Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaciagnac niesmialego faceta do lozka

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się może raz na tydzień, na uczelni, ja zajęta, on zajęty. Bardzo mi się podoba, jest miły, inteligentny,ale nie mogę zostawić mojego faceta. Wiem wychodzę na dziwke, ale w moim związku już dawno nic się nie dzieje, jesteśmy ze sobą, wszyscy mówią ze jesteśmy z******ta para, nie zdradzamy się, ale ja ciągle myślę o tym facecie. Chce go wybić sobie z głowy ale nie mogę

Gość gość
jak jest zajęty co skąd wiesz że jest nieśmiały?

Gość gość
wiem, bo w tamtym roku miałam z nim dużo do czynienia, czasem do mnie zagadał rozmawialiśmy, uśmiechał się, ale jak tylko spojrzeliśmy na siebie to on od razu sie peszył i wzrok spuszczał na ziemie albo książkę. Czułam jak sie na mnie patrzy gdy ja nie patrzyłam na niego, wiele osób mi mówiło że patrzy się na mnie, ale gdy ja sie spojrzałam od razu odwracam wzrok. Ma dziewczyne hmm skąd wiem z portalu społecznościowego

Gość gość
haloooo

Gość gość
Co halo? S*******lej zdradliwa kobieto!

Gość gość
s********j fajtłapo

Gość gość
koles ma dziewczyne Ty masz faceta i chcesz go zaciagnac do lozka wiec zwykłą d***** jestes, sory

Gość gość
tylko ze widać ze z nia jest bo jest, nie spotykają się, może raz na miesiąc albo raz na 2 miesiące, jakby im zalezalo to by było inaczej