Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać kobietę która nie uprawia sexu

Polecane posty

Gość gość
nie słuchaj ich. nie można tego poznać, chyba, że sama zrobisz takie wrażenie, będziesz słodziutka, przymilna, lekko zdenerwowana, i ogólnie rozkojarzona,nie spuszczająca oczu z rozmówcy, uśmiechająca się głupkowato lub będziesz robiła z siebie ofiarę - raz się czerwieniła to znowu bladła, będą drgać Ci ręce, waliło serce, będziesz się jąkała, wylewała łzy ze szczęścia, że ktoś Cie wreszcie zauważył................. tak naprawdę nikt nie orientuje się w tej materii, dopóki nie dasz sama do tego powodów.

Gość gość
dystans odpada bo wtedy mamy do czynienia z kobietą sztywną i niesympatyczną. wyluzować trza

Gość gość
ale ona nie może bo się boi

Gość AUTORKA AUTORKA
piszę prawdę od początku do końca i nie chcę byście pomyśleli, że jest inaczej. Jestem atrakcyjna, mam tego świadomość, zauważa mnie wielu mężczyzn, tzn moją fizyczność ale dla mnie współżycie bez uczuć jest niedopuszczalne. Jedyne czego się obawiam to zbliżenia ale emocjonalnego, że się zakocham a później skończy się złamanym sercem, już to przerabiałam. Obawiam się, że brak współżycia może byś widoczny przez to, że jest jakaś tam potrzeba fizjologiczna, której po prostu nie mam

Gość gość
eeeeetam nie masz. każda z was ma

Gość AUTORKA AUTORKA
w walentynki minie równy rok hahah :D

Gość gość
no to co, że rok? co to ma do rzeczy? nie masz gdzie poznać ludzi? pełno ich dookoła

Gość AUTORKA AUTORKA
ale ja czekam na strzałę amora, nie będę poznawać kogoś dlatego, że jestem sama od dłuższego czasu, to ma być przypadek, palec Boży, zbieg okoliczności. A tego brak

Gość gość
no, ale jak masz kogoś poznać, jak siedzisz zamknięta w swoim domu i nie dajesz się zauważyć, a jak już dajesz, to pewnie taką masz minę jak s****cy kot na puszczy

Gość diler viagry
pisała na różnych forach>nie wiedziała>że>do>mnie>twardą kość ma pies

Gość AUTORKA AUTORKA
aaa nie wiem. Dzięki za opinie w każdym razie. Świat się nie kończy, najwyżej zostanę starą panną i będę pisać tu częściej :D Pozdrawiam, ide spać, cześć

Gość gość
idę spać, a Ty przemyśl bo na pewno wysyłasz mylne sygnały. może i jesteś ładna, może i jesteś zgrabna;), ale jeżeli masz zaciętą minę nikt normalny nie podejdzie, a już na pewno nie będzie chciał Cię poznać. są kobiety, które odpychają i tu uroda nie ma nic do rzeczy. mnie powtarzano, uśmiechaj się do każdej chwili, i to rzeczywiście działa.

Myśli białe zeszyty..,wie facet o czym mówi.

Gość gość
Można poznać po tym , że nie ma niechcianych dzieci , które nie ma za co wykarmić! Jeszcze jakieś pytania????