Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ściemniacie jak cholera z prefencją sylwetek kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w sporym miescie i jakoś prawie każda dziewczyna ważąca MAKSYMALNIE jakieś 55 kg/170 czy więcej cm buja się z facetem! Często mają malutkie piersi i płaskie tyłki. Jakby wam się to nie podobało, tobyście z nimi nie chodzili...

Gość gość
Gość gość
dawno to zauwazylam, kazdy poleci na chudzielca

Gość gość
zgadza sie. Szczuple sa ladniejsze. ja mam 155 cm wzrostu i jestem szczupla. Faceci sie za mna ogladaja, szczegolnie na basenie.:)

Gość gość
i co w związku z tym? Zazdrosna jesteś? Pokaż, że masz inne zalety niż figurę.

Gość gość
I to takie bardzo szczupłe, nie taka jak na ostatnim zdjęciu (która ma więcej kobiecych kształtów i przy tym jest tez szczupła, ale jakoś nie widać żeby takie miały powodzenie). Ja jestem pomiędzy tymi chudzielcami a tą z ostatniego i się odchudzam (ważę 57,5/168) do 50.

Gość gość
23.01.14 Nic, po prostu ludzie nie są szczerzy i zasłaniają się dziwnymi rzeczami, zamiast wprost powiedzieć. Jak słyszę, że jakiś kumpel lubi kobiece, a potem lata za laską która waży 45/167, to mi się chce śmiać ;). Matko ludzie, mówmy prawdę i tyle. Rozmawiamy tutaj o figurach i nie bardzo rozumiem, dlaczego mamy w tą tematykę wkopywać inne rzeczy. Nie chcę tutaj pieprzenia blabla, nie liczy się figura tylko charakter, bo chyba jasne jest że jakby sylwetka się nie liczyła to kobitki ważące po 200 kg miałyby duże powodzenie...

Gość prawictwo pospolite128
najbardziej mi sie podoba ta z ostatniego linka .. Przynajmniej normalnie sie ubiera jak dziewczyna z sąsiedztwa , a tamte wyżej beznadzieja .. Sztuczne i jakby na pokazie mody były

Gość gość
rozmawiamy o figurach, nie o żadnych ubiorach, macie wątki o modzie to w nich gadajcie o preferenacjach co do ubioru...

Gość gość
nie ukrywam że lubie filigranowe laski, ta z pierwszego linku szczególnie dobrze wygląda

i nie jest prawdą ze lepsze są szczupłe, bo liczy sie całokształt .. Jesli chodzi o odbiór tych dziewczyn to niestety ta ostatnia jest z nich najlepsza . Okulary ma normalne , a nie jak ta pierwsza kosmiczne

Gość gość
ej na serio cos w tym jest, pamietam jedna kumpele ze szkoly, wygladala jak 10 latka, byla chuda jak cholera, nogi jak tyczki, a miala bardzo duze powodzenie (byla tez ladna ale bez przesady, mnostwo lasek bylo podobnie ladnych)

Gość gość
prawictwo jezus. ja się pytam o figurę a ty gadasz o ubiorach.. tak to jest wlasnie z facetami pogadać. btw serio jesteś prawiczkiem?

dla mnie ta pierwsza to kosmos -jak Tomasz Jacykow.. Nie rozumiem takiego ubioru .na codzień

Gość ptyśodbalbiny
Też wolę te trzy pierwsze i co? Gustu nie mam? ale mam kobietę i nie walę pod foty z netu jak ten pospolity powyżej Tyle mojego w temacie tak że prawik wal się

Gość gość79
Ja zawsze mówię prawdę czyli,że chudzielec lepszy od kobiecych kształtów. Najfajniej ubrana ta z trzeciego linka.

Gość gość
Dla mnie dziewczyny ze zdjęć, to kwintensencja kobiecości.

Gość gość
mo tak ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
23.01.14 mówisz o twarzach czy sylwetkach? pytam tylko o sylwetki.. bo ładna twarz to ładna twarz, wiadomo. Wszystkie Ci sie podobaja, ostatnia też?

Gość renea72
Witam!ja akurat mam urodę i sylwetke tej pierwszej pani,i mam 41 lat.W rodzinie W rodzinie i w śród znajomych uchodzę za atrakcyjną kobietę,że jak na swój wiek itp.bzdety.Powiem Wam szczerze,że lukaja na mnie faceci,ale nie podchodza do mnie,nie podrywaja mnie,budzę w nich jakis dystans-co m,nie wnerwia:).Mój partner chodził dumny jak paw,a zdradził mnie z kobieta o kształtach rubensowskich.Nie wiem jak to z tymi osobnikami z Marsa tak na prawde jest!

Gość gość
No i dziękuję za odpoweidzi, właśnie o to chodzi.

Gość gość
Nie oszukujmy się, piersi to tłuszcz więc bardzo drobna pani najczęściej ma je mniejsze. no ale jak ktos wierzy i ktos kto lubi silikony etc to okej

Gość gość
renea72 "naprawdę" to jedno słowo, osoba mająca 41 lat pisze jak gimbus?

Gość gość
Hmmm, no te dziewczyny które widzę to mają raczej drobne piersi albo wręcz brak i płaskie tyłki (a nawet jak nie, to i tak szału nie robią), rzaadko widzę tak zbudowane jak te 1 trzy z piersiami i tyłkiem

Gość gość79
Iść do łóżka można przecież z osobą która się nie musi podobać,po prostu nadarzyła się okazja,proste

Dlaczego mam wybierać między 90 kg wielorybem i płaskim chudzielcem ? Jest trzecia droga - chudzielec z kobiecymi kształtami.

Gość gość
No jak za rękę na ulicy chodzą to chyba raczej razem są, nie?

Gość gość
prawictwo ale kobiece kształty częściej mają osoby o właśnie takiej figurze jak dziewczyna na ostatnim zdjęciu, która jest szczupła, ale już niektórzy powiedzą że ma np. za grube nogi... a my mówimy wyłącznie o drobniutkich jak z 3 pierwszych zdjęć, tyle znałam jednego jedynego faceta w wieku 20 ~ który lubił bardziej zbudowane i rzeczywiście miał takie dziewczyny (nie grube, ważące 60 parę kilo/170). Reszta - preferowała takie chudzielce