Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Gość dust
28dc przy cyklach 34-36.zrobie test innej firmy, ale dopiero jak okres nie przyjdzie,wydaje mi sie to niemozliwe, zebym byla w ciazy.nie bede sie nakrecac, wydaje mi sie , ze ten test jest felerny....byl jakis rozmazany.nie wiem co mnie podkusilo, zeby zrobic test

Gość GośćMarta
Dust może jednak dobrze ci ten test wyszedł. Po jakim czasie zrobił się dziwny? Ja zrobię chyba w piątek, ale nie czuje że jestem. No nie wiem. Dziś 30 dc, brzuch nie boli. Jedynie piersi mam nabrzmiałe i trochę bolesne. Wczoraj miałam dziwną ochotę i zjadłam kanapkę ze śmietaną i cukrem, aż mąż na mnie dziwnie patrzył i mówił, że to chyba jakaś ciążowa zachcianka.

Gość gość
mi mama miala jutro pobrac krew na hcg ale chyba jednak za wczesnie choc mnie kusi ale jak nic nie wyjdzie to bedzie mi tylko smutno :)

Ja mam dziś 22 dc dopiero. Myślicie że beta hcg by już wyszło pozytywnie?

Gość dust
Po 3-4minutach....niepotrzebnie bede sie denerwowac teraz...ide zajac sie czyms, zeby o tym nie myslec

Gość GośćMarta
Jeśli się rozmazał, to może był jakiś felerny. Może poczekaj i zrób tak jak pisałaś. Ja mam cykle przeważnie 30-32, chociaż ostatni miałam 23, a wcześniej 28. Nie wiem co się porobiło.

Gość gość
Ja tez jestem w 22 dniu cyklu i sie zastanawiam nad tym hcg :P kusi oj kusi

Tyle że ja jutro idę do lekarza rodzinnego, podejrzewam że dostanę antybiotyki bo jestem chora. Chyba lepiej mu wspomnieć że mogę być w ciąży no nie? Dlatego najpierw chciałam zrobić betę. Bo jutro idę też na morfologię i myślę że rtg klatki piersiowej.. :/

Gość dust
Ja w grudniu przez stres dostalam miesiaczke, az dwa razy, wiec mam nadzieje, ze normalnie przyjdzie w tym cyklu.ahhh jestem zla na siebie, ide posprzatac i cos zjesc.

Gość gość
To chyba zrobie te bete, a co mi tam? mama mi w domu krew pobierze, zaplaci :) tylko boje sie ze sie zawiode

gość - jak długie masz cykle? Obie mamy 22 dc. Jak miło :D

Gość gość
Gość to ja autorka hehe :D tylko mi się coś tu chrzani. Cykle mam różnie 28-30, zalezy. ost mialam 28

Aaaa to Ty. :D Kurde nie wiem czy na hcg nie jest za szybko..

Gość gość
sama juz nie wiem, boje sie ze sie zawiode. a orientujecie soe moze czy kobieta jeszcze przed @ jest w stanie poznac czy sie udalo ? sa jakies objawy? bo ja pcoza tymi bolami brzucha czasem i bolami glowy to sie czuje okej

Ja mam taką aplikację w telefonie i piszę tam że już w 3 tygodniu ciąży mogą występować ból piersi po bokach i mogą uwidocznić się niebieskie żyłki, mogą być pełniejsze, a nawet pierwsze poranne nudności. :D Ból podbrzusza, bóle pleców tak mi się wydaje. :P

A w tym wszystkim najgorsze jest to że człowiek czekając tak to sobie potrafi wszystko wmówić :D

Gość gość
ja wszystko sobie niestety wmawiam :( nie wiem jak ja bym sie zachowywala jak bede musiala czekac kilka miesiecy

Idź jutro na betę. Myślę że będziesz spokojniejsza jeśli będziesz wiedzieć. a jeśli się nie udało to spróbujemy w lutym :) Głowa do góry. Mamy dużo czasu :)

Gość gość
a myslicie ze jak jutro wyjdzie negatywna to jest jeszcze szansa? w koncu jest wczesnie dosc :)

Nie wiem. Nie mam pojęcia. Nigdy nie robiłam bety. :D Tylko sikacze :D

Gość dust
Wkrecanie sobie objawow jest najgorsze, ale chyba kazda z nas tak ma kiedy zaczyna starania i jest przekonana, ze sie udalo....ale oczywiscie wszystko tez zalezy od naszej psychiki....jezeli chodzi o bete to niby po 10 dniach od owu.mysle, ze lepiej jest poczekac, niz pozniej niepotrzebnie sie rozczrowac.trzymam kciuki dziewczyny i mam nadzieje, że niedługo zobaczymy te dwie krechy :) nic nam nie pozostaje jak czekać. Mam nadzieje, że niedługo....W jakkm wieku jestescie ?

Gość gość
ja rocznikowo 24 :)

Może zrobimy jakąś listę starających się? będzie łatwiej :D Np. Nazwa - wiek - i kiedy ma być @ i długość cyku Decor - 25 lat - 5.02 - 31c :D

Gość gość
Sara-3.02-okolo 30dni :)

Gość dust
Ja 23 rocznikowo :) no jasne mozemy zrobic taka tabelke.ja uciekam, milych snow dziewczyny.do jutra

Gość gość
dobranoc i bobaskowych snow :)

hehe bobaskowych snów, dobre :D Muszę Mojemu tak mówić :P

Gość gość
swojego to ja bronie przed bobaskowymi opowieściami żeby w końcu nie miał mnie dosyć :) już zapowiedział, że w ciązy bede pod ochroną ale mam być grzeczna hehe