Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Gość gośc781
ehh dziewczyny, odezwę się jutro bo kafe odmawia mi posłuszeństwa.. Posty się nie dodają, muszę odświeżac stronę X razy żeby pokazało nowe tematy. Dobranoc dzidziusie na noc :D

Gość gość
chcialabym sie przylaczyc jesli pozwolicie

Gość kunek
Hej dziewczyny ,przyłączę się chetnie do Was ,będzie razniej U mnie to pierwszy cykl starań ale problem chyba w tym ze mam już 31 lat Wczesniej jakos nie myslelismy o dziecku ale mój zegar zaczął tykać coraz głośniej od ok pół roku, w tym miesiącu zdecydowaliśmy się próbować. Jestem właśnie po owu, wiec czekam cierpliwie tydzień żeby zrobić test

Gość gośc781
Hey Ho! Witam nowe panie :) u mnie owulacja dziś zawitała, brzucho trochę boli, ale da się wytrzymac. złapała mnie niechęc do jedzenia, a poza tym wszystko okej :D dzisiaj poprawka i za niecałe dwa tyg testujemy :) agggrrrhhhh co z tą kafe... dalej szwankuje :/ u was też tak jakoś dziwnie?

Gość kunek
Hej U mnie też dziś szwankuje,zawiesza się co chwilę,wyskakują jakieś błędy

Gość gośc781
no to widzę, że nie jestem sama, niech administratorzy się wezmą do roboty i coś z tym zrobią :v

Gość gość
hm... za 6 dni powinnam terminowo dostać okres, jest szansa, że test już by coś pokazał...? albo beta?

Zrobiłam test dla świętego spokoju. :D Oczywiście wyszedł negatywny. :P Ale do @ jeszcze tydzień wiec czego się spodziewać. :P

Gość goś781
beta bodajże 3-4 dni przed spodziewaną @. a zwykły test w dzień spodziewanej @ Ja to najchętniej bym już na usg poleciała :D

Gość gość
witam, dopiero teraz ogarnęło mi się kafe, wczesniej ciagle sie zawieszalo i nie dalo sie nic napisac. to ja autorka jakby co :)

Gość gość
moj 9 letni brat zachorowal na ospe, myslicie ze to moze miec jakis wplyw jakbym ewentualnie byla w ciazy?

Gość Necia 90
Hej dziewczyny! Otoz ja i moj narzeczony staramy sie o dzidziusia i to jest nasz pierwszy cykl staran. 26-27 styczen prawdopodobnie mialam dni plodne i wtedy kochalismy sie rzecz jasna. Zaczął mnie bolec brzuch jak przy okresie a spodziewany okres mam dostac kolo 9 lutego piersi nie tyle mnie bola co bardziej kluja a w szczególności sa wrazliwe sutki przy dotyku. Czy to moga byc objawy ciazy??? :-)

Gość gość
no mialam ospe jak mialam 13 lat ale mama mnie na wszelki wypadek wygonila z domu :) mnie cycki tak bola ze nie moge ruszyc rekami, ciagna mnie po bokach strasznuie :(

Gość gośc781
U mnie jeszcze za wcześnie na ciążówki, ale i tak mam comiesięczną rozrywkę :D zawsze w drugiej połowie cyklu odrzuca mnie od jedzenia, pochłaniam litry wody i trochę mi niedobrze :D Na bóle cycków podobno okłady z kapusty działają :D ale nigdy nie próbowałam :D i kremuj dużo bo rozstępy będą :D

Myślę że ospa nie ma wpływu na twoja prawdopodobną ciążę. Ale lepiej dmuchac na zimne. Mnie tylko cycki bolą ale mam wrazenie ze przyjdzie @.

Gość gosc781
Trzymam kciuki żeby nie przyszła :D a kiedy powinnaś dostac?

Gość malinka8483
u mnie chyba się rozkręca hmm bo zaczynam plamić innych objawów brak ale i tak myślę że jutro się zacznie @

Gość malinka8483
Necia 90 wątpię żebyś miała teraz objawy. Ja miałam w tym miesiącu również takie bóle a jednak się wszystko rozkręca

Gość gośc781
Malinka8384 już się na sto procent zaczęła @ czy dalej tylko plamisz? Decor- tydzień zleci nim zdążysz się obejżec :P Ja z pierwszym testem spróbuję 7-8.02 :)

Gość gośc781
Jak zawsze coś pokręcę *Malinka8483 :D

Gość malinka8483
dalej tylko plamie to nawet nie jest plamienie ale brudzenie tak jakby :P no ale poczekamy do rana już nawet sobie nie robię nadziei hmmm i zaczynam następne starania

Gość gośc781
Mi się wydaje, że się nie rozkręc***** 3h (wnioskując z ostatniego postu) plamienia chyba by się coś ruszyło. przynajmniej u mnie tak zwykle było, no ale każdy organizm jest inny ;)

Gość gośc781
*że się nie rozkręci, /// po 3h ahh ta cenzura :D

Gość Necia 90
Ale mam nadzieję że to się rozkręci :-) dzisiaj mierzylam temp i mialam 37.1 na pewno to nie przed okresem bo teoretycznie okres mam mieć kolo 9 lutego a tez chora nie jestem. Wiec co to moze znaczyc? Test zrobie przed spodziewana @

Ja mam temperature 37, 2. Czy Was tez bolą tak cycki?! :D I jeszcze w krzyżu mi łupie. :P Dziewczyny, czy któraś z Was obserwuje szyjkę?