Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ściemniacie jak cholera z prefencją sylwetek kobiet

Polecane posty

Gość gość
jakie 175? wymyślasz

Gość gość
ilu gośc**płci męskiej dyskutuje w tym temacie?

Gość gość
kobieta na ostatnim zdjęciu ma fajną figurę..ciekawe czy ma pod spodem jakiś gorset :)

Gość gość
Ja mówie jako kobieta i widzę np. na imprezach, ze kobiety szczupłe (a jak wysokie i szczupłe BARDZO szczupłe nawet trochę kościste) wzbudzają zachwyt, facec**prawią komplementy, proszą do tańca. Jak taka dziewczyna założy sukienkę to wygląda zjawiskowa, nawet jeżeli nie am dużych piersi, a tej z piersiami nic nie pomoże jeżeli szczupła nie ejst bo ujawniają się zazwyczaj krótkie.grube nogi, duży brzuszek i "kaczkowata" figura, wygląda raczej śmiesznie niż elegancko.

Gość gość
No to mówię, moja koleżanka o figury dziecka miała gigantyczne powodzenie :)

Gość gość
na plaży wygląda już otyłe..a dziewczyna z filmu prawicta jest ok. tylko ten odwieczny piełdolnik w pokoju :O🖐️

Gość gość
''na plaży wygląda już otyłe'' Ty sie glabie puknij w leb i wroc do podstawowki, skoro nie wiesz nawet tego, co oznacza slowo 'otylosc'.

Gość gość
Właśnie o tym mówię.. właśnie o tym mówię ;). Ja to obserwuję z perspektywy nie-zjadliwej, bo sama lubię taką figurę i około 4 kg mi brakuje do swojego ideału.. ale to już jest powszechne swoją drogą, wiecie że w średniowieczu takie dziewczyny byłyby uznane za bardzo nieatrakcyjne?

Gość gość
takie naj są homecoloncleansesystem.com/wp-content/uploads/2012/01/Slim-Girl2.jpg

Gość znafcaa
powiem kutko: do 50kg -laski szczupłe 50-60kg - otyłość 60-70kg - to orka pow. 70kg - hipopotan :D:D

Gość gość
warze 120 i jest mi stym dobze :)

Gość gość
te podziały są idiotyczne niezależne od wzrostu większość lasek wygląda dobrze jak od wzrostu odejmie się 10 kg. 160 - 50 kg 170 -60 kg i tym podobnie