Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caornmhnbg

Nagonka na lekarzy :P

Polecane posty

Gość gość
gość z 23:02 : :O :O :O :O :O :O Ale na pewien sposób mnie to nie dziwi :O

Gość hnfghbdvgb
KARTY DLA LEKARZY ALE Z Twojej kieszeni ida pieniażki i bedziesz płakała :)) JESLI BĘDA KARTY to pamietaj że wówczas sie nie wypłacisz :D :)

Gość gość
ale zatrudnienie lekarza nie jest tajemnicą zawodową :O przecież ta sekretarka nie podała danych personalnych jego pacjentów tylko TO GDZIE JEST ZATRUDNIONY :D

Gość gość
fyhythgfred pani sekreterka troche sie zapędziła smiech.gif czy Pani wie że panią obowiązkue tajemnica zawodowa ???czy nie/? jesli nawet pani już nie pracuje to i tak może sie znależć w sądzie , przez przypadek usmiech.gif nie jest pani anonimowa xxx nie boję się - nie napisałam nic niezgodnego z prawdą!

Gość gość
fyhythgfred a tobie c***j w d***la suko 🖐️

Gość gość
w sądzie a niby za co za ujawnienie oszustwa? tajemnicą zawodową straszysz? nikt nie stoi ponad prawem i dlatego w sądzie to się może pan ordynator znaleźć

Gość gość
oj tam jakaś k***** co robi dla takiego oszusta prowokuje a wy sie podniecacie :P

pani sekretarka pierdoły wypisuje, więc nie ma się co podniecać :) Konsultant wojewódzki... od kiedy to etat? :) Albo uczelnia? Tam normą etatową są egzotycznie brzmiące 1/16 czy 3/7 :)

Gość misiu masz sukę
jesteś dnem na padole Tak narzekacie na lekarzy :D teraz kiedy twierdzicie że faktycznie lekarz za długo pracuje , ale przecież pracuje dla was!, jesteście chorzy i domagacie sie w kolejkach i buczycie że chcecie być przyjęci tak? Może troche zrozumienia

Gość gość
nie podniecamy ale problem jest poważny, jeżeli lekarza nie ma w pracy a pobiera pensję to jest oszustem a ty wypłacaniem się nie strasz bo to rynek dyktuje ceny w prywatnych gabinetach, jeśli będzie za drogo to ludzie znajdą tańsze oferty (i tak w większości leczą konowały)

Gość misiu masz sukę
chyba pleban ma w główce siano Ip potwierdza i mój mądry komputer :D :D tylko głupiec o tym nie wie , bożżż tłuk

Gość gość
pan ordynator nie może znaleźć się w sądzie bo prawo pozwala mu na taki układ jego zatrudnienia - jako dyrektor i ordynator nie ma normowanego czasu pracy, na wykładach się pojawia, prywatnie może przyjmować pacjentów ilu tylko chce - merytorycznie nie ma się do czego przyczepić, bo nie ma przepisu, który go zmusi do bycia określoną ilość godzin w jednym miejscu! jedyne do czego można się przyczepić to używanie szpitalnego sprzętu do celów prywatnych - jednak na to trzeba mieć niezbite dowody, a i tak wiemy jak taka sprawa się skończy - nikt nie zezna przeciw, bo każdy boi się o pracę

Gość gość
"przecież pracuje dla was!," Przykładem pracy dla nas jest hgg która całe dnie siedzi na kafe (bo co tu nie wejdę to ją widzę) więc ciekawe kiedy leczy pacjentów :D siedzi w gabineciku, kasę weźmie, popisze na kafe a na leczenie brakuje czasu!

Gość gfhndbgfvcsxa
Jesli lekarz anie ma w pracy a pobiera to od tego są odpowiednie służby, jest i prokuratura.Bywaja takie przypadki, ale sorry nie wszytskich do jedengo wora

Gość gość
do cholery co wy pieprzycie, ze studia medyczne sa latwe i tylko trzeba umiec zakuwac? to wez sobie machnij jako dodatkowy fakultet i tez bedziesz kase kosic! ludzie naogladaja sie reklam, z ktorych (sluchajac po 1000x) w koncu naucza sie objawow chorobowych i sami sie moga leczyc, hehehehehe na jakiej podstawie sama bys sobie wybrala antybiotyk? wiedzy zaczerpnietej z internetowego forum ? hahahahahha zalosne

Gość aaaa1aaaaaaaaaaaaa
kij im w ryj jak mawiam mój dziad. ide spac

hgg nie jest specjalistą a to spora różnica :) Na kafe jestem generalnie rzadko, więc nie wiem skąd ten wniosek.

Gość gość
gość oj tam jakaś k***** co robi dla takiego oszusta prowokuje a wy sie podniecacie xxx takie rzeczy dzieją się w każdym polskim szpitalu!!!

Gość gość
a ty zawsze masz robiony antybiogram ?

Gość gość
teraz wiekszosc lekarzy ma kontrakty, takze nie ma juz szans na ciagniecie kilku etatow w ciagu tego samego czasu

Gość gość
wybacz ale ja co prawda skończyłam polibude ale mam dużo znajomych po lekarskim. Każdy twierdzi jedno: kucie kucie kucie nic więcej. Żadnych zagadnień rozwijających umysł (już u mnie na budowlance musiałam bardziej się pod tym względem postarać :P). Jedna moja przyjaciółka (miała stypendium) powiedziała, że tak ją męczy to wieczne zakuwanie bez takiego twórczego/logicznego myślenia że myśli o rzuceniu tych studiów ;). Zresztą jak nie wierzysz przejdź się na wydział i popytaj studentów.

Gość gość
wiecie co poczytajcie na dziale chirurgia plastyczna jak szmaty właśnie celowo prowokują pacjentki z powikłaniami :O Mało tego, ś****wa udają zadowolone pacjentki żeby nabijać partaczom kasiore :O

Gość gość
czyli większość jest uczciwa ja jestem tylko przeciwko oszustom

ja znam dziesiątki lekarzy i studentów medycyny i nikt nie twierdzi że medycyna to kucie. Wiadomo, pamięciówki jest od groma, ale takiej którą trzeba rozumieć (z małymi wyjątkami-anatomia )

Gość gość
Hgg ja też tu rzadko wpadam więc albo wpadasz tu częściej niż ci się wydaje albo wybieramy identyczne pory na kafeterie :D

Gość gość
Przeczytajcie na chirurgii plastycznej,polecam :)

niektórzy to od chirurga plastycznego oczekują że z koszmarona zrobi w kilka godzin i bezboleśnie Rihanne czy Mile Kunis :) To niestety nie tak działa...

Gość gość
najlepiej wbijcie jak laska wkleila na korekcie nosa spartaczonego kinola :O

Gość gość
"najlepiej wbijcie jak laska wkleila na korekcie nosa spartaczonego kinola" podasz bezpośredni link?

Gość gość
/hgg/ od razu widać dla kogo tu pracuje ;)