Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuuuluuuuus

pozostalosci po wyciskaniu

Polecane posty

Gość pauuuuluuuuus

Hey dziewczymy. Mam 14 lat. Przez dwa lata bylam uzalezniona od wyciskania wszystkiego . Maltretowalam twarz kilka razy dziennie. Odnioslam sukces i udalo mi sie pozocic ten nawyk. Niestety pozostaly mi na twarzy plytkie blizny i przebarwienia. Chodzi mi o jakies domowe sposoby, ewentualnie kremy. Chcialabym miec, taka twarz jak dwa lata temu :( niedosc ze trn nawyk zrojnowal mi twarz to i psyche. A moze wy tez macie z tym problem? . Opiszcie, bedziemy sie wspierac. Kolejna rzecza jest kaszka ktora posiadam na czole i policzkach , okropnie to wyglada i wydaje mi sie ze jest tego coraz wiecej. Nie mam innych problemow oprocz zaskornikow. Moze znacie jakies skuteczne sposoby pozbycia sie tego.? :) Ps : znalazlam jeden podobny watek( o wyciskaniu ) i zadalam tam pytanie ale niestety jest dosc przestarzaly i nie otrzymalam odpowiedzi. :) nie chce zakladac 2 oddzielnych watkow wiec staralam sie krotko i zwiezle opisac kilka utarczywych problemow . Aa i jeszcze uzywala ktoras z was cytryny na wyrownanie kolorytu ? Po jakim czasie widac efekty ?? :)) Z gory dzieki za pomoc :*

Gość pauuuuluuuuus
Serio nikt nie odpowie?