Gość Schizotypic Napisano Styczeń 20, 2014 Cześć, mam na imię Natalia i mam 15 lat. Od jakiegoś czasu mam dziwne wahania nastroju, ale nie wydaje mi się, że żebym miała coś z głową. Na ogół jestem spokojną osobą zazwyczaj w szkole, ale potrafię być też szalona (oczywiście pozytywnie), zabawna, jestem optymistą i cieszę się z życia. Natomiast kiedy coś mnie lekko podrażni (ale nie jestem zła bo nigdy się nie złoszcze) lub mi się nie spodoba to odrazu się czuje jakbym była w innej skórze. Jestem egoistka, nic mnie nie obchodzi, wszystkich dookoła nienawidzę i uważam ze jestem perfekcyjna i wszyscy powinni mnie chwalić za mój sukces. Oczywiście to mi jakoś specjalnie nie przeszkadza, ale nie wiem czy to jest normalne. Kiedyś robiłam test psychologiczny po angielsku i podobno to był taki test co mają psychologowie, bo miał z około 500 pytań. Poza normę mi wychodziło narcyzm i zaburzenia schizotypowe. Nie wiem czy to się ze sobą je, ale jestem szczęśliwą osobą i lubię mieć kontakt z ludźmi. Czy wy też tak macie? Szczerze wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach