Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardziej kocham mojego męża niż dziecko czy to normalne

Polecane posty

Gość gość
bo przy byle jakich związkach pojawiają się wpadki. I wtedy u takiej mamusi rodzi się milosc do dziecka a do meza już nie - no bo jak? Ale trzeba się hajtnąć żeby ludzie nie gadali...

Gość gość
Za to mąż i zona będą mieli przed sobą jeszcze wiele wiele lat na cieszenie sie sobą. . I bardzo dobrze zgadzam sie z tym,co nie zmienia faktu ze dzieci kocham bardziej :)

Gość gość
tak tak kochaj tego meza najbardziej,a on Cie niebawem zacznie zdradzac i kto wie czy w d**e nie kopnie.facet to tylko facet czesto mysli tym co ma w spodniach zamiast glowa taka jest niestety prawda.

Gość gość
jeżeli ty masz takiego, to współczuć ci jedynie należy, ale nie wrzucaj każdego faceta do jednego worka

Gość gość
A za tych mężów to w ogóle oddałybyście życie? Co czujecie do nich? Mówicie im jak bardzo ich kochacie? Wyjeżdżacie sobie na weekendy? Obchodzicie walnentynki? Macie extra sex? Mężowie kupują wam kwiaty bez okazji albo robią prezenty bez okazji? Zabierają na spontaniczne wypady w góry albo na szybkie wakacje do ciepłych krajów? Robicie sobie czasem romantyczną kąpiel we dwoje z szampanem? Bo jak nie to ja się wcale nie dziwię, że dzieci kochacie bardziej...

Gość gość
"tak tak kochaj tego meza najbardziej,a on Cie niebawem zacznie zdradzac i kto wie czy w d**e nie kopnie" Nie każdy facet zdradza tak samo jak nie z każdego dziecka wyrasta dobry człowiek kory szanuje swoich rodziców,.

Gość gość
Nie ja jeszcze nawet mezatka nie jestem,ale widze co sie w kolo dzieje z pozoru udane kochajace malzenstwa sie rozpadaja rozwod za rozwodem,bo zdradzil itd... Ja sie grubo zastanawiam czy w ogole jest sens za maz wychodzic dziecko owszem chce miec jak najbardziej,ale maz?

Gość gość
powiem wam cos. 70% postow gości napisal jeden gosc poklaskujac***przytakujac samej sobie za ta milosc wielka do meza. wystarczy sprawdzic*** postow. jaka kur/wa schizofrenia masakra... lecz sie dziewczyno.

Gość gość
Dziecko jak sobie wychowasz tak bedziesz miala,to zalezy tylko od Ciebie jakie wartosci od mlodych lat bedziesz mu wpajac.

Gość gość
a jak za niego nie wyjdziesz, to masz 100% gwarancji?

Gość gość
jestem pewna ze autorka tego chorego tematu jest nie zalogowana Kasia_i_Jakub. a wy jeszcze dyskutujecie z tym nawiedzonym pustostanem.

Gość gość
te co pisza o tym ze kochaja bardziej mezow to powiedzcie ale tak szczerze jaki macie staz malzenski co?

Gość gość
"gość Dziecko jak sobie wychowasz tak bedziesz miala,to zalezy tylko od Ciebie jakie wartosci od mlodych lat bedziesz mu wpajac." Faceta tez możesz sobie wybrać porządnego który bedzie dobrym ojcem i mężem .

Gość gość
14 lat po ślubie

Gość gość
No nie zawsze,faceci bardzo czesto skutecznie sie kamufluja,dopiero po slubie wychodzi szydlo z worka.

Gość gość
JA mysle ze te panie które tu pisza ze facet to obcy albo ze mężów maga mięć kilku itd maja beznadziejne związki. Jedyna milosc jaka im zostaje to ta do dziecka.Tylko co sie stanie jak dziecko dorośnie i zacznie zyc swoim życiem ?

Gość gość
powiem wam cos. 70% postow gości napisal jeden gosc poklaskujac and przytakujac samej sobie za ta milosc wielka do meza. wystarczy sprawdzic AJPI postow. jaka kur/wa schizofrenia masakra... lecz sie dziewczyno.

Gość gość
.facet to tylko facet czesto mysli tym co ma w spodniach zamiast glowa taka jest niestety prawda. xxx Trzeba wiedzieć kogo wybrać na całe życie, i pamiętać, co się sobie nawzajem ślubuje przed Bogiem i ludźmi :) wtedy i miłośc po grób, i rozwodów nie ma, i dzieci się rodzą - i każdy zna swoje miejsce.

Gość gość
Powiedzcie swoim dzieciom,ze ich nie kochacie tak bardzo jak tatusia,powiedzcie im,ze nie sa dla was takie wazne,ze w razie czego byscie zycie nie za nie oddaly lecz za tatusia,ze tak naprawde to dzieci sa tylko dodatkami do caloksztaltu.Ciekawe jak zareaguja.

Gość gość
20:49 - to pokaz nam jak się sprawdza ajpi to sprawdzimy czy nie kłamiesz...

Gość gość
Trzeba wiedzieć kogo wybrać na całe życie No trzeba,ale wybor partnera to jak gra w toto lotka :)

Gość gość
Jasne, bo każda zdradzona i porzucona kobieta szukała sukinkota, albo była ślepa. Ludzie się zmieniają, dobrze, że akurat Ty miałaś szczęście i trafiłaś na porządnego człowieka, ale to nie zawsze działa.

Gość gość
Powiedzcie swoim dzieciom,ze ich nie kochacie tak bardzo jak tatusia,powiedzcie im,ze nie sa dla was takie wazne,ze w razie czego byscie zycie nie za nie oddaly lecz za tatusia,ze tak naprawde to dzieci sa tylko dodatkami do caloksztaltu.Ciekawe jak zareaguja. xxx Ale po co, bo ty masz taki kaprys? Dzieci tego nie zrozumieją - takie rzeczy rozumie się dopiero wtedy, kiedy człowiek sam zakłada własną rodzinę z ukochaną osobą, i kiedy dzieci rodzą się z miłości, a nie z wpadki. Tez znam takie mamuśki co to dzieci bardziej kochają niż męża, i tak się składa, że to faktycznie dzieci z wpadek... A nie z miłości!

Gość gość
"Powiedzcie swoim dzieciom,ze ich nie kochacie tak bardzo jak tatusia,powiedzcie im,ze nie sa dla was takie wazne,ze w razie czego byscie zycie nie za nie oddaly lecz za tatusia,ze tak naprawde to dzieci sa tylko dodatkami do caloksztaltu.Ciekawe jak zareaguja." To ty powiedz swoim dzieciom ze sa najważniejsze na świecie bo tata to tylko obcy facet i dawca spermy. Dodaj jeszcze ze mamusia takich tatusiów może mieć wielu .:)

Gość gość
www.ripe.net/whois prosze.

Gość gość
Jezeli autorka ratowalaby z pozaru meza,to jest c*****a matka!Wspolczuje dziecku.Ktos slusznie napisal ze to rodzaj kobiety ktora pozwalalaby mezowi na krzywdzenie dziecka.

Gość gość
Gościu powiedz jak sprawdzić to Ajpi bo chyba ściemy walisz. Kiedyś chciałam sprawdzić, czy z mojego ajpi nie pisze i nie loguje si e syn i się nie dało.

Gość gość
Widze,ze niektore z was w ogole nie rozumieja pewnych rzeczy,jestescie bardzo plytkie i tyle.To nie mezowie lecz dzieci sa nasza przyszloscia i to je kocha sie najbardziej na swiecie,za nie powinno sie oddawac zycie.kto tego nie rozumie to juz jego problem,ja stad spadam ide swoje dziecko spac polozyc,a mezowi piwo podac :P

Gość gość
No faktycznie , super ta stronka do sprawdzania Ajpi. Tak czytelna, że musiałam informatyka zaangażować, ale ważne przynajmniej że sprawdziłam. Gościu kłamiesz z tym AJPI!

Gość gość
Ta jasne najbardziej kochane są dzieci z wpadek. Twoja logika jest powalająca. Dziecko można mieć, facet jest potrzebny tylko do jego zrobienia. Jak kobieta jest niezależna, ma pracę -dobrą, którą lubi, własne mieszkanie to wychowa dziecko bez faceta. A jak wpadnie, bez szkoły i pieniądzy to patrzy w faceta jak w obraz, bo nie ma innego wyjścia.