Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za babababa

mam dość pytania kiedy drugie dziecko bo jedynka to samolub

Polecane posty

Gość co za babababa

mam dość dość dość!!!! dzisiaj sąsiadka przyszła i zaczęła mnie namawiać na 2 dziecko. Nie chcę 2 dziecka ponieważ uważam że w tej chwili mnie na nie nie stać! mamy dwa pokoje kuchnia i łazienka plus na korytarze. i jeszcze jeden pokój w któym jest moja mam. mąż zarabia minimum 2 tyś max 2.800 ja w tej chwili szukam pracy. Córka ma 2,5 roku nie klepiemy biedy ale wiem że jak pojawi się 2 dziecko będzie gorzej... ja wiem że nie zastąpię jej brata czy siostry zabawkami za 100 zł i jedzeniem z wyższej półki zoo inymi małymi wycieczkami i nowymi ubraniami.... sąsiadka ma 3 dzieci mąż zarabia 1800- 2 tyś dzieci chodzą ubrane jak czarownice (wszystko za duże stare i czsami za małe) jedzenie to samo wszystko jak najtaniej owoca jedzą od święta jak t opowiedziała wtedy mają większą radochę....

Gość gość
ja jeszcze pierwszego nie urodziłam a już mnie na drugie namawiają :o

Gość gość
No cóż, ona przynajmniej ma dużą rodzinę, a ty licz krupy w kąciku. Jedynacy to patologia, zobaczycie na stare lata, jak sie okaże, że nawet was z egozimu babciami i dziadkami nie zrobią :D

Gość gość
Autorko a ty ile zarabiasz?

Gość gość
A jak długo szukasz pracy? Pewnie ci wygodnie na utrzymaniu mamusi i męża, jest jedynasia do zabawy - luz blus. Masz rodzeństwo?

Gość co za babababa
pracy szukam od mniej więcej listopada. Tak jestem jedynaczką :) i jak na razie nie narzekam. i nigdy nie narzekałam :P no tak już wiecie że się utrzymuję u mamusi... bo jakaś kobietka już poinformowała :P no proszę was bez przesady. z jednej strony czasami mam ochotę na 2 dziecko ale jedną ciążę straciłam w 8/9 tyg potem kolejną miałam zagrożoną ale na szczęście wszystko dobrzes ie skończyło.