Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćikollada

czy poszłybyście na randkę gdyby was tak zaprosił

Polecane posty

Gość ćikollada
ogólnie on mi się bardzo podoba ale nie jest taki wygadany jak inni moi koledzy nie powiedziałabym że jest jakiś niedoświadczony bo szczerze mowiąc nie jesteśmy małolatami :O jest tak przystojny że zastanawiam się czy po mnie widać że mi sie podoba, teraz jak sobie myślę to chyba za bardzo się w niego wpatrywałam, gapiłam sie na niego jak wygłodzone zwierze w kawalek mięsa

Olewa cię. Jaja sobie robi. To doopek! Rzuć go. Zostaw go! nie zadawaj się z nim. Jak on mógł? Co to za randka? Mógł cię zabrać do kina, a potem do restauracji! Widać, że mu nie zależy! Rzuć go!

Ja się pytam, czemu on nie zabrał cię do restauracji i do kina? Co to chłopak? On ma pracę? Przyjechał po ciebie i odwiózł? Jaki on ma samochód? Jeśli nie to mu nie zależy!

Pójdź jeszcze parę razy z nim na tego browara jak będzie ci się nudziło, ochlej się piwa, ale szukaj takiego, co przyjedzie po ciebie samochodem, ale nowym jakimś i zabierze do porządnej restauracji! Szanuj się!

Gość ćikollada
jak może być nieśmiały, jak jest nauczycielem i zna dużo ludzi nie może być NIEŚMIAŁY

Gość ćikollada
nie chciałam do restauracji, bez przesady , sama zaproponowalam pub niedaleko mnie

Coś widocznie do ciebie czuje, skoro zachowuje się tak. Pewien jestem, że w stosunku do obojętnej mu kobiety pewnie pytałby prosto z mostu, nie na opak.

Gość ćikollada
michał oszalałes

Udaje. Chce żebyś myślała że jest nieśmiały bo to zwykle oznacza że facet nie jest takim dupkiem jak ja, a tak na prawde jest takim samym albo większym. W****** i zostawi.

Gość ćikollada
kabanos - aha , czyli nie pyta mnie wprost