Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są typowo polskie cechy wyglądu

Polecane posty

Gość gość
Bez przesady, to taki mit jak to ze wszystkie Polki to naturalne blondynki o niebieskich oczach

w Polsce w pewnym momencie było bardzo dużo ludzie pochodzenia tureckiego i to dalej widać - masa ludzi ma rysy twarzy podobne do Turków, tylko z jasną karnacją :) (ale mnie zaraz za to zjadą...).

Gość gość
Polacy są tak "wymieszani" że nie da się określić charakterystycznej dla nich urody. Można określić urodę słowiańską i zgadzam się że nie ma czegoś takiego jak uroda Polska, czy Niemiecka.

Gość Felixtus
typowa Polka ma małą głowę, małe usta, małe oczy i rzadko posiada ładne brwi i rzęsy ale posiada policzki wypukłe jak u chomika i charakterystyczne jest, tzytzki prawie zerowe ale ma ogromną miednicę i duupę ogromną, gdy siada na sraczu to kibel nie wyrabia i pęka pod naciskiem kobiecej duupy , namawiam, sikaj nie siadając na kibel, szkoda kibla

Gość gość
Nie dziwi mnie że piszecie, że nie macie delikatnej urody, bo jak napisałam poprzednio rasy się mieszają i coraz mniej jest ludzi o takich typowo słowiańskich genach.

Gość polllkok
01.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość "01.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość 99% ludzi jest podatnych na takie wpływy. Przecież wiele ludzi wypowiada się na jakiś temat mając na niego wiedzę tylko z telewizji nawet jeśli, to nadal nie czuję się szmatą ja tylko polka mieszkająca w ich głowie

Gość gość
Co z tego że nie czujesz się szmatą? Inni Cię za taką mają. Ja również nie czuję się szmatą, ale boli mnie to że inni mogli tak o mnie pomyśleć.

Gość gość
Ci z ciemnymi oczami, włosami i długimi nosami to żydzi ???

niech cię tak nie boli co obcy o Tobie myślą - zamartwisz się na śmierć.

Gość gość
01.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Co z tego że nie czujesz się szmatą? Inni Cię za taką mają. Ja również nie czuję się szmatą, ale boli mnie to że inni mogli tak o mnie pomyśleć. Jakoś mnie nie boli czyjaś błędna ocena

Gość gość
heheh ja np mam owalną twarz, oczy dość duże i długie rzęsy, nos mały, usta takie sredniej wielkości ,ale nie są waskie ,a jestem Polka :)

Gość gość
a i włosy mam ciemny blond, ale rozjaśniam, długie do łopatek , karnację średnią ani jasną ani ciemną, ale też nie bladą, oczy zielono-niebieskie, mam 160 cm wzrostu, waże 47 kg, w biuscie mam 85 , pod biustem 70, w talii 61 , w biodrach 92

A czyli ja CZYM jestem? Jeżeli mam brązowe włosy, ciemną karnację i ciemne brązowe włosy? :D I tak wszystkie kobiety są piękne;)

Gość gość
U polek: Cellulit Rozstępy Szybkie starzenie ok.25 roku życia

Gość gość
''I tak wszystkie kobiety są piękne'' Taaa... Dopóki wódka jest na stole.

Gość gość
Może? :-) bardzo mocno maleńka się pomyliłaś. Spój w lusterko :P

Gość gość
Zapewne nie na trzeźwo to robisz gwiazdeczko.

Gość gość
👄 🌼

Gość gość
stereotyp polski to cycata blondynka z niebieskimi oczyma, w warkoczu i góralskim stroju, a prawda jest taka, że przeciętne polka to zwykła, szara myszka. w miarę jasna karnacja (ale nie porcelanowa), mysie włosy (ciemny blond popielaty) przeciętna figura... tyle w temacie

Gość gość
jeśli chodzi o męską część, widuję ostatnio, o zgrozo, coraz częściej taki typ panów - łeb ogolony na łyso, przypakowane bicepsy, brak możliwości wyróżnienia w ich sylwetce szyi. I nie są to zwykli kibole. Widziałam wyglądających tak ludzi interesu, w ładnych samochodach, ładnie ubranych, ale co z tego.

Gość gość
Ja nie mogę! Ale jadźka z polek wyszła :D Typowy babski wsiór!

Gość gość
wszystkie tu maja pospolite ryła. u nas w Pl występuje połowa tych typów oprócz skośniaków. Jadźka nie jest taka zła... ale nochale to mają spore. Większośc ludzi ma duże nosy tak w ogóle. Znam dwie osoby z malutkim nosem i całkiem zgrabnym. Moja koleżanka Jolka i ja

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Felixtus typowa Polka ma małą głowę, małe usta, małe oczy i rzadko posiada ładne brwi i rzęsy ale posiada policzki wypukłe jak u chomika i charakterystyczne jest, tzytzki prawie zerowe ale ma ogromną miednicę i duupę ogromną, gdy siada na sraczu to kibel nie wyrabia i pęka pod naciskiem kobiecej duupy , namawiam, sikaj nie siadając na kibel, szkoda kibla -- hahahaha to sie usmialam - mam prawie wszystko oprocz wielkiej doopy i malego biustu - mam duzy, ale zauwazylam,że mało która kobieta ma ŁADNY biust, albo są płaskie jak deski albo mają ogromny tzytz, np. ja mam nieproporcjonalnie duże, mam też koleżankę, niska drobna i wielkie cycki, mało ktora ma zwykła budowe ciała i biust B-C-D raczej mają albo A albo od razu E :/ Ci z ciemnymi oczami, włosami i długimi nosami to żydzi ??? - duzo wsrod Polakow krwi żydowskiej, więc pewnie tak, ja tam wolę być półżydówka niz mieć chocby krople krwi tureckiej to jest obrzydlistwo i skośnawe oczy u Polaków też, nienawidze skośnych oczu u białych ludzi! :O

Gość gość
Blada cera z przebarwieniami,pajaczkami lub wypryskami,rzadkie raczej wlosy,krotkie rzesy,male oczy,male usta,dlugi nos,niezdrowy ogolnie wyglad....jakis moze znikomy procent polakow ma wyrazista urode ladna cere itd ale znakomita wiekszosc wpisuje sie w powyzszy opis