Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie z natury są leniwi i jak ktoś dużo się uczy bo musi to mówią ze

Polecane posty

Gość gość

"to cię przerasta"... tylko, że sami nawet nie spróbowali, bo nie chcieli, bo uznali, że są za głupi, a jak ktoś z********a, żeby mieć coś z tej nauki ciężkiej, to mówią, że cię to przesrasta, ze robisz to tylko dla tytulu, żeby miec respekt,****ańcy

Gość gość
u mnie sie mówi doskonale, ucz sie jeszcze wiecej bo wiedzy i papierów na to nigdy za wiele

Gość gość
to spoko, mi znajomi po liceach wieczorowych mówią, żebym zrezygnowała z doktoratu, bo na pewno nie dam rady... z kim ja się wogle zadaję... ale tak to jest jak czlowiek jest otwarty na ludzi, to potem słyszy takie mile słowa od "przyjaciół"

Gość gość
zrobienie doktoratu to pryszcz na d***e, a znajomi widocznie cos wiedza

Gość gość
ciekawe, co mnie przerasta, że ze wszystkim nadążam, mam kasę z projektów badawczych... poza tym spotykam się z ludźmi, mam czas na pracę na pół etatu... mówię im, że tylko wieczorami mam czas się spotykać, bo w dzień jestem na uczelni, potem do wieczora w pracy, a oni nie pracują, nie studiują, na garnuszku u rodzin... nie ja chyba zmienie towarzystwo, bo denerwują mnie... otwartość otwartością, ale czasem ludzie nie pasuja do siebie, jak mają inne priorytety