Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościumetal

Jak powiedzieć żonie która lubi długie włosy u facetów że chce je ściąć

Polecane posty

Gość gościumetal

Mam już prawie 36 lat, długie włosy, i zaczynam łysieć, wyraźnie cofa mi sie linia włosów a poza tym juz mi sie znudziły i nie chce mi sie o nie tak troszczyć jak kiedyś. Chce więc je ściąc. Problem w tym, że moja żona ma chyba jakiś fetysz na punkcie długich włosów, zawsze mówiła i mówi że tylko faceci z długimi włosami jej sie podobają(ma już 34 lata więc to jej już nie przejdzie) i chyba by mnie zamordowała gdybym je ściął, ewentualnie przestałbym się jej podobać. :( Co zrobić w tej trudnej sytuacji :(

Gość gość
Przyzwyczai się :D powiedz ze jest taka konieczność, bo [ tu dobry powod ] i kiedyś odrosną :p

Zacznij od zwrócenia uwagi, że łysiejesz. Na pewno zrozumie (mnie też to pewnie kiedyś czeka...eh).

Gość gość
ze je chcesz sciac. ja tez lubie facetow z dluzszymi wlosami i moj maz o tym wi, ale scial i tyle, on lubi brunetki a ja farbnelam sie na blod teraz. i co? nie rozwiedzimey sie z tego powodu ;) przynajmniej nasz milosc jest silniejsza niz kolor i dlugosc naszych wlosow ;)

gość - problem jest taki, że fetysz to dość silne upodobanie które ciężko przeskoczyć.

Gość Puszka89
Ja sama uwielbiam długie włosy u mężczyzn. No półdługie bo max do ramion. No i mój mężczyzna długo takie miał. Niestety ściął - ale to jego wybór, skoro tak się lepiej czuje to ja mogę tylko zaakceptować. Jak powiedzieć? Wprost. Powiedzieć, że źle się już w takich czujesz i podać argumenty. Jeśli kocha to zrozumie i nie będzie stroić fochów :)