Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś ogląda oblicza prostytucji

Polecane posty

Gość gość

Na tvn po 23???

Gość gość
Ja oglądałam raz, jak było o tych portalach, gdzie dziewczyny sie ogłaszaja typu roksa... dla mnie to już dno dna, ale czasami nie maja dziewczyny wyboru to fakt

Gość gość
No wyboru to nie mają panie o których była mowa w odcinku ostatnim. Tirówki. zmuszane przez alfonsów luz bardzo wiekowe i niezbyt urodziwe. Laski od sponsoringu same mówiły że po prostu nie potrafią przywyknąć do życia za parę stów kiedy facet dawał jej za nic parę tysięcy,

Gość gość
Ja ryłam ze śmiec****ak ta gruba blondyna co sponsorów sobie szuka na internecie wypowiadała się o klientach jako żałosnych pajacach bo jak można płacić za seks. To jakby swoją drogą ale.. Wydaje mi się, że takie słowa w ustach tej co się sprzedaje, dostaje kasę za ten seks z żałosnymi pajacami brzmiało dopiero śmiesznie i żałośnie. Brzmiało to tak jakby uważała się za lepszą hmm robiąc TO SAMO. Przyganiał kocioł.. Reportaż wydaje mi się trochę taki naciągany.

Gość gość
część z tych dziewczyn to nawet nie są prostytutki tylko wynajete aktorki tak jak i Panowie

Gość gość
No nie wiem czy to jestem dnem czy ty jak patrzysz na moja nowa kurteczke, kozaczki lub torebkę. :) ty?