Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci ściemniacie jak cholera z prefencją sylwetek kobiet

Polecane posty

Gość renea72
A my tu o błędach ortograficznych czy o sylwetkach?Tak mi sie napisało .Po co się zaraz czepiać i obrażać!

Gość gość
no nie no tak no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
wszędzie piszesz i wstawiasz ten link.. podasz jakis racjonalny powod dla którego to robisz??

Gość gość
kobieta nie ma prawa byc gruba

Gość gość
to czy dziewczyna ma faceta zależy od niej samej, czy da się lubić i czy ma szczęście mam w rodzinie dziewczynę 130 kg, druga brzydka jak noc, niska - obydwie bardzo szczęśliwe mężatki :-P mam też koleżanki śliczne, zgrabne - same są !

Gość gość
Wiadomo że od charakteru sporo zależy, ale gust względem wyglądu też każdy ma tak jak dziewczyny nie przepadają za facetami chudzielcami (można tak chyba uogólnić?) tak faceci mają odwrotnie.. i takie najwyraźniej lubią

Gość gość
nie rozumiem sensu tego tematu.

Gość gość
prawictwo ona już jest i tak bardziej zbudowana niż te z pierwszego linka.. widac że ty żadnej laski nie miałeś, bo patrzysz na nie w necie, nie w realu

Gość fdfe
to prawda, kasia tusk nie jest zgrabna

Gość fdfe
ma za małe biodra

Gość gość
co nie zmienia faktu że na tym zdjęciu wygląda przepięknie. byłbym mega dumny z takiej kobiety

Gość gość
to daj swój typ :)

Gość fdfe
dziewczyna w czerwonych spodniach ( na pierwszej stronie ) wygląda lepiej od kasi

Gość gość
.http://s1.kozaczek.pl/2012/07/annalynne-mccord-2.jpg niezłe porównanie. Chudziutka i troszkę szersza. Taka budowa kości to jest, ale wiadomo że na starcie ta po lewej będzie miała wieksze powodzenie. Nawet gdyby ta po prawej miała węższe ramiona, i tak wygrałaby lewa

Gość gość
Bo ma cycki. Biodra ma bardzo do niej podobne :) ale chyba na bułeczkę zwracacie w tym przypadku większą uwagę.. dużo widzisz na ulicach takich dziewczyn? taka sylwetka to raczej wyjątek, niż reguła.

Gość vccve
W czerwonym jest prowokująco ubrana

Gość gość
Ja pierdzielę ,ale macie ludzie rozkminy . Ja mam 1,70 ważę 68 kg, mam figure klepsydry większy tyłek szersze biodra płaski brzuch i biust C. Typowa Rodka . Mam ładną buzię długie włosy dbam o siebie, Jestem w stałym związku. A jak jestesmy na imprezach nie narzekam na brak adoratorów. Może faktycznie młodsi chłopcy tacy 17-22 lubią takie chudzinki. Ja mam 23 lata i obracam się w towarzystwie 25 +. A tak naprawdę każda potfora znajdzie swojego amatora. Jak oglądacie Wawe non stop czasami tam jest taka blondynka nie wiem jak sie nazywa. Waży chyba ze 120 kg, ale ładnie sie ubiera buzie ma ładną paznokcie wszystko zrobione. I podziwiam takie kobiety. Nie ważna waga typ figury. Ważne by o siebie zadbać a nie jak pan bóg mnie stworzył bo nie jedna kobieta o większych kształtach tak zadba o siebie ,że lepiej wygląda niż ta chuda z wagą 45 50 kg. Oczywiście duzo sytuacji i jest odwrotnych. Często chudziutkie super wyglądają bo grubaski nie umią się ubrać albo pomalować czy zrobić włosów. Ja nie jestem ani gruba ani chuda. I czuje się Dobrze w swoim ciele. Moim zdaniem nie ma reguły gruba zła chuda lepsza.

Gość gość
bo to jest prawds wybieramy szczuple zeby jak przytyje po slubie dalej normalnie wygladala :D

Też mam wrażenie, że Polacy lubią bardzo szczupłe/chude kobiety. Może to po prostu kwestia przyzwyczajenia? Polki jednak nie mają figur jak Hiszpanki.

Gość vccvxxc
najbardziej szczupłe w Europie są Ukrainki .. Dziewczyny z organizacji Femen to same kosci.. Czy to z niedożywienia ?

Gość gość
szczupłe kobiety są przepiękne. bez problemu zrezygnuję z wielkich piersi czy wylewającej się doopy. wolę schludną, szczupłą, nie tłustą kobietę:) 179/55 ideał.

Gość gość
no ja lecę na chude dziewczyny, nie lubię wielkich dup i cyców. Sam jestem szczupły, a moda na wielkie dupska to tylko w USA BO FACECI WYBORU NIE MAJĄ

Gość gość
Szczupłe są piękne. Nie wyobrażam sobie przytulać grubasa. Szczupłą mogą całą objąć, przytulić, nosić na rękach. A co bym miał z grubasa? Nawet poduszkę mam szczupłą (płaską) :P

Gość gość
Piszecie jak idioci, tak jakby byl wybor tylko miedzy szczupakami a tlustymi, cos pomiedzy tez jest

"Co kraj to obyczaj". W sumie nie można mieć pretensji o to jaka się komuś sylwetka podoba.

Gość gość
no ale chodzi o to że czarno-biale to nie jedyna opcja. jest tez mnostwo szarosci.