Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka dociekliwa

Mieszkanie OWSIAKA opisane i warto o tym poczytać bo mimo że mieszka w bloku to

Polecane posty

Gość gość
bo ty przeczytales kilka artykulikow i wydaje ci sie, ze jestes madrzejszy od tych, ktorzy wrzucaja do puszki owsiakowi?

Gość gość
Mówisz o poplecznikach owsiaka? całkiem możliwe, że odstawili. pozdro.

Gość gość
róbta co chceta - mata swoją kasę i swoje zwoje mózgowe

Gość gość
to metoda typu wrzućmy goooowno do wentylatora a na pewno coś się przylepi

Gość gość
a z drugiej strony ile to energii człowiek ma dzięki nienawiści, nic tak dobrze nie popycha do ddziałania jak zawiść, pisz pisz te artykuliki może pan bóg się kiedyś zlituje i przywróci ci rozum ?

Gość gość
zawsze to lepsze niż wyświechtane zazdrość kompleksy poczucie niższości itd. znaczy sędzia i prawnik to ludzie z natury zazdrośni zakompleksieni i z poczuciem niższości :) ej donnikova donnikova :)

Gość menglic
Maciek B to idz sie z NFZ klocic o twoje skladki ..spytaj sie na co ida, gdzie jest ten sprzet za twoje pieniadze...prawda jest taka, ze sluzba zdrowia w polsce to jeden wielki mit, jak pokazuja ostatnie wydarzenia....i znalazl sie ktos, kto w pewnien sposob dzieki nam wszystkim chce to "cos" zwane sluzba zdrowia wspomoc... to, ze nie ma kontraktow, no coz ,..on nie moze robic wszystkiego..skoro szpital dostaje sprzet, ktory potrzebuje, to powinnien sie wysilic*****starac, aby ten sprzet byl uzywany...tyle chyba moga w stanie zrobic....za nasze skladki...

Gość gość
a Ty wiesz kto to pisze ? Masz linki tam są podane personalia tych osób i suche fakty. :) :)

Gość Ryszard Lwie Serce
Nie macie barany zielonego pojęcia ile zarabia się w fundacjach, III sektorze, organizacjach pożytku publicznego. Po pierwsze tam są stawki europejskie a nie dziadowskie polskie, stfu! Pieniądze idą na badania, na rozwój, na sprzęt i to kosztuje, usługi specjalistów też kosztują .Niektórym się wydaje że jak ktoś poświęca całe życie na działalność społeczną to jednocześnie musi być nędzarzem. BREDNIE, zazwyczaj tacy ludzie są bardzo zdyscyplinowani, zorganizowani i pojętnie i to jest normalne że powinni dużo zarabiać. To że ktoś z was skończył dwa g******e kierunki studiów i zarabia w biedronce 1 000zł to nie oznacza że inni też tak muszą mieć :classic_cool: Normą są stawki europejskie a nie dziadostwo polskie u prywaciarza za 500zł z zatrudnieniem na pół etatu bo reszta idzie pod stołem żeby okraść was z przyszłej emerytury :classic_cool: Swoją drogą, Owsiak ma 50 lat i kupił sobie 100 metrowe mieszkanie - i to ma być luksus? hahah :D:D

Gość gość
Chyle czoła wobec tego co zrobił Owisiak ze swoją orkiestrą ale jaką on i my mamy gwarancję że pewnego pięknego słonecznego dnia nasz rząd nie zaprzepaści wszystkiego i zostaniemy z niczym? Ile razy się słyszy że sprzęt który jest z tych, czy innych przyczyn nie spełnia swej roli???????? Nasz rząd nie angażuje się i nie wywiązuje się w ogóle ze swoich zobowiązań wobec swoich obywateli odnośnie służby zdrowia-mamy im to za złe nie ukrywajmy tego! Ale za, to, że niszczą to, co sami zbudowaliśmy za pieniądze ze ściepy uśmiercając nasze dziec***owinniśmy domagać się zadość uczynienia!

Gość pare osob tutaj
Nie konkrety, a spekulacje są w tych psudoarykulach. kazdy z autorow tych tekstów powinien mieć sprawę sądowa

Gość gość
sprawę będzie miał wkrótce sam Owsiak

Gość gość
w d... mam czy owsiak kroi czy nie. nie zawsze ale czasem wrzucę w puszkę. jak mnie weźmie sknerostwo to pojadę na woodstock i odbiorę sobie bawiąc się na darmowych koncertach :P lepiej się zajmijcie ZUSem i resztą bandy która tysiąc razy więcej nakradła a nikt im się do dup nie dobrał. szczekaczki się potrafią rzucać na kogoś kto coś dobrego więcej zrobił niż z****** papież nawet bo niby co on k***a zrobił... tyle co i wy tutaj - gadanie gadanie gadanie a dzieci i tak rżnęli po kościołach za kadencji każdego >:-/

"znaczy sędzia i prawnik to ludzie z natury zazdrośni zakompleksieni i z poczuciem niższości " ---- sędzia to też prawnik, głupku. i akurat sędziowie w tym kraju są największymi c*****i, jeśli chodzi o tę grupę zawodową. ----- "Nie macie barany zielonego pojęcia ile zarabia się w fundacjach, III sektorze, organizacjach pożytku publicznego." ---- to chyba raczej ty nie masz pojęcia. mam znajomych pracujących w NGO i wcale kokosów nie zarabiają.

Gość pare osob tutaj
Jaaaaasneeee :D dzięki "życzliwości" Polaków Owsiak ma co rusz kontrole, gdyby wasi koledzy znaleźliby dowod na sprzeniewierzona choćby złotówkę juz byście go zamknęli :P a jakoś nie macie wciąż za co :P

"lepiej się zajmijcie ZUSem i resztą bandy która tysiąc razy więcej nakradła a nikt im się do dup nie dobrał. " ---- dokładnie, nie przeszkadza im, że zus ich okrada, a bredzą o owsiaku, który NIKOMU niczego z kieszeni nie wyciąga. wolna wola.

Gość gość
gdziec było napisane, że sedzia to nie prawnik? donnikova donnikova :)

"gdyby wasi koledzy znaleźliby dowod na sprzeniewierzona choćby złotówkę juz byście go zamknęli " --- dokładnie. zobaczcie, jak skończył śpiewak - ten od "kidprotect". a orkiestra jakoś ciągle działa.

Gość ale ta donnikowa jest
jednak głupia :D myślałam że jest nieco mądrzejsza , ale przy takich oczywistych sprawach gdzie nalezy się normalnie ustosunkować do pewnych oczywistości -wychodzi to szydło z worka - czyli albo głupota , albo obłuda , albo komusze wychowanie ;)

Gość gość
ci ludzie do tego są zwyczajnymi baranami, nie umieją czytać deklaracji podatkowych, bilansu itd. np. zebrali 50 a wydali 35 , czyli ukradli 15? ttylko barany nie zauważyły, że część kasy jest na rachunku w banku bo fundacja ma półtoraroczny cykl kupowania sprzętu tak to jest , jak się kończy podstawówkę i wydaję im się, że można startować do teorii względności bo wiedzą, że dwa plus dwa to cztery

Gość gość
człowiek z 22:31 zgubil się w temacie :)

Gość gość
Z wieloma sie zgadzam a wkleje cytat : Rondel a może mam dawać na komisje kozła Macierewicza? Ch*j ci do tego co robię z MOIMI pieniędzmi . Jak bym miał tyle kasy to kupiłbym chłopu złotego mercedesa tylko po to żeby cie ch*j z zazdrości strzelił . --- Ja mam tak samo. Przecież te pieniądze nie idą z podatków tylko z kieszeni ludzi dobrej woli. Czemu szczekają ci co nigdy nic nie dali ??? Ja zbieralam jak byłam 16- latka, teraz mam ponad 30 lat i chętnie daje. A mieszkanie 115 m 2? Litości, qrwa co drugi przyjezdny w Warszawie ma mieszkanie 60 m2, na gownianej pensji. A prezes WOŚP nie może, pozamienialisice sie z Baranami na rozumy, tyle ! I nie chcećie, nie dawajcie, nikt od was nie ciągnie. I odwalcie sie.

Gość Ryszard Lwie Serce
Alicja Donnikova - widać twoje koleżanki z NGO wykonują proste czynności to i mało zarabiają. Zobacz sobie jakie pieniądze idą na badania i sprzęt. Jest czymś naturalnym dofinansowanie na zakup nowego auta jeśli cel jest sensowny. Takie auto ma służyć np przez okres 5 lat tylko i WYŁĄCZNIE to celu w projekcie - to jest taki częsty warunek. Ale mimo wszystko pieniądze na takie rzeczy SĄ. I stawki dla fachowców też nie są małe >5 000 i to za robotę a nie za etat :classic_cool: cieszy mnie to bo takie rzeczy wyciągają ludzi z nawyku dziadowania, jeżdżenia tico na trasach szybkiego ruchu, kupowania najgorszego żarcia w sklepie itp

Gość gość
umarł król i guru lewactwa chlip chlip :( ;)

Gość pare osob tutaj
Tak tak, Macieju ...tak tak...a świstak siedzi i zawija w sreberka :D

Gość gość
chyba Owsiak siedzi i zawija w sreberka i serduszka :)

Gość gość
stary zZłodziej

Gość gość
a mnie nie obchodzi jak i gdzie mieszka owsiak i czym jezdzi.jego fundacja przynajmniej kupuje sprzet i to realny. a wy zamiast rozwazac na wszystkie strony czy aby za wiele nie zarabia lepiej popatrzcie na swoje najblizsze otoczenie-bo moze własnie sasiadka pijana spi a dzieci chodza samopas albo co gorsze własnie morduje noworodka. a potem wielkie hallo bo nikt nic nie widział. no pewnie ze nie widział bo własnie jest zajety wylewaniem wiadra pomyj na owsiaka. moge sie załozyc ze najbardziej atakujacy to ci którzy nigdy nic nie dali...no i ok wasza sprawa przymusu nie ma ale do diabła nie przeszkadzajcie!!!