Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka dociekliwa

Mieszkanie OWSIAKA opisane i warto o tym poczytać bo mimo że mieszka w bloku to

Polecane posty

Gość jedna taka dociekliwa

jednak nie jest to takie całkiem zwykłe mieszkanie. Mieszkam w bloku, płacę ZUS, a mój OFE jest ch...owy - zacytowała szefa WOŚP „Gazeta Polska Codziennie” i przystąpiła do sprawdzania cóż to za blok. Szybko ustaliła, że to luksusowy apartament na niedawno wybudowanym osiedlu warszawskim – „Wzgórze Słowików”. Owsiak mieszka w największym metrażu – mieszkanie ma 115 metrów kwadratowych. Po dotarciu do księgi wieczystej okazało się, że nie zapisu o wpisie banku na hipotece, co oznacza, że apartament kupiono za gotówkę.”GPC” przypomina, że mieszkanie jest jednocześnie siedzibą firmy Mrówka Cała, którą prowadzi żona Owsiaka. Pracuje ona od 12 lat w Fundacji WOŚP i zarabia tam ponad 12 tysięcy złotych. Według dziennika mieszkanie Owsiaka jest warte co najmniej milion zł.

Gość jagódkaa
no i interes się kręci :)

Gość gość
no chyba nikt nie sądził, że Owsiak jest biedny, bo wszystko co zarobić na WOŚP oddaje :O

Gość gość
Ja p......., przestańcie pieprzyć i weźcie się do roboty, mam dom w dzielnicy domów jednorodzinnych, pomimo tego, że jestem raz młodsza od Owsiaka, nikogo nie okradłam, kredytu nie brałam a mimo wszystko było mnie stać na dom warty tyle co jego mieszkanie. Interesujcie się własnym życiem.

Gość gość
to ty w*********j i nie mów nam czym mamy się interesować

Gość gość
zazdrośnica :classic_cool: