Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Mój to sie nie może doczekać głaskania brzucha. Już teraz w nocy głaszcze mój brzuch :P i mówi "No śpij dzidziuś śpij" :D

Gość gość
Ah ci tatusiowie :P lepsza jest moja mami, która dzisiaj cały dzień imie wymyśla dla wnuczki.

Ja moim rodzicom nic nie mówiłam. Chcę im zrobić niespodziankę. Już tak długo wyczekują wnuka/wnuczki że już chyba stracili nadzieje :D A jakie imiona Ci się podobają? :P

Gość gość
Kaja, Klara, Gabrysia, Marcela, Apolonia. Amtonina :) Sama nie wiem

Gość gość
A dla chłopczyka? :D

Gość gość
Antoni, Aleksander. Sama nie wiem, nie zastanawialam sie nad chlopcem bo wiem ze bd miala najpierw dziewczynke :P

Mi się podoba dla dziewczynki: Alicja, Hania, Liliana, Nina. A chłopak to nie wiem. :P

Gość gość
Liliana to cuuuuco <3 ale mojemu mężowi się nie podoba, mówi że zbyt ruskie. Chciałam synowi dać Marcel, ale bratowa dała. Wyprzedzila mnie hehe. To może córci dam Marcela.

A dla chłopaka nie mam pomysłu. Mój mówi że dla chłopaka on wymyśli.. :P Taaa na pewno :D

Gość gość
Mój dla córki ostatnio wyjechał mi z Bożeną, chyba zartował, ale dla pewnośc***owiedziałam mu, że jak Bożene to niech sobie nie ze mną robi :P

Mój dla chłopaka chce Krzysztof. Nie jestem do końca przekonana do tego imienia. :P Poza tym chciałabym jakieś proste w miarę krótkie, bo nazwisko mamy skomplikowane :P

Gość gość
mi się Krzyś podoba ale ze względu na ukochanego dziadka któego chcialabym upamiętnic, ale chyba dam na drugie ewentualnie :)

Mi się bardziej podoba Piotruś. Byle nie Kuba bądź Kacper. Nie lubię oklepanych imion :D

Gość gość
Kuba i Jan to jakaś obsesja teraz :)

No nic.. ja się zmywam. Rano do lekarza muszę jechać. Mam nadzieję że nie będę musiała mieć jakiś silnych leków, co by fasolce nie zaszkodzić jakby była :)

Gość dust
Hej dziewcsyny! Zycze wam miłego dnia, pozniej po pracy sie odezwe!

Mi dzisiaj przyszedł mój zapas testów ciążowych z Allegro.. :P Jutro robię test :D Jeszcze ponad tydzień do @, ale nie wytrzymam więcej :D:D

Gość dust
Chyba tez zamowie testy :) u mnie tez jeszcze 6 dni do @, wiec poczekam....w nastepnym miesiacu ide do ginekologa.decor - z całego serducha zycze Ci, żebyś zobaczyła te dwie kreski :) do poźniej dziewczyny !

Gość gość
dust - wzajemnie, :)

to ja wyżej, zawsze zapomnę się zalogować :D Lecę obiad robić, bo mi się pieczarki palą :P

Gość dust
Ja juz wiem, ze z tego cyklu nici... Brzuch juz zaczyna mnie pobolewac wiec tylko czekac, aż ta małpa przyjdzie :(((( buuu :((( moze nastepnym razem się uda.... X Decor smacznego :)))

Gość dust
Ja nie mam dzisiaj czasu nawet, żeby coś ggotować.....wrócę pewnie okolo 8, szybki prysznic i spać.....chce, żeby ta małpa już przyszła - nowy cykl i nadzieja, że może tym razem się uda.....

Gość gość
tu autorka :D hehe a aj dzisiaj nie wytrrzymalam i zrobilam test z moczu i negatywny :( ale moze jeszcze za wczesnie

Ja jutro robię myślę że też będzie negatywny, :/ ale to faktycznie wcześnie troche... Który byś miała teraz tydzień ciąży? Czwarty?

No właśnie ze względu na mój brak wiedzyc o do owulacji nie wiem który to mogłby być dzień. Jak będę tak ciągle testy robić to zbankrutuje. Teraz czekam już do dnia @ i koniec. :P

http://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10031659.html Tutaj jest przykładowy kalkulator. :) Macie dziś jakieś objawy? Ja mam bóle piersi takie dziwne.. Czasami mnie kłuje podbrzusze. Bolą mnie nadal plecy w odcinku krzyżowym. Wieczorem codziennie mam zgagę.. I mam dalej taki dziwny śluz.. :/ Obym sobie tego wszystkiego nie wkręcała... Bo jak przyjdzie @ to poczuję się jak wariatka :D

Gość gość
Cześc, mogę dołączyc? :)

Gość gość
No witamy witamy :) Ja dzisiaj nie mam żądnych objawów ani już chyba żadnych złudzen :(