Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ściemniacie jak cholera z prefencją sylwetek kobiet

Polecane posty

Dorabiacie filozofie. Taki typ figury (szczuplutki) jest promowany, wiec kobiety ktore sie w ten trend wpisuja, z reguly beda mialy wiecej pewnosci siebie, a co za tym idzie beda po prostu atrakcyjniejsze. Nie ma co za duzo o tym myslec, chyba, ze ktos szuka wytlumaczenia, dlaczego mu sie nie uklada.

Gość gość
co z tego że jest wybór między szczupła a gruba..jeśli praktycznie liczą się tylko szczupłe..lub te które mogą się odchudzić :O

o to akurat nie możesz mieć pretensji, jedno co mnie zaskakuje to to, że faceci lubią płaskie kobiety.

G*** prawda. Tylko trzeba sie wziac i wyjsc do ludzi, a nie gledzic, ze wszyscy faceci wola wieszaki.

''że faceci lubią płaskie kobiety'' A mnie akurat to nie dziwi, wg. mnie z estetycznego punktu widzenia male piersi wygladaja lepiej, ze nie wspomne juz o komforcie. No i typ figury ma wplyw, na topie sa szczuplutkie (pewnie tez dzieki wciaz rosnacej epidemii otylosci), wiec duze piersi nie pasuja, gdyby byla moda na mocniej zbudowane kobiety, i piersi zyskalyby na znaczeniu.

i znowu - jest sporo miejsca między płaską klatą i wielkim biustem. Fakt, że facetom podobają się kobiety o figurze nastoletniego chłopca po prostu mnie zaskakuje.

Gość gość
no wlasnie plaskie laski.. mnostwo takich ma facetow. Byleby miala chude nozki a moze nie miec cycek? dziwne to

Gość gość
moorland ty chyba nie widziałaś nastoletniego chłopca. otyłe laski są obleśne.. wielka latynoska dupa nie pociąga mnie wcale. te twoje klapki na oczach sprawiają że nie chce się z tobą rozmawiać 🖐️

''Byleby miala chude nozki a moze nie miec cycek?'' Dobrze, przynajmniej decyduje cos, na co ma sie wiekszy wplyw niz wielkosc biustu.

ale czemu cały czas piszesz o otyłych osobach? Ja mówię o kobietach szczupłych jak modelki - i to nie te od bielizny. Prosta, chuda sylwetka - takie też niby się podobają?

Gość gość
Z gustem się nie dyskutuje, więc o czym tu mowa? Są różni faceci, ja np. jestem szczupła (bardzo szczupła, jak to by niektórzy ujęli "szczupak"), na brak powodzenia nie narzekam. Z kolei mi się nie podobaja grubsi faceci, ani tacy misie, ani napakowani, wolę szczupłych, nawet chudych, ale z takim grubszym... nie umówiłabym sie z facetem z brzuszkiem bo dla mnie to obleśne. Ale niektórym to nie przeszkadza.

Gość gość
I znowu pieprzycie jak glupki. Zbudowany facet tozsamy z facetem z brzuszkiem lol..

Gość gość
nie ty jedna lubisz chudych mężczyzn. większość woli szczupłe osoby. to oznaka zdrowia, dbania o siebie itd

Gość gość
mówimy o chudych i bardziej szczupłych, nie o 'normalnie zbudowanych'. Nie potraficie chyba tego rozróżniać

Gość gość
niech dojdzie jej pięć kilogramów i będzie w sam raz.

Gość gość
No właśnie. jak jej dojdzie 5 kg to dalej będzie chuuuda. Ale już nie wieszak o tym mówimy żaden facet nie powie że 10-15 powinna przytyć (a i wtedy by dobrze wygladala, pamiętajmy że modelki mają dużą niedowagę), więc po co to ciągłe ściemnianie o 'kobiecych kształtach'

Gość gość
ze skrajności w skrajność poważnie. możesz sprecyzować jakie dla ciebie to kobiece kształty? nie każdemu chce się czytać wszystkie posty.

Gość gość
Pamiętam, jak kiedyś szła taka dziewczyna z facetem, ona była masakrycznie wychudzona, to już nie że po prostu szczupłość, ale autentyczna anoreksja, miała szparę wielką między nogami i spodnie o pewnie rozmiarze XXS zwisały z niej, wpadnięte policzki i wielkie sińce pod oczami, ten facet taki dumny jak paw z nią szedł i patrzyl na facetów.

co do tej szpary między nogami, jakiś czas temu wśród nastolatek i osób które zatrzymały się w rozwoju na tym etapie pojawił się mit, że przestrzeń między udami to ideał sylwetki. :D

Gość gość
kim jest chooyowa. poważnie. wybrałaś zdjęcie na którym ma jakieś dziwne szerokie spodnie, nie widać też 15 cm szpilek. nago to taki niski stworek z dużą d**ą. jeśli to masz na myśli mówiąc kobiece kształty to zdecydowanie poza moim standardem.

Gość gość
pomijając fakt że nie widzę absolutnie niczego złego w małej szparce między nogami :classic_cool:

Nie ma nic złego, po prostu niektórzy są tak zbudowani, że nawet jak przytyją to ta szpara będzie ;) Tak samo jak niektóre kobiety nie mają wyraźnego wcięcia w talii nie przez problemy z wagą, a przez budowę.

Gość gość
ta dziewczyna jest normalna. ot szeroka miednica. nie można powiedzieć nic więcej bo zasłaniają ją ubrania..plus to przekrzywienie. to utrudnia ocenę

Gość gość
niestety, nie wszyscy mamy proste nogi. co poradzić. nie mówimy tu o mankamentach budowy a o grubości tkanki tłuszczowej/mięśniowej.

Gość gość
to ostatnie zdjęcie to katastrofa. nie ma tu nad czym dyskutować. ok, widziałaś też taką na ulicy, obok niej szedł dumny jak paw facet. może on takie właśnie lubi?:O