Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ściemniacie jak cholera z prefencją sylwetek kobiet

Polecane posty

Owszem, ale masa osób które miały nieszczęście mieć proste nogi odchudzały się na siłę żeby mieć tą szparę.

Gość gość
tę :) poza tym, właściwie nie wiem o czym my tu dyskutujemy. patrząc na temat. to nie my ściemniamy z perfekcją u kobiet. to wy robicie sobie krzywdę porównując się do modelek z kolorowych gazet.

Gość gość
Mam wrazenie, że te o "kobiecych kształtach" mają jakieś kompleksy bo ciągle podkreślają, ze ich figura jest lepsza, ładniejsza, wyzywaja te chude od płaskich, szczupaków, szkieletów a jednocześnie dziwią się, że faceci wolą t szczuplejsze, może się weźcie za siebie i schudnijcie to też się będa za wami oglądali?

Gość gość
też odnoszę takie wrażenie kiedy czytam kafeterię. podpisuję się pod gościem nade mną.

wczoraj był tu misiu który twierdził, że idealna kobieca talia ma 50cm. Większość normalnych kobiet musiałoby sobie wyciąć żebra, żyć rok w gorsecie i wyrzucić parę organów żeby taką mieć :)

Gość wwrrr
Do dwoch gosci wyzej: rozumiem, ze macie na mysli posty niegdysiejszej smutnej Pusi? Nie wiem, gdzie wy widzicie te posty kobiet o kobiecych ksztaltach, ze nie wspomne o tym, ze i owe 'kobiece ksztalty' sa interpretowane roznie, w zaleznosci od intencji piszacego.

Gość gość
może ten idealny misio nie widział na oczy nagiej kobiety. co dalej nie zmienia faktu, że szczupła dziewczyna jest zwyczajnie bardziej pociągająca.

Oczywiście, ale szczupła - nie chuda. I szczupła dziewczyna nadal może mieć krągłości.

Gość gość
może mieć, wystarczy trochę wysiłku. zostało coś jeszcze do dodania? :)

Gość gośćwwa
Pewnie,że szczupłe i chude mają największe powodzenie, bo po prostu wyglądają zgrabnie i ładniej od tych grubych zwanych "kobiecymi". Sama mam 168 i najlepiej wyglądałam ważąc 48 kg, teraz ważę 52 i juz wyglądam jak kulka, dobrze,że od połowy lutego mogę z powrotem zacząc ćwiczyc.

Gość gość
kobieta na ostatnim zdjęciu wygląda cudnie. szkoda że widać tylko łydki:) a krągłości to kwestia odpowiednich ćwiczeń

Nie ćwiczeń, a budowy. Jak kobieta ma wąskie biodra to czy będzie szczupła czy przytyje to nigdy nie będzie miała wcięcia w talii. Jak ktoś ma "kwadratowy" tyłek to poza zabiegiem nic tego nie zmieni. Nasze ciała mają ograniczenia czy nam się to podoba czy nie. Mówić, że ćwiczenia dadzą krągłości to jak twierdzić, że rozciąganie wydłuży ci nogi.

Gość gośćwwa
Dupa i cycki mi urosły,chyba nawet na twarzy utyłam, do tego tęsknię za kaloryferem na brzuchu :P Niby niewielka różnica,bo tylko 4 kg, ale źle się czuję, dobrze,że na wiosnę schudnę.

Gość gość
też tęsknię za kaloryferem :D ale do lata mam czas..a selena babyface ;) nie ma złego ciała. mogła by mieć kilka cm więcej.

Selena akurat ma ładną figurę, nie jest wychudzona. gośćwwa - jak wolisz :P W każdym razie to też pokazuje jakie różnice są między ludźmi. Dla mnie 48kg to niedowaga, chociaż jestem niższa od Ciebie. Ważąc tyle wyglądałam koszmarnie, ale pewnie też jestem inaczej zbudowana. Dla tego gościa co twierdził, że krągłości można sobie wyrobić - tu masz przykład, że nie ma rad uniwersalnych dla wszystkich ;)

Gość gość
Wy to nie wiecie co piszecie.... kobieca figura w rozmiarze 38 nie 44!!!! właśnie o tym jest wątek, o tym że faceci wolą 34-36 a 38 już jest wg nich gruba. A wy piszecie o skrajnościach...

Gość gość
Bo 38 to już nie jest szczupła! zrozumcie to ;/. Selena nie jest wychudzona, ale ma dosc wąskie biodra, małe piersi i słabe wcięcie w talii, a chyba o to sie cały czas rozchodzi, prawda?

owszem jest :) Ja noszę 38 na górze jeżeli materiał jest sztywny i jakoś nie jestem pulchniutka :)

Gość gość
pomiędzy szczupłym a pulchnym jest jeszcze coś pomiędzy

Gość gość
moorland, możliwe że nie wszystko da się skorygować, ale cześć na pewno. to samo można powiedzieć o waszych rozmiarach(numerach) to nie jest żaden odnośnik. wszystkie się różnicie. jedna jest wysoka, inna bardziej tęga. ten temat zszedł już na zupełnie inne tory.

Gość gość

Nie wiem jak jest z facetami, ale mogę mówić za siebie. Do chodzenia wybieram dziewczyny "reprezentatywne", czyli o klasycznej urodzie, zgrabne, wysokie. Za to do łóżka lubię takie o kobiecych kształtach, a nawet pulchne, wzrost nie ma kompletnie znaczenia - byle była dobra w łóżku. Ale wy też na męża często wybieracie innego faceta niż tego, który jest obiektem waszego pożądanie i robicie to z premedytacją. Z tym, że gdybym poznał bardzo fajną i odpowiadającą mi z charakteru kobietę, która byłaby pulchna, nie była wysoka, ale miałaby to coś, byłby między nami chemia i była dobra w łóżku, to dlaczego nie miałbym się z nią "bujać" po mieście. Pewnie że tak.

gość 19.34 - coś się da, ale nie wszystko. Ćwiczeniami nie zmusisz tłuszczu, żeby odkładał się tylko na biodrach na przykład. Co do rozmiarów to prawda - nie ma sensu się nimi sugerować. Jak mówiłam - na górze noszę 38, a jestem szczupła. Po prostu to co dobrze leży w pasie źle układa się na biuście albo odwrotnie. Jednak sklepy produkują ubrania na proste sylwetki bo takich jest po prostu najwięcej.

Gość gość
Selena Gomez jest szczupła ale figurę ma brzydką, taka prosta, bezkształtna. Jeden woli szczupłe, inny woli nieco grubsze. I po co się kłócić...

Gość gość
gościu od zdjęć, ale przykład dałeś, te kobitki na zdjęciach mają co najmniej 175 wiec nie mogą wyglądać grubo, ale jak kobieta ma 160 i rozmiar 38 to już szczupła nie jest, proste?

Gość bunia91
https://www.google.pl/search?q=kelly+brook&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pLTiUvevF-Ou7AbFzYHwAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=699#facrc=_&imgdii=_&imgrc=G3_ph2u4lB8MXM%253A%3BDbeiiCupnwMalM%3Bhttp%253A%252F%252Ffashionblogku.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F09%252FKelly-Brook.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Ffashionblogku.com%252Fkelly-brook-wearing-three-dresses-at-london-fashion-week-318.html%3B813%3B1600 a co sądzicie o tej?