Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazac sie ze spokojnym nudnym biernym facetem pytajnik mam 29 lat

Polecane posty

Gość gość

i w zasadzie nie wiem na co czekac jest taki jeden podobam mu sie podobno bylo kilka randek, ale bez szalu on spokojny, taki tatuskowaty chociaz w podobnym wieku, szuka stalego zwiazku, szalenstwa miedzy nami nie ma ale sie rozmawia dobrze na tych spotkaniach, tylko,ze on taki bierny, dzwoni może raz na 2 tyg, 2 smsy dziennie, spotkania raz na tydzien lub trzy:o brac?

Gość gość
po randce poytrafi 2 dni milczec:o nie czuje jego zaangazowania, chociaz mi mowi, ze mu sie podobam jak sie widzimy

Gość gość
mam ten sam dylemat, ale moj przy tym wszystkim bardzo dobrze zarabia, no ale jest po rozwodzie, z dzieckiem :O dzwoni czesto, stara sie, spotkania itp. chce malzenstwa

Gość gość
dzwoń i bierz

Gość gość
Co się kryje pod słowem szaleństwo, czego ty w takim razie oczekujesz od niego?

Gość gość
no to po twoim widac starania ja czuje jakby mial w sumie wyrabane na mnie niby codziennie napisze, ale jakos tak grzecznosciowo a moze kobieta w moim wieku nie powinna szukac wrazen a stabilizacji

Gość gość
dzwon i powiedz ze kupujesz i żadnych przecen, zapytaj ile chce XD

Gość gość
ja sie chyba jednak zdecyduje, mam niby 25 lat, ale nie chce mi sie szukac, a ten dobrze zarabia :D kiedys bylam bardzo zakochana, ale nieszczesliwie, teraz wyjde za maz. urodze dziecko, pozyjemy z 10 lat i moze ktos sie w tym czasie trafi. jak sie zakocham- odejde, alimenty dostane i tyle. nudne to zycie :o

Gość gość
"Co się kryje pod słowem szaleństwo, czego ty w takim razie oczekujesz od niego?:" -Oczekuje, ze napisze do mnie po randce i zapyta chociaz czy bezpiecznie dotarlam do domu:o on pisze dwa dni pozniej -Oczekuje, ze to on bedzie wymyslal miejsca spotkan, a nie zostawi to mi:o jak zwykle -Oczekuje, ze chociaz raz na 3 dni zadzwoni, a nie raz na 2 tyg(koszty??????? czy co:O)

Gość gość
gośc 11:18 i w tym momencie rozumiem dlaczego mąz wp*******ł swojej babie albo cogorsza zabił(morderstwa nie pomieram) takie mendy społeczne jak Ty nalezy gonic i mam nadzieje ze Twój wybranek "przeczyta" kafeterie jaki los chcesz mu zgotować.

Gość gość
do gość 11:18 a ja mysle że gość weźnie intercyze. fikniesz to pójdzie do innej -stałej

Gość gość
nie przeczyta, on nie czyta kafe. a bicia kobiet nic nie usprawiedliwia, prostaku :O bede dobra zona, reprezentatywna, wyksztalcona, pracuje, mam mieszkanie.

Gość autoreczkapel
powiedzicie mi czy jestem jakas dziwna, ze chce takich rzeczy? jestem autorka tematu

Gość gość
intercyze to wezme ja- jeszcze tego brakuje, zebym miala placic alimenty na jego dziecko, jak mu sie interes sypnie :D podpiszemy tez zrzeczenie dziedziczenia, zeby w razie czego dziecko jego nie dostalo nic mojego. spotkalam sie z prawnikiem i tak mi doradzil

Gość autoreczkapel
juz nawet zaczynam sie zastanawiac czy on sie nie stara bo moze nie jestem tak atrakcyjna jakby on chcial? a ma mnie z braku laku:o nie jestem zadną miss, mam kilka kilo nadwagi, ladna twarz, ale moze te kilogramy

Gość _anonymous_
a ja Ci doradze że Twoje IP juz mam(i nie tylko ja), dojdę do Twojego gg, fb i poszukam na liście kontaktów wybranka. Mam nadzieje że uratuje mu 4 litery przed wyborem bardzo złej i pazernej kobiety która chce go po 10 latach "skrzywdzić"

Gość gość
Autorko a może wyolbrzymiasz i wynika to z własnego niedowartościowania lub braku samooceny?

Gość gość
dawaj, czekam z niecierpliwoscia :D to moze wklej moje IP albo jego czesc. ps. nie mam gg

Gość gość
anonymous bardzo dobrze, weź i zablokuj tej cwaniaczce komputer i najlepiej gdzieć umieść liste tych które naleźy unikać jak za komuny!

Gość autoreczkapel
moze jestem w sumie troche niesmiala i zakompleksiona bo martwie sie, ze moze do konca mu sie nie podobam, chociaz on twierdzi inaczej, ale on tez ma swoje lata i chce stabilizacji i może bierze juz co sie nawinie;/

Gość też chętnie się dowiem
napisz nazwisko tej d**eczki od intercyzy

Gość autoreczkapel
wczoraj zadzwonil 1 raz od 3 tygodni, jak sie komuś dziewczyna podoba to chyba chce ją czesciej slyszec?

Gość gość
ja tez sie chetnie dowiem jak sie nazywam hehe

Gość gość
Autorko nie martw sie na zapas, miłośc polega na akceptacji. Jezeli mu sie podobasz i chce tego, to super :)

Gość autoreczkapel
mamy telefon w tej samej sieci

Gość autoreczkapel
jest dla mnie mily, ale nie to mnie boli, ze nie czuje z jego strony troski i zaangazowania,

Gość kyokushin
urodziłem się by umrzeć zapraszam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość autoreczkapel
jak facet po randce moze nie zapytac dziewczyny czy dotarla cala i zdrowa do domu?:o

Gość związek tylko z miłości
nie rozumiem Twoich dylematów, uważam, że trzeba się wiązać tylko jak jest uczucie z obu stron.

Gość związek tylko z miłości
no a skoro od 3ch tygodni nie rozmawialiście, to raczej nie ma tu uczucia u żadnej ze stron :D 🖐️