Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiemamusia

Pierwszy cykl

Polecane posty

Gość malinka8483
a reszcie życzę wytrwałości i pozytywnych wyników :P

Gość gość
Hejo, to ja mamusia synusia ale w telf nie mogę się zalogowac :( ja pojutrze mam dostać @ i zaczynam się denerwować czy dostanę czy nie. Piersi przestały mnie bolec ale mam jakieś zylaste. Chyba będziemy się wspierać w drugim cyklu...o ile ze mną zostaniecie :P

Gość gość
no ja powinnam dostać jutro ;)

Gość gość
ja dostałam dzisiaj :( tu mamusiasynysia :P

Widzę, że trzeba będzie na prawdę założyć nowy temat :D Pt. "Drugi cykl", potem trzeci.. :P Kurde, zawsze cykle mam 31 dniowe, a w tym miesiącu nagle 27 dni .. :/ Wkurzyłam się, bo i tak wychodzi na to że staraliśmy się w dzień owulacji i dzień po. A tu dupa. :/ Jak powiedziałam Mojemu, to było widać że jest zawiedziony. No cóż. W tym miesiącu zaczynam od 11dc a kończę w 22dc. Jak się nie uda to przekładam starania. Nie wiem czemu ale w grudniu nie chcę rodzić. Czyli próbujemy w lutym. Potem w kwietniu.

Gość gość
to juz wszystkie jestesmy w trakcie @ ? I cykl drugi mi sie zaczął, chyba zrobie sb w tym miesiacu testy owu, bo sie zmartwilam. wiem ze po jednym miesiacu to zaden powod do zmartwienia ale jednak....

Gość gość
Witajcie ja dzis po 5 latach staran zobaczylam dwie krechy rece to mi sie trzesa masakra jakas nie moge uwiwrzyc jutro jade na bete takze dziewczyny glowa do gory na kazda przjdzie czas

jestem zawiedziona :( rozmawiałam z moi przez telefon i powiedzialam ze dostalam @ a on "no to pa", nie wiem, chyba ma to głeboko w poważaniu. i brzuch mnie tak strasznie dzisiaj boli, że umieram.....

Gość milka00
ja co prawda jeszcze nie dostałam @ ale zrobiłam dziś znowu test i jedna krecha !!! 26dc :( dodam jeszcze że jak byłam w ciąży w sierpniu to test mi wyszedł pozytywny właśnie w 26 dc ( pusty pęcherzyk)

Ja nie spałam poł nocy przez ból brzucha aż w końcu obudziłam Mojego żeby mi przyniósł tabletkę, bo nie byłam w stanie wstać z łóżka. :/ Chyba też kupie testy owulacyjne. Bo skoro moje cykle wahają się między 27 a 31 dni to to chyba będzie najlepsze rozwiązanie. .

Oj @ coś się rozgościły na forum...tak smutno gdzie te 2 kreseczki...

Cześc, wybaczcie, że nie pisałam, ale jakoś nie było czasu. Zasnęłam wczoraj o 19, spałam do 22 :D posiedziałam chwilę, zjadłam i kima do 12 :D Jutro czeka mnie ortopeda, zobaczymy co z tym moi kręgosłupem :/ Zostańcie tutaj na kolejny cykl :) mnie dzisiaj zaczął trochę bolec jajnik, jak narazie jestem dobrej myśli :) Decor- podobno najlepiej się przytulac co drugi dzień, żeby towar był lepszej jakości :D Gosciu z 13:36 Gratuluję, 5 lat to kawał czasu :) Prawiemamusia- Kurde, normalnie nie wiem co mam Ci doradzic. Ciężki ten Twój mąż :/ Milkaoo poczekaj do @ :)

u mnie @ brak, ale ciotka ma termin wizyty na jutro więc to żadne pocieszenie, że jeszcze jej nie ma...

prawiemamusia - coś Cię nie bardzo chyba wspiera ten Twój co? zresztą kurcze ja jestem taka, że pewnie po tym tekście o darmozjadzie długo nie było normalnie między nami. Mam nadzieje, że u niego to był tylko jakiś przejściowy stres. U mnie @ brak, a brzuch pobolewa tak jak na okres wlaśnie... Czy we wczesnej ciązy jak coś boli tak samo?? Swoją drogą czy możecie polecić jakiś fajny film na wieczór, który mogę obejrzeć ze swoim narzeczonym? Najlepiej komedię? :) Muszę zająć myśli :P

Gość gość
Podobno wystepuja skurcze podobne do tych @. Kurde, ja chyba trace nadzieje powoli.. niby chce mi sie ciagle spac, dzis co jakis czas odczuwam serie kujacych boli w okolicy jajnika, temperatura jest 37-37.1, glowa troche boli.. ale. cycki nie bola, a nawet przed @ w tym czasie juz je odczuwalm mam jakies zle przeczucia :( w kazdym razie za 6 dni sprobuje zrobic pierwszy test i zobaczymy NcD

Gość milka00
kwiatku i jak tam dostałaś @? u mnie 27dc i jakaś masakra !!!

Nie, nie dostałam jeszcze, ale szczerze mówiąc podejrzewam,że dostane wieczorem bądź jutro... Brzuch mnie boli tak jak na okres, w nocy kilka razy się budziłam bo czułam takie charakterystyczne skurcze jak na @. Piersi również bolą jak na @...

Gość milka00
nie mogę się na niczym skupić myślę tylko o jednym !! robiłam wczoraj test i jedna krecha :( ale mimo to czuje się nietypowo, nie chcę sobie wmawiać żadnych objawów ale to jest silniejsze odemnie !!! zastanawiam się czy nie wykonać kolejnego testu? a ty kiedy testujesz?

A ja jeszcze nie robiłam żadnego testu :) Chyba zwyczajnie nie chcę widzieć wyniku...

Cześc :) Kwiatek trzymaj się! trzymaj! nie daj za wygraną tej @ :D Milka poczekaj parę dni może, moja siostra robiła testy 2tyg po spodziewanej@ i wychodziły negatywne. niestety i tak nie skończyło się to happy endem :/ Mi dzisiaj znajomy powiedział, że wyglądam i zachowuję się jakbym była w ciąży :D

a właśnie, któraś z was bada szyjkę? Ja w sumie dzisiaj spróbowałam i jest bardzo nisko, a @ powinnam miec za 8 dni. W tej fazie zawsze jest tak ulokowana? :D

Hej tak przed miesiączką szyjka macicy jest nisko:)osobiście badam swoja heh i nie tylko:)taka praca.

Gość gość
a na początku ciąży jak z szyjką? u mnie jest twarda i nisko, chodź nigdy nie badam, to tylko tak z dzisiejszej obserwacji ;) @ brak. brzuszek boli.

a na początku ciąży jak z szyjką? u mnie jest twarda i nisko, chodź nigdy nie badam, to tylko tak z dzisiejszej obserwacji oczko.gif @ brak. brzuszek boli. to ja pisałam ;)