Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie . moja miesiaczka skonczyla sie zaczela sie 18 a skonczula 18 22 uprawialam sex i chlopak chyba nie duza ilosca skonczyl we mnie . czy byly to dni plodne 22? Dodam ze 7 dni pozniej mialam brazowei zolte uplawy z poxhwy co to oznacza ciaze? zolte wydaje mi sie ze nie ale brazowe? kiedy mohe zrobic test?

Gość diomi
Wydaje mi sie ze moglo to byc plamienie implantaxyjne ale te zolte uplawt nw

Gość gość
na test jest za wcześnie. test możesz zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. wg mnie nie jesteś w ciąży. ale w sumie nie napisałaś jak długie masz cykle, czy są regularne itd.

Gość gość
miesiaczka skonczyla sie i zaczela 18-ego??

Gość gość
jesli miesiaczka zaczela sie 18 , 22 nie byl na 100% plodny bo dni plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu czyli okolo 2 tygodnie od dnia poczatku krwawienia...

Gość gość
bzykasz sie i nie wiez kiedy masz plodne owulacje itp????????? nazwac cie glupia to malo

Gość gość
owulacja jest mniej więcej 2 tygodnie przed kolejną miesiączką a nie w połowie cyklu i nie powinno sie jej wyliczać. Brązowe upławy może to być jakas nadżerka czasami się zdarza że podczas dni płodnych występuje krwawienie albo brudzenie. Jest to związane z hormonami i nie jest niczym niepokojącym. Słyszałam że czesto się pojawia u młodych dziewczyn albo w okresie menopauzy ale u dorosłych kobiet też może się pojawić. Sama miałam dwa razy takie brudzenie w wieku dwudziestu kilku lat. chociaż przydałoby się zbadać żeby wykluczyć nadżerki i takie tam.