Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o ludziach ze wschodu Polski

Polecane posty

Gość gość

pochodze stamtad ( okolice Bialej Podlaskiej ) np. zauwazylem ze w tym regionie uzywa sie sformulowania "co nie " - dosyc czesto

Gość gość
w większości to patologia umysłowa, szczególnie panowie, bo dziewczyny/kobiety są w porządku, np ja i moje przyjaciółki

Gość Emilka8999999
z południowego wschodu ludzie są całkiem sympatyczni, natomiast okolice Białegostoku i Lublina już dużo gorzej

Gość gość
widać ruskie geny (wiadomo,że przy granicy się mieszają w jakimś stopniu) i naleciałośc stamtąd

Gość gość
patologia umyslowa - dzieki - czuje sie dowartosciowany

Gość gość
Ja jestem ze wschodu, z małego miasta do tego, studiowałam w większym mieście i widac,że w moim rejonie jest biedniej ,ale jakoś go lubię i ludzi tam , mam do niego sentyment i zawsze bedę miała mimo ,że jest dość biednie to piekny rejon bo gory, Bieszczady niedaleko

Gość gość
Jak mozna w ogole wysnuwac takie uogolnienia??? Ludzie ze wschodu, zachodu, rudzi, blondyni, mlodzi starzy... Trzeba byc kretynem, jesli wszystko wrzuca sie do jednego worka, to zwalnia oczywisicie od myslenia w kazdym przypadku spotkania nowej osoby i zastanowienia sie jaka ona jest naprawde. Mozna przeciez przypiac jej latke i myslenie mamy z glowy :-)

Gość gość
tzn nadal studiuje ,ale teraz w mojej okolicy tzn w rzeszowie ;) a studiowałam w takim dość duzym miescie i nie podobało mi się szczerze mówiąc . Rzeszów mi bardziej odpowiada zdecydowanie

Gość gość
to dobrze, że się poczułeś "dowartościowany", niestety faceci stamtąd są tacy, nawet jak są po politechnice, to niestety życiowo są tak niezaradni, głupi i ślepi, że aż wstyd

Gość gość
a tam , znam kilku wyjątkowo zaradnych z mojego regionu. Jeden np jest teraz prawnikiem w UK

Gość gość
dla mnie to jest jednak smieszne co pisze osoba z 16:05:58

Gość gość
Ja myślę, że zjadłabym sernik.

Gość gość
ze wschodu, z zachodu, co za roznica. Polaczek to polaczek, większośc jest zawistna, niepomocna, potrafią tylko podkładać sobie świnie. Nie raz, szczegolnie bedąc za granicą przekonałam się jacy są nasi rodacy. Tacy Litwini np zawsze stoją za sobą murem i pomagają sobie w każdej sytuacji. Polak potrafi tylko zglebić, okraść, obmawiać...niestety