Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 latka jak pielegnowac swoja cere czy krem Ysthal do dobry pomysl

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie mam cere naczynkowa lekko problemowa, plus cienka slaba skora pod oczami. Przeswituja wszystkie zylki i minimalne zmarszczki Czy zaczac stoswac Ysthal? Moj plan na pielegnacje jest taki; Ystheal na policzki 2 x w tyg Nawilazajacy krem na noc Na dzien krem do cery naczynkowej plus podklad z filtrem

Gość gość
podbijam

Gość gość
a jak wy pielegnujecie swoja 25 letnia skore twarzy?

Gość gość
podbijam

Gość gość
A dlaczego akurat ta firma Cię interesuje? widzę, ze to kremy pi 40, 50zl... po co Ci juz tak wczesnie kremy w cenie dla cery dojrzalej i to z wyzszej polki? Nie wystarczy Ci. Ziaja? Maja szeroka ofertę, sporo kremów jest w aptekach. Albo AA, albo Lirene...? U nich krem kupisz za maks 20 zl za pudelko... Pod oczy kupuj osobny krem. Wszystkie mamy tam najciensza skórę ;)

Gość gość
Aha...czyli to po prostu reklama

Gość gość
nie, mam zmarszczki pod oczami a tylko ysthal ma retinaldehyd

Gość gość
s********j z tym spamem

Jako tak młoda osoba raczej powinnaś używać kremów dostosowanych do wieku, np. teraz nowość wyszła z AA, COLLAGEN HIAL+ Krem wygładzająco-regenerujący na noc. Ogólnie kosmetyki AA nie uczulają, a z tego co slyszałam te Collagen hial bardzo ładnie wygladzaja cere, sprawiaja wrazenie lekkosci

Gość gość
Piszcie dalej bzdury. 25-letnia kobieta nie jest już młoda i żaden krem nie pomoże.

jeżeli mając 25 lat nie jestem już młoda to do kiedy według Ciebie jest się młodym do 18 lat? Ja nie czuję się stara. Wracając do tematu zgodzę się z tym że są tańsze kremy które są naprawdę dobre. Kremy jakie bardzo lubię to kremy lirene i aa, jednak moim ulubięńcem jest collagen hial z AA. Jest delikatni, nie podrażnia mojej skóry i sprostał moje oczekiwania.

ja się młoda czuję, używając właśnie kremów aa :-)))) skóre mam mega nawilżoną, a to wlasnie dzieki serii collagen hial !