Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka prawda o konkubinach

konkubina to niedoszła żona której nikt się nie oświadczył

Polecane posty

Gość gość
co nie zmienia faktu, ze siedzisz na forum dla ciezarnych babeczek :D

Qazwsxedcrfvtgbyhnujmikolp Albowiem wypowiedziałem się już w tej kwestyji kilka stron temu i nie widzę sensu powtarzania się i brania udziału w tej bezowocnej dyskusyji - przepychance. Dziwię się, że Wy widzicie. Gdybyście miały choć trochę czci nie wdawałybyście się w pyskówki z tymi babami dla których jedynym sensem życia jest pierścień ślubny. Wszak ratować mogę tylko te które bestyje w szale agresji porywają nie zaś te, które w ich pyski same się pchają :)

Gość Z ulicy sezamkowej
Oj tam, pewnie jak wielu mężów kochanki szuka :D Jak byłam samotna, to się zarejestrowałam na 3 tygodnie na forum randkowym. Dłużej nie wytrzymałam, bo sami prawie żonaci do mnie podbijali.

Gość Andrzej34l
No i ?

Gość Andrzej34l
Nigdy nie zdradziłem mojej zony .Nie każdy facet zdradza tak samo jak nie każda kobieta szuka kochanka .

Gość gość
andrzejku ci/peczko rusz tyłek sprzed kompa i pomóż żonie w kuchni! owszem ożeniłeś się ale to nie znaczy, że nie musisz się starać jak przed ślubem.

Gość Andrzej34l
Jestem w pracy .

Gość gość
to do roboty, a nie obiboczysz się na forum o babeczkach w ciąży. później się idzie gdziekolwiek i nikt nie umie doradzić i wypowiedzieć się na temat w którym powinien być biegły. leń nie pracownik. na dodatek piz/duś :)

Gość Z ulicy sezamkowej
To z czym, Andrzeju, masz problem, że przychodzisz i tak brzydko i bez kultury nazywasz niezamężne kobiety i ich niczego nie winne dzieci?

Gość Andrzej34l
No dzisiaj mam dużo wolego czasu wiec tu jeszcze trochę posiedzę i popatrzę co piszecie :)

Gość gość
zadzwon do zony, mysle, ze bardziej sie ucieszy niz z tego, ze smarujesz na forach :)

Gość gość
Qazwsxedcrfvtgbyhnujmikolp zadzwon do zony, mysle, ze bardziej sie ucieszy niz z tego, ze smarujesz na forach usmiech.gi XX A ty zadzwon do partnera, na pewno bardziej sie ucieszy:)

Gość gość
bawi się z dzickiem w drugim pokoju, myślę, ze nie ma czasu gadac :)

Gość gość
Łooo matkooo znowu te zakompleksione konkubiny :(

Gość gość
andrzej to joannaanna30 nie widzicie?

Gość gość
Łooo matkooo znowu te wściekliznowate mężatki :(

Gość gość
Rodzina to mąż żona dziecko a nieeeeeeeeeeeee konkubent konkubina bękart Tak było, jest i będzie KROPKA

Gość gość
dziecko to jest zawsze dziecko nie ma czegoś takiego jak bękart :( Jak możesz tak wrzeszczeć? 21 wiek, komputery, telefony, a ciemnogrodzie prezentujesz i to najciemniejsze.... smutne, że wykształcone, polskie, nowoczesne kobiety mają tak obciachowe myślenie. Wstyd na pół Europy.....

Gość gość
17:54 tylko się nie zesraj czasem

Gość gość
17;54 w katolickim wyobrażeniu pewnie tak... w normalnym to mama, tata i dzidzi to rodzina. wychodzi na to, że bez ślubu córka dla ojca to już nie rodzina

no ktoś tu doczekać się mnie nie mógł. Niestety nie jestem Andrzejem. Byłam wypożyczyć z mężem córce strój na jutrzejszy bal karnawałowy i jakoś nam zeszło :)

Gość gość
ja nie wiem co jest lepsze wiem tylko jedno najwazniejsze jest by dwoje ludzi w zwiazku czy to slubnym czy nie bylo szczesliwych

uważam tak jak gość powyżej z tym że, partnerzy powinni ponosić konsekwencje swojego związku a także być za siebie odpowiedzialni.

Gość gość
jak kto nie trafił na swoja połowke ( a to bardzo trudne) lepiej, żeby żył w konkubinacie, zawsze ma łatwiejszy odwrót i nie łamie przyrzeczenia ( czy przysięgi)

Gość gość
jestem tego samego zdania, lepiej konkubinat traktować jako związek "przejściowy"aniżeli brac ślub z kimś kogo się nie jest pewnym

Gość gość
Nie rozumiem jak można być tak tępym aby nie wierzyć w to, że niektóre kobiety nie chcą ślubu, a konkubinaty są takim samym rodzajem związku jak małżeństwo (tyle, ze bez slubu). Prawo to rozumie, część ludzi też, ale jak widać głupota niektórych użytkowniczek kafeterii jest bezgraniczna i niezmienna. Coż, jak się rzadko wynurza znad garów, a jeśli już coś czyta to pudelki to tak jest :)

29.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie rozumiem jak można być tak tępym aby nie wierzyć w to, że niektóre kobiety nie chcą ślubu, a konkubinaty są takim samym rodzajem związku jak małżeństwo (tyle, ze bez slubu). Prawo to rozumie, część ludzi też, ale jak widać głupota niektórych użytkowniczek kafeterii jest bezgraniczna i niezmienna. Coż, jak się rzadko wynurza znad garów, a jeśli już coś czyta to pudelki to tak jest usmiech.gif X Natomiast Ty jesteś ponad to, nie gotujesz itd. Taki sam związek konkubiant jak małżeństwo? co to za związek skoro nieformalny?

Gość gość
Natomiast Ty jesteś ponad to, nie gotujesz itd. Taki sam związek konkubiant jak małżeństwo? co to za związek skoro nieformalny? x Gotuję, ale moje myślenie raczej się na tym nie koncentruje. A do czego w związku potrzebne Ci są formalności? do tego żebyś uwierzyła, że Cię kocha, czy do tego, żebyś naiwnie myślała, że na pewno będzie kochał do końca życia? I gwoli wyjaśnienia: nie ja wymyśliłam tę definicję: konkubinat jest takim samym związkiem jak małżeństwo, tyle tylko, że nie ma w nim ślubu. Tworzą się w nim identyczne więzi emocjonalne, ekonomiczne itd.