Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce bardzo trudno jest znaleźć fajną wolną singielke po 20stce

Polecane posty

Gość najgorzej ze singielki
czesto uprawiaja seks bez zobowiazan

to ty chcesz poznać laskę, która jest sama i nie chce być z facetem (bo te co chcą to desperatki), a z tobą niby ma zechcieć być? :D ---- o ci w ogóle chodzi dzieciaku? --- btw, opisz nam swoje wspaniałe hobby i w jaki sposób korzystasz z życia :classic_cool: umieram z ciekawości. i koniecznie napisz, jaką książkę aktualnie czytasz i jakiego języka się uczysz, bo chyba nie jesteś wegetującym pustakiem? :P

Gość gość
Czyli autorze szukasz atrakcyjnej lali na romans nie szukasz towarzyszki życia tej jedynej do życia nie chodzi ci o trwały związek tylko o romans więc nie ma o czym z tobą gadać na takie romanse piszą się kobiety szczególnego rodzaju widać , taki sort cię zadowala a ja z pogardą patrzę na takich facetów zadowalających się romansami bez ambicji na miłość

Nie wybierałam życia singielki, nie wybierałam samotności, tak sie ułożyło, stan przejściowy, naturalna rzecz :) Nie dorabiajmy durnych ideologii.

Gość Dlaczego wy singielki
uprawiacie seks bez zobowiazan?

"btw, opisz nam swoje wspaniałe hobby i w jaki sposób korzystasz z życia umieram z ciekawości. i koniecznie napisz, jaką książkę aktualnie czytasz i jakiego języka się uczysz" x Ja to czasem czuje się jak jakiś ewenement gdy tak po cichu w swoim pokoju codziennie po dwie godziny angielski poziom advanced z japońskim a do tego kilka kursów i "Źródło" Ayn Rand jako książka.

Gość gość
nie wystarczy dla każdego mężczyzny fajnych kobiet :(

Żabciu, po prostu jestem mądrą kobietą i pomijam etap spotykania sie z nieodpowiednimi facetami nie to co neiktóe kafeteryne żabcie :)

Gość 27letniaDziewica
dajcie spokoj, jakis zadufaniec, ktory uwaza sie za cos wyjatkowego, ktoremu nalezy sie ktos wyjatkowy

Gość gość
jakbyś był fajny to to nie byłbyś singlem. proste. atrakcyjne kobiety nigdy (albo bardzo krótko) są singielkami

Ja jestem atrakcyjną kobietą i jestem sama, bzdurne teorie, może statystycznie to prawda, ale życie to nei statystyka.

Gość gość
fiku mikuuu lepiej nie mieć zadnego, niz dac sie w******c****orzucic jakiemus wirtualnemu plejbojowi :D

Gość gość
co za forum, *niz dac sie w/y/r/u/c/h/a/c i/ p/o/r/z/u/c/i/c

Gość gość
fajnego wolnego faceta łatwiej znaleźć szczególnie do 30 roku życia

"Ja to czasem czuje się jak jakiś ewenement gdy tak po cichu w swoim pokoju codziennie po dwie godziny angielski poziom advanced z japońskim a do tego kilka kursów i "Źródło" Ayn Rand jako książka." ----- biorąc pod uwagę, że oficjalnie NIE ŻYJESZ (opis na kafe), to jesteś ewenementem robiąc cokolwiek :P ----- tekstu fiku nie skomentuję. mam dużo wyrozumiałości wobec kobiet będących samymi NIE z wyboru :P

Gość gość
To Darker wrocil?!

Gość aligataro
Ja myślę, że autor sam do końca nie wie czego szuka. Może faktycznie dziewczyny do romansu, ale bez możliwości rozwinięcia związku do miłości. Czyli czyżby chodziło tylko o seks, ale szuka takiej dziewczyny, która byłaby porządna, atrakcyjna, oczytana, dojrzała, ale lecąca na faceta na jedną noc? To takich chyba faktycznie niewiele, pewnie dlatego autor ma problem ze znalezieniem dziewczyny dla siebie. Ale zdecydowanie nie zgodzę się, że nie ma fajnych i wolnych dziewczyn w tym wieku. Pewnie, że są, ale trzeba w odpowiednim miejscu ich szukać. Jak ktoś już tutaj dobrze zauważył, takie dziewczyny przede wszystkim skupiają się na nauce, więc najlepiej takich szukać na studiach, na jakichś zajęciach pozalekcyjnych, kursy językowe itp. To nie jest tak, że w pewnych przedziałach wiekowych nie ma już żadnych wolnych, sensownych dziewczyn. Ostatnio nawet moja mama, +50 znalazła sobie partnera:) Po rozwodzie, myślała, że tak już zostanie, aż tu nagle znalazła faceta w swoim wieku. Można? Można!:) I z tego co mówiła, to jak szukała na mydwoje, gdzie właśnie poznała swojego obecnego, to zaskoczyło ją, że tak dużo jest facetów szukających kobiety właśnie w tym wieku. Także moim zdaniem nie ma co marudzić, tylko brać się za siebie, rozwijać się, a jak się kogoś szuka, to mieć oczy szeroko otwarte i nie przepuszczać okazji, a w końcu uda się znaleźć tą jedyną.