Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Gość gośc781
Ja nie mierzę temperatury regularnie, ale zaraz sprawdzę jaką mam, tak z ciekawości :D cyce jeszcze tak bardzo nie bolą :D Mój wrócił z pracy i zaczął się tulic do brzucha, jeszcze się dobrze nie zapłodniłam a on już do niego mówi :D uwielbiam jak to robi :D Kobieto, nie dziwie Ci się, że robisz te testy :D ja też najchętniej bym już zrobiła, ale wiem, że nic nie wyjdzie, będę robiła dopiero 8-9.02, a planowana @ dopiero 10.02

Gość gośc781
a co do łupania w krzyżu, to mi się nasiliło i to ostro w ciągu ostatniego miesiąca, mam silną skoliozę, deformację stawów biodrowych i odcinka lędźwiowego, czasami ból nie do zniesienia, dlatego trochę się obawiam wielkiego brzucha :( a ortopeda dopiero za tydzień :/

Gość gośc781
pewnie, że może byc za wczesnie. teraz możesz zrobic betę i powinna wyjsc :) a test zrób najwcześniej w dniiu spodziewanej @ :))

Gość Necia 90
Gosc 781 moj narzeczony tez tuli sie do brzucha :-D no to widze ze podobnie mamy @ w lutym. Ja tez bede robic test kolo 9 lutego zobaczymy co wyjdzie :-) a co do krzyza to tez mnie lupie tak ze ledwo sie schylam :-/

Gość malinka8483
na test za wcześnie niektórym wychodzą parę dni po spodziewanej @ tak więc nie ma się czym załamywać :)

Gość malinka8483
co do mnie mi się jeszcze nie zaczęła @ ale mam złe przeczucia że jednak lada moment przyjdzie hmm co dziwne nie boli mnie brzuch tylko piersi

Gość malinka8483
a i nie mam swoich ostrych napadów złości jak zwykle w tych dniach to bywa :P

Właśnie rozstałam się z mężem. I to w najpiękniejszym okresie naszego życia. Przez to, że nie pracuje tylko ucze się dziennie dowiedziałam się, że jestem darmozjadem i piątym kołem u wozu. Wiem, że to nie temat na takie żale ale nie mam komu tego napisać. Tego, że mi źle, że czuje sie niepotrzebna i bezwartościowa zupełnie.

Gość malinka8483
jak rozstałaś ?? czy w momencie gdy zamieszkaliście razem ONzgodził sie na twoją edukację ??

Zgodzil sie, razem to ustalilismy, mieszkalismy juz razem wczesniej. On po prostu widzi ze jestem slabsza bo nie mam dochodów i że tylko rodzice moi nam pomagaja jak mogą skoro ja nie pracuje. Coraz czesciej chodzil i sprawdzal czy wszystko jest dobrze posprzatane, czy sztucce w zmywarce sa wlozone tak jak powinny i w kolko slucham ze jestem dla niego bez wartosci skoro nie prznosze pieniedzy.

Gość malinka8483
Kochanie coś nienormalnego się z nim dzieję jeżeli robi na codzień takie rzeczy hmmm nie zadręczaj się z tego powodu. Jeżeli ustalaliście warunki na początku nie powinien tak się zachowywać względem ciebie przecież jeżeli się dokształcasz ..to robisz ..to ze względu na was 2-je żeby w przyszłości było wam lepiej.

Gość gośc781
Necia90 to czekamy z niecierpliwością. :) Malinka8483 to dobry znak. mnie od czasu do czasu kuje lewy jajnik :D Prawiemamusia1990 CO ZA CHAM! nigdy w życiu nie pozwoliłabym sobie na to żeby ktoś do mnie tak powiedział! powinien dostac za to w twarz! Aż mi się ciśnienie podniosło >.< Powinien się cieszyc, że chcesz skończyc edukację, żeby potem znaleźc lepszą pracę, albo chociażby dla własnej satysfakcji. Poza tym jeśli @ nie przyjdzie to i tak długo byś nie popracowała! Ja w tym momencie też się uczę i nie pracuję, ale dajemy sobie radę i nigdy nie usłyszałam nawet przekleństwa w moim kierunku! Mieszkacie dalej razem? I nie mów tak! skoro chcieliście dziecka, to w takiej chwili nie powinnaś z tego rezygnowac, tylko pokazac mu, że bez niego też dasz sobie radę! Żeby mu się głupio zrobiło! Jesteś silną kobietą i tego się trzymaj!

Gość malinka8483
muszę też zarejestrować swój nick :) wątpię żeby to był dobry znak już i tak zaliczam ten cykl na stracony :) właśnie rozmawiałam z siostrą i stwierdzam że muszę wybrać sie do lekarza może mi coś doradzi lub też mam coś z hormonami nie tak mam już swoje lata i wiem że z wiekiem może się wszystko poprzestawiać :) co do Prawiemamusia1990 nie wiem czy to jest dobry znak jeżeli mu tak odbija możliwe że jak by się udało to go zmieni ale też możliwe ... że jego zachowanie może się pogorszyć. Jeżeli mogę zapytać o finanse jak z nimi stoicie ?? może ma jakieś problemy i to się odbija na waszym związku ??

Malinka- szkoda :C Tak, ja zbyt agresywnie na wszystko reaguję :D Może spróbuj go podpytac o co chodzi, skoro wcześniej nie miał nic przeciwko takiej sytuacji, a potem dojdźcie do jakiegoś porozumienia. Szkoda by było popsuc to co się tworzyło przez dłuższy czas :)

Gość malinka8483
No troszeczkę mi smutno się zrobiło gdy zobaczyłam wczoraj to plamienie. Chłopak podniósł mnie na duchu i stwierdził że nie wszystkim szybko się udaję a nam kiedyś się uda :)

Będzie dobrze! Mój D. powiedział, że jak tylko będziemy mieli pewnośc, to zaczyna zbierac pampersy i odświeża łóżeczko :D Swoją drogą to mamy już sporą wyprawkę :D

Ja dziś robilam kolejny test. :P Wyszedł znów negatywny... Jeszcze 5 dni do @. Ile macie lat? :)

Gość malinka8483
ja w marcu kończę 30 :P

Gość malinka8483
przed miesiączką raczej nie powinno robić się testów jeden na 100 wychodzi

Gość malinka8483
ja myślę żeby jednak zaraz zrobić test bo krwawienia nadal niema a niby wczoraj miało się rozkręcić - czuję się tylko napęczniała

Gość malinka8483
prawie mamusia- odezwij się co z tobą ?? co do zachcianek to nie mam chociaż zwykle przed okresem jem co pod rękę podejdzie

nucleardeath - hehe.. niby dlaczego nienormalna? :D Aż tak młoda jesteś? :P Teraz mnie zaciekawiłaś :D :P Prawiemamusia - martwimy się o Ciebie.. Mam nadzieję że wszystko się jakoś wyjaśni. Zachcianek nie mam, żrę wszystko jak zwykle przed @ :D:D Chociaż może mam ochotę cały czas na chipsy! :P

Ja dziś pochłonęłam śledzia zagryzając pampuchem z cukrem. zawsze mnie tak męczy ta druga faza cyklu. Albo jem wszystko co wpadnie w ręce, albo mnie mdli i nie jem nic :D Decor- tak, w tym roku kończę 19lat, mój D. 24. Wiem, że może się to wydac dośc dziwne, że w takim wieku świadomie decydujemy się na dziecko, ale jesteśmy świadomi konsekwencji, nie utrzymują nas rodzice, jesteśmy samodzielni, ja uczę się zaocznie, planowałam podjęcie pracy. Nie należymy do grona szalonych nastolatków biegających co weekend na imprezy chlejąc na umór :) Oczywiście liczę się z falą krytyki, która od większości ludzi mogłaby na mnie spaśc, ale stwierdziliśmy, że skoro chcemy, mamy warunki, to dlaczego by nie zadziałac w tej sprawie. :) Przygotowywaliśmy się na to chwilę wcześniej, jedliśmy kwas foliowy i takie tam :)