Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona5

Odchudzanie z dużej nadwagi start 2 01 2013

Polecane posty

Dobry ;-) dziś później bo nie miałam czasu z rana napisać. Dziś zjem: Śniadanie: bułka z dynią z pastą z makreli i liściem sałaty 2 śniadanie: jabłko Obiad: filet z kurczaka z warzywami na patelnie Kolacja: serek wiejski

a ja dzis rano zjadlam mala razowa bulke, pozniej bylam na zakupach namowili mnie na hot doga mial 350kacl tak ze nie jest zle, pozniej zjem kawalek kurczaka z surowka, a na kolacje serek wiejski :)

zjadlam dzis: 10:00 mala bulka z szynka 14:00 hot doga 17.00 1 kotlet mielony zrobiony na wodzie z ogorkami korniszonymi wiem ze nie jest to dobry jadlospis ale no trudno taki dzien dzis, wazne ze 1200kacl nie przekroczylam :)

Jutro jade do rodzinki więc tylko śniadanie i kolacja napewno będą dietetyczne gorzej z obiadem. Zaraz biorę się za ćwiczenia. Jak skończę napisze co porobiłam ;-) a pamiętacie że w nocy jest zmiana czasu?

No pewka ze pamietamy! ja wlasnie po cwiczeniach 40min rowerku 3*25 brzuszkow i 150 podniesc na 1 reke hantelki 1kg. No w poniedzialek wazenie! Jutro idziemy do babci wieczorem ale ja nic nie zjem, bardzo dobrze zrobilam z tym poniedzialkowym ważeniem bo przez weekend nie zepsuje diety :)

Poćwiczyłam. 25 przysiadów 85 brzuszków "łokieć-kolano" 1 min rowerka w powietrzu 1 min nożyc Byłam też na godzinnym spacerku z młodym. Mało intensywny ale zawsze to jakiś ruch ;-) Ja jestem przed okresem więc nie licze na duży spadek. Nie pisałam jeszcze że jedziemy pod koniec czerwca na drugi koniec Polski czyli nad morze :-) zastanawiam się nad strojem kąpielowym. Napewno nie będzie dwu częściowy :p

Hej Kobietki :-) Ale mam zakwasy na plecach hehe. Dziś zjem: Śniadanie: bułka grahamka z szynką drobiową i ogórkiem zielonym Kolacja: serek wiejski na szybko bo nwm o której wrócimy.

1000 wpis ♣ :-D Na obiadek zjadłam rosołek z makaronem i udko z kapustą młodą.

ja dziis mialam sredni dzien, rano zjadlam razowa bulke, popoludniu rozol z razowym makaronem ale niestety wieczorem poszlismy do babci i zjadlam devolaja, troche salatki, i wgl ehh i 2 piwka no ake trudno nie az tak zle. a we wtorek wazenie

Dobry :-) po ważeniu kilogram mniej :-D Ola dziś ważenie, nie oszukuj ;-) :p Ja dziś zjem: Śniadanie: jajecznica z kromką chlebka wiejskiego 2 śniadanie: owoc Obiad: roladki drobiowe nadziewane szpinakiem pieczone w piekarniku surówka z marchewki i selera Kolacja: jogurt z otrębami

no dobra wstalam wlasnie, ide sie wazyc ale zla jestem na siebie za wczoraj no ale trudno ide po wage

no zwazylam sie i jest 88,5 ehh no zle az tak to nie jest bo minus -0,5kg zawsze to do tylu, ale moglo byc wiecej, no nic nie ma co sie lamac tylko brac do pracy ;D za tydzien bedzie lepiej

witam po weekendzie! Tym razem udało mi się utrzymać dietę, dzisiaj robię sałatkę grecką, polaną olejem z pestek dyni ;) Zdrowo i lekko ;)

zjem dzis: 12:00 mala buleczka razowa z plasterkiem szynki 15:00 zupa pomidorowa 18:00 serek wiejski

Gość izka200
50 ml soku z aloesu a rano dwa jajka na miękko :)

Ola ważne że nie przytyłaś :-) pół kilograma to ładny wynik. Domi fajnie że się nie skusiłaś w weekend hehe ;-)

ehhh chyba jednak wracam do piątkowego ważenia bo w sobote zawsze jakies piwko wypije :( ehh no ciezko jest. Bede sie w piatek wazyc ale w weekendy bd robic wszystko zeby nie psuc diety

Cześć. Ola zrobisz jak uważasz ;-) Dziś zjem: Śniadanie: bułka ze słonecznikiem posmarowana serkiem topionym 2 śniadanie: jabłko Obiad: gołąbek w sosie pomidorowym Kolacja: nie mam pomysła ;-)

ja zjem dzis: 10:00 1 pierog ruski 13:00 mala bulka razowa z trojkacikiem 15:00 pol piersi z kurczaka z jakims warzywem 18:00 serek wiejski

Chyba na kolacje zjem płatki z mlekiem. Za chwilę biorę się za obiad.

Gość Izka200
Ja dziś zaczęłam tak: na czczo 50 ml soku z aloesu Oleofarm na śniadanie: owsianka na wodzie na drugie śniadanie: kanapka z chleba razowego z sałatą i twarożkiem na obiad: pierś z kurczaka z puree z groszku na kolację planuję wciągnąć serek wiejski z dodatkami (szczypiorek, rzodkiewka) z napojów: zielona herbata i woda z pieprzem cayenne

Izka ładne menu :-) Ja nie mam się czym pochwalić bo nie pojadłam obiadem i przed 18 wypiłam kawe i zjadłam dwie kinder kanapki ehh może to przez okres bo dziś mi się zaczął :-( Młody zaśnie i ide ćwiczyć. Kurde masakra :-(

Hej :-) dziś już jestem po śniadanku ;-) Śniadanie: bułka wieloziarnista z szynką drobiową i ogórkiem kiszonym 2śniadanie: banan Obiad: talerz kwaśnicy Kolacja: ser biały ze szczypiorkiem

witam was :* ja dzis zjem to co wczoraj pisalam bo wczoraj 1 dzien okresu i ehh zle bylo no ale dzis juz dieta cwiczenia ;d

ehh dziewczyny nie trzymam diety dzis znowu jest mi strasznie glupio i wstyd :( ehh musze wziasc sie do roboty jutro wchodze na wage i wracam do diety :(

Hej. Dziś dzień minął mi aktywnie. Pół dnia spędziłam na polu :-) Nic też nie podjadałam :-) więc pozytywnie.

hej :-) dziś znowu piękna pogoda wita nas od rana. Ja już po śniadanku. Śniadanie: 2 kromki wieloziarnistego z szynką, ogórkiem i pomidorem 2śniadanie: pomarańcz Obiad: gotowany schab, surówka z kapusty białej Kolacja: serek wiejski

eh pomalu do diety powracam, mialam jakies takie zniechecenie, ale nawracam pomalu na dobra droge. bedzie dobrze :). niestety waga dzis: 89,9 no trudne ale nie poddam sie. a zjadlam dzis: 9;00 bulka razowa z trojacikiem 11:00 gruszka 14.00 serek wiejski 16:00 300ml grochowki 18:00 2 jajka na miekko i kromka chleba

Ola wracaj bo sama do siebie pisać nie chce :-/ a wagą się nie przejmuj napewno spadnie :-) Wypiłam dziś piwko ale też sporo spacerowałam. Dziś poćwicze bo już trzeci dzień leniuchuje a okres nie może być wymówką.