Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjdę na idiotke jak się odezwę?

Polecane posty

Gość gość
Hahahaha z jakiej planety jesteś ty nade mną?

Gość Hvjfhggfx
Z ziemi idioto. Dziewczyna się o rady pyta a ty o planetach gadasz.

Gość gość
Ja uwazam ze warto korzystac z szans ktore mamy. Patrzę pozytywnie na życie. Dziewczyno, nie napiszesz - nie przekonasz się!

Gość gość
Każdy jest inny, może faktycznie myślał ze nie jesteś zainteresowana jak pół dnia odpisywalas wiec chciał c***ewnie dać spokój.

Gość gość
Przede wszystkim napisz nam, kiedy dokladnie go poznalas, po jakim czasie od poznania go on zaproponowal Ci spotkanie... No bo jesli to spotkanie mialo byc np. przedwczoraj, to ja na twoim miejscu poczekalabym jeszcze kilka dni, bo moze gosc sam sie odezwie. :P

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnas pisac, tylko czekac na jego ruch. Jesli nie moze na razie sie z toba spotkac, to przeciez aby cie nie stracic moglby sam utrzymywac kontakt sms-owy. Skoro nie pisze, to widocznie az tak mu nie zalezy, wiec narzucac sie nie ma co.

Gość gość
On poinformowal ze na razie nici z randek, ty uprzejmie odpisalas i wystarczy. Jego krok teraz. Nie badz mysza goniaca za pulapka.

Gość gość
Jak czytam tu doradzające paniusie-księżniczki to jestem załamany, jak w Polsce kobiety mają nasrane w głowach.

Gość spaślak_
jeśli napisał ci że sie z tobą nie umowi to po co pisać ?

Gość Takaka
Przeciez mozecie utrzymywac kolezenska znajomosc. Ludzie boje sie wyjsc poza swoja strefę bezpieczeństwa. Nie zaryzykujesz nie przekonasz sie! Może fajnego faceta tracisz? Ja od 3 lat jestem szczęśliwa z moim facetem i to ja przejęłam inicjatywę. :D da sie? Pewnie! Tylko trzeba umieć ryzykować.