Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam opryszczke

Ale mnie wkurzyla szwagierka

Polecane posty

Gość mam opryszczke
tak myslalam,ze mnie zaatakuja niektore osoby argumentem,ze mieszkam u tesciow juz wiecie dlaczego tu jestem w sumie nie narzekam na tesciow i mieszkanie z nimi bo tesc chory a tesciowa zupelnie nie ingeruje w nasze malzenstwo,nie jest osoba wscibska,klotliwa to dobry,kochany czlowiek tylko szwagierce sie poprzestawialo jak dziecko urodzila mysli,ze ja sie podporzadkuje pod jej widzimisie

Gość gość
Jak szwagierka boi sie ze zarazisz dziecko to niech nie przyjeżdża. Co za głupia baba heheh Autorko nie przejmuj się i nie pozwól sobie wejść na głowę.

Gość gość
ale niby dlaczego masz sie jej podporzadkować mieszkasz u tesciów poniewaz im pomagacie jesli szwagierce o to chodzi to niech ona sie wprowadzi i opiekuje rodzicami zamiast byc wdzięczna wam za pomoc jeszcze miesza nie rozumiem takiego zachowania ale nie powinnas sie tym przejmować i zignorowac jej żadanie a jesli bedzie cie szykanować na imprezie odbij piłeczke w jej strone

Gość gość
nie wazne czy to jej mama, skoro sie boi to ona nie powinna przychodzic z dzieckiem, co z niej za matka ze takie malenstwo w mroz chce wozic,

Gość mam opryszczke
tesciowej nawet o tym nie mowlam bo wiem jak jej bedze przykro i sie niepotrzebnie zdenerwuje to jednak corka ale tez wie ile my pomagamy,mysle,ze ja tez jestem dla niej bliska osoba dzisiaj wszystko uszykowalysmy juz

Gość gość
są tutaj jednak wredne suki które nie znając dokładnie sprawy taką bezczelną krytykę sieją, no ale jak się niema rozumu i kultury to i mieć nie będzie

Gość gość
głupia to jestes ty, bo normalne ze matka miesiecznego dziecka boi sie wszystkiego. Nie znosze takich kretynek jak autorka, az temat na kafe musi zakladac bo szwagierka bla bla bla. Idiotka

Gość gość
Twoja szwagierka to kolejna matka polka która chce rozstawiać wszystkich po kątach "bo jej dziecko idzie". Przepraszam najmocniej, ale kto pomaga jej matce w prowadzeniu domu? Kto zajmuje się jej leżącym ojcem? Kto szykuje tą całą imprezę? Ona czy Ty? Szwagierka powinna być Ci wdzięczna za Twą pomoc, a nie telefonować do Ciebie i mówić, że podczas imprezy masz zamknąć się w swoim pokoju.

Gość mam opryszczke
moze i jestem glupia ale serce mam dobre:)wiec nie osadzaj z gory a jak ona sie boi to niech zamknie dziecko w zlotej klatce i nigdzie z nim nie wychodzi to taka wlasnie mamuska,ktorej swiat sie przewrocil do gory nogami po urodzeniu dziecka

ja tam trzymam za ciebie kciuki i jutro napisz jak to sie skonczylo. glupia ta twoja szwagierka i tyle.

Gość gość
a Ty masz dzieci ?

Gość gość
ja mam pomysł.Jak szwagierka przyjdzie, wyrwij jej dziecko z ramion i wycaluj po calej buzi.Bedziesz mieć z głowy :D:D:D popieram, jestes wredna!

Gość mam opryszczke
haha dobre:D juz pisalam,ze nie caluje innych dzieci,jakos nie lubie ja mam 1 sztuczke:)

Gość mam opryszczke
Szwagierka przyszla,ja akurat cos w kuchni robilam.Rozebrala sie,malucha i poszla do pokoju.Specjalnie nie wychodzilam.pojawilam sie dopiero jak juz byla w pokoju i mowie-czesc,fajnie ze jestescie a ona przy wszystkich ze mam opryszczke,ze zaraze jej dziecko i wczoraj specjalnie dzwonila proszac zebym nie wychodzila z pokoju gadala i gadala przeczekalam i mowie-pomagalam mamie wszysto przyszykowac i moje zarazki sa teraz wszedzie odpowiedziala,ze w takim razie wychodzi

Gość gość
Wyszła i co? Rodzina jak zareagowała. Oj jaka biedna ta szwagierka... Nos strasznie mi jej żal.

Gość mam opryszczke
Rodzina nie komentowala.Szwagierka wyszla nerwowo trzaskajac drzwiami.Najpierw byla cisza.poszlam do kuchni,stanelam przy oknie,przyszla tesciowa i mnie przytulila.

Gość gość
:) no to dobrze ze teściowa staneła po twojej stronie a niepo tej....... czasami synowa lepsza od córki

Gość gość
Ja was nie rozumiem. Przecież jakby autorka napisała, że chodzi o jej dziecko i że ktoś chce przyjść z opryszczką to byłybyscie w szoku "o jej! co za durna baba, przecież to zagrożenie" ale jako, że autorka ma opryszczkę, a szwagierka SŁUSZNIE się martwi to jedziecie szwagierkę. Ciekawe, czy tak na luzie byście podeszły gdyby chodziło o waszego niemowlaka??

Gość gość
jeśli by była taka sytuacja u mnie no to bym nie przyjeżdżała do swoich rodziców a nie kazała sie zamknąć w pokoju mojej szwagierce.W końcu to ona pomaga teściowej i tesciowi a córka zawinęła ogon i wielce przyjechac chce na obiadek:)

Gość trzesaca sie z zimna788
Durna baba z tej szwagierki :D Ja mialam opryszczke i synka ktory mial jakis miesiac to co mialam do niego przez tydzien lub dluzej nie podchodzic ? Zwlaszcz, ze karmilam piersia :) Autorko , nie przejmuj sie jakas durnota. Dobrze , ze tesciowa po twojej stronie az mnie to dziwi , szczerze!

Gość gość
Durna baba z tej szwagierki. Wygłupiła się przed wszystkimi.

Gość gość
Dokładnie- jeśli ja uważam, ze gdzieś tam czyha zagrożenie na moje dziecko to się z nim nie pakuję. Niedawno szwagierki córka była chora. Siostra męża mieszka z rodzicami. nie chciałam, żeby moje dzieci się zaraziły więc nie odwiedzałam teściów przez jakiś czas i tyle. Nie mówiłam siostrze, ze powinna zamknąć dziecko w pokoju bo moje dzieciaki jada na dzień babci i dziadka. Spotkaliśmy się innego dnia na bardziej neutralnym i bezpieczniejszym gruncie.

Gość gość
"gość Ja was nie rozumiem. Przecież jakby autorka napisała, że chodzi o jej dziecko i że ktoś chce przyjść z opryszczką to byłybyscie w szoku "o jej! co za durna baba, przecież to zagrożenie" ale jako, że autorka ma opryszczkę, a szwagierka SŁUSZNIE się martwi to jedziecie szwagierkę. Ciekawe, czy tak na luzie byście podeszły gdyby chodziło o waszego niemowlaka??" Czego ty tu nie rozumiesz? Jak baba boi sie o swoje dziecko to niech siedzi w domu . Co to za rozkazy ze autorka ma siedzieć zamknięta w pokoju ? TO jest zachowanie rozkapryszonej księżniczki a nie dorosłej kobiety.

Gość zdezorientowananaa
Ja wam powiem lepszą akcję..do mojego niemowlaka(do mojego domu!) przyszła szwagierka na antybiotyku z zapaleniem płuc!! nic nie mówiąc nikomu,wydało się po dwóch godzinach,jak nie chciałą się napić lampki wina po obiedzie,bo "bierze antybiotyk" mój mały miał wtedy 3 tygodnie!! ale się z mężem wkur"wili..sismy. przecież to prątkuje!zapalanie płuc..i tłumaczyła się,że antybiotyk bierze 2 dni i,że już nie zaraża...

Gość gość
opryszczka jest niebezpieczna dla dziecka wiec po co ta szwagierka tam przyjezdzala, bo dla mnie zadna roznica czy zarazona osoba siedzie w innym pokoju czy nie! przeciesz tam mieszka, wszytko przygotowala do jedzenia. opryszczka mozna sie zaraz calujac to dziecko. jak dla mnie szwagierka sie wyglupila i zblaznila

Gość gość
Haha dobrze tak kutwie ze od razu wyszla. Co myslala ze jej bachor to pepek swiata, ciebie wcale jej glupi bachor nie musial obchodzic bo bylas u siebie. Ta twoja szwagierka to kolejny przyklad takiej co urodzila i mysli ze jej roze pod giry beda rzucac tylko dlatego ze bachora wydalila.

Gość gość
"BACHOR, KUTWA, WYDALIŁA" skąd takie skrzywienie u ciebie dziolągu????? Słownictwo wskazuje nna głęboką patologię, mam nadzieję przynajmniej że nie jesteś kobietą :-////////

Gość gość
dużo ludzi nazywa dzieci bachorami a i niekiedy gorzej, osobiście nie widzę w tym nic złego, zasługują na to małe wszy

Gość gość
Bachorem to pewnie ty byłaś- niechciane dziecko swoich rodziców nazywane- bachorem. U siebie nie była bo mieszka u teściowej, to dom rodzinny jej szwagierki, a autorka jest złosliwa, ciekawe czy swoje dziecko by narażała?