Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka prawda o konkubinach

konkubina to niedoszła żona której nikt się nie oświadczył

Polecane posty

Gość gość
Tusk to chyba największy żydek z nich wszystkich

Gość gość
wlasnie oznajmilam swojemu partnerowi(razem 15 lat),ze jestem kobieta ktorej nikt sie nie oswiadczyl,no to zapytal mnie czy zechce zostac jego zona,powiedzialam,ze odpowiedz dostanie za kolejne 15 lat :P hehe Dobrze nam tak jak jest owszem sa naciski ze stron naszych rodzin,ale my sie tym nie przejmujemy,najwazniejsze by zyc w zgodzie z wlasnymi potrzebami,a nie bo tak wypada....

no bo sorry ale w polsce czuje się dyskryminowana... a wiadomo najlepszą obroną atak. Polacy to wyjątkowo wredny naród bo katolicki. Za granicą jeśli kogos się strzec to tylko Polaków.

Gość gość
lady_margarett Zgadzam sie z Toba mieszkam w Anglii juz 10 lat i jeszcze nigdy nie trafilam na normalnych Polakow przykre to jest ale niestety prawdziwe.

Gość gość
"mieszkam w Anglii juz 10 lat i jeszcze nigdy nie trafilam na normalnych Polakow przykre to jest ale niestety prawdziwe." ---- No, popatrz....a ja trafilam. Na madrych, wyksztalconych, uczciwych, wesolych ludzi. Polakow. Za granica. Moze problem tkwi w tobie a nie w owych Polakach, wszystkich zlych wsrod jednej, dobrej, uczciwej ciebie :D

Gość gość
nie przesadzajcie, jestem ateistka, tak jak i moi bliscy, mieszkam w Polsce, nie bylam nigdy dyskryminowana, mam meza i jestem zadowolona, a to czy inni maja, wisi mi, widac sie obracacie w dziwnym towarzystwie .

taaa tylko ile miałam sytuacji że świeżo poznany Polak pyta od razu ile zariabiam, a potem z grubej rury "może byś prace i mieszkanie zalatwiła"... a jak już ktoś zarabia więcej to już wogóle zazdrość nie wiadomo jaka

Gość gość
To poczekaj jeszcze troche to sama sie przekonasz jacy oni sa fajni i uczciwi i w ogole naj....Ja nie twierdze i nigdy nie twierdzilam,ze jestem jakims idealem bo takich nie ma kazdy ma cos za uszami,ale sorry trzeba miec poczucie wlasnej godnosci i trzeba umiec uszanowac kogos innego,byc moze mam pecha,ze trafiam na takich ograniczonych ludzi nie wiem,ale wierz mi nie raz i nie dwa juz sie przejechalam przez to zaczynam tracic wiare w ludzi,nikt nie lubi byc wykorzystywany.Troche chaotycznie moze napisalam,ale spiesze sie.Pozdrawiam

Gość gość
lady - kazdy sobie sam dobiera towarzystwo - takie, na jakie go stac. Nigdy nikt z moich zajomych ( nawet z rodziny) nie spytal mnie, ile zarabiam. Sa pytania, ktorych kulturany czlowiek nie zadaje ( prywatne - typu - ile zarabisz, kiedy dziecko, kiedy slub, na co chorujesz, na kogo glosujesz , jakiego jestes wyznania itp) .Jak wybierasz chamow- to masz.

Gość gość
a co do tego mają żydzi? ktoś tu antysemituje? a co możecie zarzucić żydom? nic :) to, że za naszych babć byli lepsi, mądrzejsi, mieli prywatne interesy, pieniądze, byli ładni i mężczyźni i kobiety, byli wykształceni i mądrzy, a przeciętni polacy mogli u nich pracować... i to taka polaczkowość ohydna - zamiast pomyśleć, co zrobić by żyć tak jak oni, lepiej im złożyczyć i psioczyć na nich. to tak nawiązując do niektórych wypowiedzi.

Gość gość
W oczy mili a w plecy noz by wbili,tacy wlasnie sa Polacy za granica,moze faktycznie nie wszyscy ale ja na takich jeszcze nie trafilam.A sprobuj czegos nie zalatwic takiemu szkoda gadac,a niestety czasy sie zmienily teraz bez znajomosci jezyka nic tu po Polakach

Gość gość
Jak wybierasz chamow- to masz. Chamow sie nie wybiera,to chamy wybieraja

Ja zylam bez slubu przez 16 lat w zeszlym roku sie pobralismy,w naszym zwiazku nic sie nie zmienilo w sumie nie wiem po co byl ten slub tylko pieniadze na darmo wydane

Gość gość
lady_margarett No ty akurat jesteś mega chamska na tym forum. Niedawno na temacie o szczepieniach wyzwałaś inne matki od idiotek i debilek tylko dlatego ze sczepia swoje dzieci a ty nie .. . .

Gość gość
a jak inaczej nazwać matkę która z pełną świadomością pozwala takie trucizny wstrzykiwać własnym dzieciom? :D

Gość gość
matka z buszu?:P