Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest takiego złego w szerokich biodrach

Polecane posty

Gość gość

Nie kumam dlaczego szerokie biodra są powszechnie uważane za mankament urody? Przecież kobieta z natury ma szerszą miednicę niż mężczyzna, węższą talię i piersi. Od początku ludzkości uważano to za normalną i naturalną cechę kobiety więc dlaczego nagle traktuje się szerokie biodra jak deformację ciała? Zauważyłam że szczególnie napawa to odrazą mężczyzn. Przecież wąskie biodra to cecha mężczyzny albo dziecka. Czy mam rozumieć Panowie że podniecają Was faceci i dzieci? O co kaman? Może ktoś mnie oświeci

Gość gość
Czasami cieszę się z tego powodu, czasami mam dość tego. Mój tyłek jest ogromny przez to. Masakra.

Gość gość
Tylko, że szerokie tyłki podniecały 90% facetów od chwili kiedy człowiek zlazł z drzewa. Ciekawość samczyka do szerokich tyłków samiczek jest częścią naszej natury ludzkiej tak jak konieczność spania, jedzenia i fakt że człowiek to ssak :) Więc nie bardzo pojmuję ten dziwny trend na traktowanie rzeczy naturalnych jak deformacje i powód do hańby dla kobiety. Czy my naprawdę musimy się fizycznie upodobnić do facetów żeby się podobać i mieć szansę na związek? Trochę chore i nienormalne, nie sądzicie?