Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Karinna wwa

Co s膮dzicie o takim powi臋kszaniu biustu

Polecane posty

Go艣膰 Karinna wwa

od czasu do czasu zagl膮dam na eaktywni.pl 偶eby poczyta膰 o zdrowiu i dietach. ostatnio czyta艂am tam artyku艂 o powi臋kszaniu biustu za pomoc膮 tabletek. czy kto艣 korzysta艂 z takiego rozwi膮zania? pytam, bo chc臋 wypr贸bowa膰 te tabletki, nie mam wiele do stracenia, a na operacj臋 plastyczn膮 mnie nie sta膰...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
osobi艣cie nie wierz臋 w takie cuda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, ale gdyby to pomaga艂o to wiele kobiet nie decydowa艂oby si臋 na operacj臋. Uwa偶aj na takie tabletki bo narobi膮 wi臋cej ba艂aganu ni偶 to warte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wiesz jakie mog膮 by膰 efekty uboczne tego je艣li to dzia艂a? Jak np. cellulit, tycie ud, nasilony PMS...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyta艂am gdzies, ze wywar z czegos pomaga. chocia偶 nie pami臋tam co to by艂o, ale efekty s膮. jak Ci si臋 chce to poszukaj. :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"suplementy nie maj膮 skutk贸w ubocznych"... jaaaaasne... nawet g艂upie zi贸艂ko mo偶e mie膰 skutki uboczne czy uczuli膰, a co m贸wi膰 jaka艣 niewiadomo jaka mieszanka, tym bardziej podejrzana w艂a艣nie, 偶e nie kontrolowana wg standard贸w medycznych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz, tu jest wszystko o nieoperacyjnym powi臋kszaniu biustu, testy i opinie o zio艂ach, tabletkach etc. www.wiekszepiersi.phorum.pl/ o efektach ubocznych konkretnie: www.wiekszepiersi.phorum.pl/viewtopic.php?t=599

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tabletki mog膮 powi臋kszy膰 ci biust ale niedu偶o, na pewno nie o kilka rozmiar贸w. Niestety, takie suplementy mog膮 dawa膰 skutki uboczne. Poza tym jak odstawisz je to najprawdopodobniej biust wr贸ci do stanu przed. Czyli nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja si臋 ciesz臋 ,偶e Ci臋 nie sta膰 na operacj臋 plastyczn膮. Silikony s膮 obrzydliwe i z pewno艣ci膮 kiedy艣 si臋 oka偶e ,偶e s膮 bardzo szkodliwe. Pozdrawiam. Ma艂e jest pi臋kne, serio:).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 z osob膮 wy偶ej. Te偶 mam ma艂e cycochy ale uwa偶am, 偶e s膮 pi臋kne, j臋drne, kszta艂tne. Oczywi艣cie kiedy艣 ich nie lubi艂am i nawet pr贸bowa艂am jakich艣 kuracji ale to bez sensu. Silikony s膮 obrzydliwe. Kochana, uwierz, 偶e niepotrzebne ci s膮 te tabletki, kt贸re nic nie daj膮. Pokochaj sw贸j biust.

Udost臋pnij ten post