Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaeTywae

Nawróćci się bo Życie Wieczne istnieje

Polecane posty

Gość rozwódkaaaa
PrawaTywa Jakos wstałam, chyba idę dobra drogą, bo Jezus mi nawet siniaka oszczędził. a tak sie wyrżnęłam, że nr buta mogło NASA zarejestrować :P Idę dalej.

Gość gość
to, ze letnich z ust wypluje powiedział BÓG a nie Jezus, przekrecacie Pismo gorzej niz SJ :D

Gość nawrócona2014
cierpię,bo nie byłam w niedzielę w Kościele :(

Gość PrawaeTywae
Czasem trzeba sie przewrocic zeby nauczyc sie chodzic :) Najwazniejsze idziesz dalej, ze nie stanelas ani co gorsza nie cofnelas :)

Gość PrawaeTywae
nawrócona - Ja bardzo lubie jezdzic do zboru wiec rozumiem jak sie czujesz :) Ja zawsze czekam niecierpliwie na kolejne nabozenstwo :D Ale nie martw sie, neibawem kolejna neidziela :) Nie ma co plakac i rozpamietywac, zdarza sie.

Gość PrawaeTywae
"Choćby sprawiedliwy upadł Siedem razy znów podniesie sie" :)

Gość PrawaeTywae
Teoria ewolucji rownie prawdziwa jak teoria Geocentryczna niegdys jedyna sluszna :)

Gość gość
nauka się rozwija i wraz z nauka jest coraz więcej dowodów na kreacjonizm a jeżeli jest ktoś za ewoluzjonizmem ten jest za szatanem bo ewolucjonizm jest kłamstwem ateistów

Gość PrawaeTywae
DNA Szympansa i człowieka podobne w 99% a jednak zobaczcie jak bardzo sie roznimy od szympana :) Gdyby nie było Boga to bysmy skakali po drzewach z szympansami ktore bylby naszymi kolegami :)

Gość martyna 33
PrawaeTywae naprawdę bardzo dobrze piszesz.A ja myślę,że jeżeli człowieka Duch Święty nie dotknie,człowiek sam nie zrozumie jaki jest grzeszny i nie zacznie pokutować to my ludzie jego myślenia nie zmienimy.Człowiek,który teraz sam nie jest w stanie paść na kolana w modlitwie do Jezusa,nie jest gotowy na Jego pochwycenie.Które według wielu opinii jest bliskie,bo żyjemy w czasach ostatecznych.Posłuchaj sobie kazań M.Kulca na ten temat

Gość gość
Nawiedzeni jacyś. współczuję

Gość martyna 33
Mogę być według niektórych osób być postrzegana jako osoba nawiedzona.To jest nieważne,bo ja mam niesamowitą radość z tego,że należę do Jezusa i mam zapewnione życie wieczne w Niebie u Jego boku.Jeśli oczywiście nie zejdę z drogi Jezusa.Chwała Jezusowi.

Gość PrawaeTywae
Nie ma sie przejmowac glupimi komentarzami i obelgami :) Jezus sam powiedział że Chrześcijanie beda w nienawisci i przesladowani, bo to musi sie stac.

Gość PrawaeTywae
Przez wiare dzieci skłócą się z rodzicami, a synowe z tesciowymi, tak niestety musi sie stac zeby sie spelnily Pisma :) bo wielu niestety bedzie zatwardziale trwac w swoich falszywych przekonianiach.

Gość PrawaeTywae
Wiele rodzin sie rozpadnie, wiele przyjazni sie skonczy, wiele bedzie rozlamow, a wszystko z powodu Jezusa i wiary. Bowiem "Nie pokój, lecz miecz przynosze"

Gość PrawaeTywae
"Odtad bowiem piecioro bedzie rozdwojonych w jednym domu. Troje stanie przeciw dwojgu, a dwoje przeciwko trojgu. syn stanie przeciwko ojcu, a ojciec przeciwko synowi."

Gość gość
PrawaeTywae ty bezrobotna jesteś?

Gość PrawaeTywae
Chwilowo tak.

Gość gość
to może zamiast wysiadywać dziennie tyle godzin przed kompem poszukaj pracy ?

Gość PrawaeTywae
a co sie tak o moja prace martwisz? :classic_cool:

Gość gość
Widzę Twoje rozpaczliwe próby zwrócenia na siebie uwagi , na zaistnienie choćby na tym forum . Ile razy tu nie zjarzę wypisujesz topiki o modlitwie za śmierć babki ,teraz o modlitwę ,zeby babka sie nawróciła, topiki gdzie piszesz sama ze sobą .... Dziewczyno , poszukaj pracy i przestań pouczać innych o ich grzechach bo to co robisz to " widzę źdźbło w oku brata mego .." Wcale sie nie dziwię ,że babka sie wkurza bo ile razy Cię pewnie widzi to siedzisz tylko w necie ale jeść chcesz . A " kto nie chce pracować niech też nie je " Znasz ten werset ?

Gość PrawaeTywae
OCzywiscie, jestes nieomylny jak wyrocznia :) Samo Sedno :)

Gość gość
człowiek szczesliwy gdy 3 godziny sie modli do spowiedzi chodzi i przyjmuje boga do serca podczas komunii sw to takie ciepło czuje od serca rozchodzace sie po całym organizmie

Gość martyna 33
Daj spokój PraweTyawe.Pan Jezus sam powiedział,że mamy głosić i nawracać innych.I ona to właśnie czyni.I może właśnie dzięki jej topikom jakaś osoba zacznie myśleć o swoim życiu i otworzy oczy na sprawy duchowe

Gość martyna  33
" Albowiem Pan tak swiat umilowal,ze poslal Swojego syna.Aby kazdy kto w Niego wierzy nie zginal,ale mial zycie wieczne "

Gość PrawaeTywae
Panie Twoja łaska i milosierdzie jest niepojete. Kazdego dnia masz dla nas tyle łaski, badz wywyszony i pochwalony. Wielu jeszcze nie poznało twego miłosierdzia. Niech poznaja je wszystkie narody. Niech wszyscy poznają Twoje imie i słowo i niech je wyslawiaja na wieki. Amen

Gość gość
A fe, co za ohydny transwestyta.:D

Gość gość
a ty dalej roboty nie szukasz