co o sobie

Gość trojmiasto
,,Ona w wieku 35 lat właśnie nabiera ochoty na eksperymenty i nowe doznania, a jej rówieśnicy przestają myśleć o seksie 24/7 ''

Gość gość
30 latka spoko, bo to młoda babeczka (jak panna, to już w ogóle spoko), ale 40 latka dla 20 letniego chłopaka ? No tak sobie, za duża różnica.

Gość gość
@Mikimasz co masz namyśli pisząc o "związkach"? Masz 20 lat... 30-40 latkę to możesz do łóżka zaciągnąć (bardziej to one Ciebie zaciągną). O związku tu nie ma mowy. Prędzej szukasz mamusi, która się Tobą zaopiekuje... W internecie bez problemu znajdziesz zdesperowane Panie około 40tki, które nie mają nikogo... tylko uważaj byś przypadkiem ojcem nie został. Na związek poszukaj sobie obecnie kobiety w swoim wieku... a jak będziesz starszy to kobieta o kilka, kilkanaście lat młodsza będzie Twoim "celem", a nie starsza!!!

Gość michałłłłł
W supermarkecie baranie młody! Bierz się za te bez obrączek. Jazda gamoniu do sklepu i podziękuj mi za poradę. Mogę ci jeszcze powiedzieć jak zagadać. Ale skoro tgo nie wiesz, to i tak marne twoje szanse. No ale dobrze, jeden sposób. podchodzisz do niej, bezczelnie patrzysz się jej w oczy i wyciągasz z koszyka coś z jej zakupów n. soczek, mięsko. Wkładasz do swojego kosza i mówisz. Właśnie tego szukałem, ale nie mogłem znaleźć, widzę, że pani wie gdzie to leży, więc chyba nie będzie miała Pani nic przeciwko, że sobie to wezmę. Oczywiście mówisz to mile, dowc*pnie, uśmiechasz się. Ona ma się czuć bezpiecznie, a nie myśleć że jesteś wariatem. Metod jest wiele. Potem dojdziesz do takiej wprawy, że będziesz podchodził do mamusiek z mężami, weźmiesz taką za rękę i powiesz: widzę że twój mąż już dawno przestał być interesującym facetem, ale my moglibyśmy przeżyć wiele miłych chwil. Do dzieła młody!

Gość gość
Ile ja bym dał za taki numerek z dojrzałą. Mam 24 lata, a śni mi się taka po trzydziestce!

Gość gość
dwudziestoczterolatek to stara du/pa już...

Na dłuższa mete nie uda Ci się,poniewaz Ty będziesz mieć 40 lat a ona 60.lat.W tym wieku faceci dostają małpiego rozumu i szukaja młodszych kobiet..Chcesz jej zeswinić zycie??:(

Gość gość
ja mam 30 lat jestem mezatka z 10 letnim stazem, nie powiem z mezem uklada mi sie super, nie tylko w lozku, ale od jakiegos pol roku "lazi za mna " jeden 19 latek, normalnie patrzy sie na mnie z wywalonym jezorem, namawia na spotkanie, nie powiem rajcuje mnie to, ale raczej do niczego nie dojdzie, ba na bank nie dojdzie, jesli bylabym wolna to tak, ale niestety dla niego nie jestem, bo tak nieskromnie powiem, w lozku nigdy nie bylam taka jak w tym wieku, dop teraz wiem co to seks !!! i sama siebie zaskakuje :) wiec jesli macie chlopcy ochote na kobietki tak w wieku 30 lat to jak najbardziej, jesli one sa chetne, to czemu nie ? uwierzcie ,ze potrafimy wiele oj wiele,

gość--nie podpuszczaj go,gdyż dojdzie do przekonania ,ze ma rację.Facet w tym wieku myśli interesem,kobieta w jego wieku natomiast jest zbyt dojrzała aby od razu wskakiwać do łóżka.Uczucia sie jej liczą,facet to olewa.

Gość gość kasiulka
ja mam pawie 33 lata a mój mąż 24, jesteśmy razem od 3 lat i uważam że jest coraz lepiej i z dogadywaniem się i tak sobie myślę że czym dłużej z nim jestem tym bardziej jestem zakochana :)

Gość gość
A jaką szanse ma związek 40latki z 28latkiem?:(

Gość gość
40 i 28 nie jest razacy , jesli sie dogadują to powinno byc ok, chlopak 28 juz chyba sie wyszalał i moze potrafi dac kobiecie dojrzałej jakies poczucie bezpieczenstwa, wtedy Ona potrafi baardzo duzo dac od siebie :)

Gość gość
no, nieraz trafiaja sie inteligentni 20+ ktorych rowiesnicy imprezowicze, takze dziewczyny zupelnie nie rozumieja.ale chyba autorowi nie o to chodzi

Gość gość
a jaka według Was jest dopuszczalna granica , tak zeby to miało sens :)

Gość gość
Nie obrazaj 30 stek stary pierniku. To sa mlode kobity, stare to sa 40-50.

Gość gość
Mikimasz Witam ,chciałem zapytać co myślicie o związkach 20 latków ze starszymi kobietami (30-40) lat. Mnie osobiście to kręci lecz nie mam pojęcia gdzie mógłbym poznać taką osobę,żeby mnie nie wyśmiała ,ponieważ jest to dość dziwna sprawa. Może jest ktoś kto mógłby polecić jakieś miejsca w Trójmieście usmiech.gif 20 latkowie to juz stare dziadki i niejedna 30 stka wyglada mlodziej wiec sie odwal.

Gość kloa na ka
duch cafe -ale ty gupi jestes

Gość gość
Oj bez przesady....Mój ukochany skończył właśnie 29 lat a ja za niedługo będę miała 38

Gość gość
Młody burak i stara dmuchawa, ot co! :-D

Gość Zbyszek

mnie nikt nie przebije , mam 40 lat i partnerkę  68l -jesteśmy razem piętnaście lat .