Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolaM1

Zabieg DermaOXY

Polecane posty

Gość JolaM1

Testowałyście ten zabieg? :) Podobno efekty są widoczne od razu, skóra jest odświeżona i wygląda zdecydowanie młodziej. Na FB Melitusa znalazłam promocję na ten zabieg, zamiast 250 zł - 150 :)

Gość Majka002
Aaaa właśnie skorzystałam z tej promocji w Melitusie. Warto pójść na dermaoxy. Jest przyjemny, nic nie boli, wręcz przeciwnie, można się zrelaksować. A na koniec jest efekt WOW :) cera jest zdecydowanie jaśniejsza i wygląda na zdrowszą. Zmarszczek wielkich nie miałam, ale przyznaję, że są jeszcze mniej widoczne.

Gość gość
ja byłam nic nie daje

Gość MartaMos

Jako kosmetyczka polecam infuzję tlenową, w przypadku naszych klientek efekty są bardzo zadowalające, szczególnie przy regularnym stosowaniu. Korzystamy właśnie z urządzenia DermaOXY.

Gość Paulaa

Ja sie teraz zapisałam 1 raz przed slubem i sie trochę boję iść . Powiedzcie mi proszę, jeśli zapisałam się na tydzien przed ślubem to nie mam się czego bać czy jednak możliwe są jakieś skutki uboczne typu opuchlizny, plamy ? No i boje się trochę o tą poprawę konturu twarzy, którą reklamują , bo mi się mój podoba i sie boje czy nie bede gorzej wyglądać po tym zabiegu . Pomóżcie Kochane proszę. Doradzcie cos