Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybieracie dziecku płeć po porodzie czy pozwolicie mu wybrać

Polecane posty

Gość gość
Kobiety dzwoniące po pomoc drogowa to nie hipokrytki, tylko normalnie podchodzące do sprawy zmiany kola osoby. Jeśli są w jasnym kostiumie i wlasnie jada na wazna zawodowa rozmowe, nie będa udowadniać żadnemu troglodycie, ze moga zmienić kolo samodzielnie narażając sie na ośmieszenie przed kontrachentem, gdy wparuja do niego spóźnione i brudne. To jest wlasnie paranoja myslenia przeciwnikow genderyzmu. A jak owa pani wieczorem przyszyje guzik w koszuli swego partnera to co to będzie znaczyć? Ze wraca do odpowiednich sobie zachowan? To są glupie schematy

Gość gość
I to jest właśnie zasługa równouprawnienia - dziewczyny maja prawo nie umieć gotować, a chłopcy maja prawo przygotowywać im pyszne kolacje, od których rosną im zadki, które oni z miłością pieszczą :D

Gość gość
Rozumiem, że facet, który dzwoni po pomoc drogową jest niemęski, bo powinien brykę zaciągnąć jak Pudzian do garażu i samodzielnie, bez interwencji mechanika, naprawić wóz? Bo inaczej jest "babą"? :D

Gość gość
No chyba ty udajesz głupią, bardzo wybiórczo podchodzisz do tej równości, dla ciebie jest wygodnie zadzwonić po faceta i w d***e to masz że on w tym czasie wolałby oglądnąć serial M jak miłość, myślisz że mu łaskę robisz rezygnując z tej czynności? 😠

Gość gość
a co rodzice narzucaja,dziewczynka chce lalke to ja dostaje,chlopiec chce samochod i go dostaje,z tym gender to jakas paranoja i oglupianie ludzi,najpierw wymyslili feminzn teraz to gender

Gość gość
Pudzian? Samochody są wyposażone w gadżety umożliwiające samodzielną wymianę koła, czy jego naprawę, facet który w tej sytuacji dzwoni po mechanika to c**a taka jak wy, proste i logiczne :D

Gość gość
Chyba ty nie rozumiesz co to jest "równość". Nie rozumiem, dlaczego mam sobie odmrozić uszy żeby udowodnić, że można chodzić bez czapki przy 40stopniowym mrozie. Ty nie pomagasz żonie gdy prosi cię o pomoc? Co z ciebie za mąż?! Robisz jej wyrzuty, że prosi o asystę, bo ty wolisz obejrzeć SERIAL?

Gość gość
Jak dziewczynka prosi o zestaw Mały Mechanik to go dostaje, jak chłopiec prosi o zestaw kosmetyków do malowania to tez go dostaje? Jeśli tak - to super, o to chodzi w gender :D

Gość gość
ja bylam zawsze wychowywana zebym umiala zrobic sama wiele rzeczy,lubie gotowac,posprzatac,drzewo porabie i nawet gwozdzia wbije i nie chodzi tu o rownouprawnienie tylko o to jak by kiedys zabraklo mojego meza to zebym umiala sobie poradzic w codziennych sprawach proste

Gość gość
Dlaczego brniecie w demagogię? Wymiana kola to wg was dowod na co? Na kobiecość, czy męskość, czy genderyzm? Specjalnie staracie sie ośmieszyć problem równouprawnienia, czy po prostu nie potraficie dyskutowac i wymieniać pogladow?

Gość gość
Kobieto ty w ogóle czytasz co piszesz? Nie odwracaj kota ogonem, robisz raban o nierozróżnianie płci, równe traktowanie, ale jednocześnie wybierasz z tego tortu tylko to co jest dla ciebie wygodne, resztą tą niewygodną chcesz obdarować "partnera" taka kuźwa jesteś dobruśka i życzliwa. To sie nazywa egoizm i hipokryzja :D

Gość gość
W wielu rodzinach genderyzm istnieje od dawna, tak jak pisze kolezanka powyżej, robi co umie i nie musi podpierac sie zadna ideologia. Ja tez potrafie wiele rzeczy zrobić sama, bo...mama mnie tego nauczyla. Niestety tato kompletnie sie do "męskich" zajęć nie nadawal... Co nie znaczy, ze nie imponują mi mezczyzni typu "zlota raczka". Cale zamieszanie wywoluje sie sztucznie, a dur i "troglodyci" je podlapuja i jeszcze dziub sobie przy tym Grodzka wycierają. A nie rozumieją z tego nic!

Gość gość
Wybieram z tortu...taaaa...jasne :D tymczasem wiekszosc mężczyzn w Polsce ciezko pracuje przez 8 godzin, by w domu leżeć do góry brzuchem, bo gotowanie i sprztanie jest ponizej ich godnosci, tak jak i wychowanie dziecka. A kobieta wybiera z tortu: prace zawodową, prace w domu plus bycie kochanka niedomytego stwora z puszka piwa przed tv :P super:D i przeciw czemu tu sie buntować? przecież kola w samochodzie nie musi wymieniac? :P

Gość gość
Chyba tu odwracasz kota ogonem mieszając pojęcie równouprawnienia, równośc**płci i robienia tego samego. Równe prawa oznaczają, że po spełnieniu kilku warunków każdy może zostać prezydentem Polski - czy każdy obywatel startuje w wyborach? Nie, ale MA PRAWO i to jest równouprawnienie, a co z tym prawem robisz, to już Twój wybór, paniał? I dzięki za pomysł, idę zrobić tort, mężuś uwielbia moje wypieki.

Gość gość
"jeszcze dziub sobie przy tym Grodzka wycierają" pewnie, kobiecina zasługuje na szacunek i podziw, choćby za przynależność do palikociarni, zbiorowiska zboczeńców i bandytów ;-)

Gość gość
Tort będziesz robiła, pogięło cię, co z ciebie za genderówka, mąż niech zrobi, przebierz go w swoje stringi i cyckonosz, niech nie będzie zacofanym ciemniakiem :D

Gość gość
Genderyzm to walka o równość, o równe prawa, w tym rowniez kobiet i mężczyzn. tu nie ma żadnego poplatania, a poszerzenie tematu dyskusji, poza to, co chcą przeciwnicy genderyznu, bysmy w nim widzieli. nie jestem żadna działaczka, po prostu zainteresowalam sie, czym tak podnieca sie ks.prof.Oko :D a teraz idę sprzątać chate, jak na babe przystalo :D

Gość gość
u nas dzisiaj królowała filozofia gender, ja pomagałam przyjaciółce w kotłowni, bo miała kłopot z piecem, a mąż był w tym czasie u kosmetyczki :D

Gość gość
W ramach propagacji ideologii Gender UE zaleca by panowie choć raz w życiu urodzili dziecko a panie zapładniały ich swoim ejakulatem ! Janusz Palikot jak w końcu wybierze właściwą płeć też zostanie matką -przecież jak czuje się kobietą to proste !

Gość gość
gośc 22:26 - i co, wydaje ci się, że jesteś mistrzem/mistrzynią dowc*pu?

Gość gość
Z ideologii gender to tylko albo się śmiać albo rozpaczać nad jej głosicielami . Poważnie traktować tego nie można.