Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebujesz pomocy prawnej w Anglii zajrzyj tutaj

Polecane posty

Gość gość

Witam, Pracuje dla kancelarii prawnej w Londynie. Zajmujemy sie roznymi kategoriami prawa :poczawszy od prawa biznesowego, a na prawie od uszczerbku zdrowia konczywszy. Nie jestemy kancelaria "sausage factory" gdzie prawnicy maja po 1000 spraw. U nas kazdy prawnik ma kilka spraw, ktorymi moze sie porzadnie zajac oraz wszystko dopatrzec. Jesli Panstwo potrzebuja pomoc prawnikow w jezyku polskim, to prosze o napisanie mi swojego emaila, a ja przesle dane Panstwu. Prosze zauwazyc, ze moj wpis jest powaznym wpisem, a wiec prosze bez wyglupow. Z powazaniem AM

Gość gość
podwyzszam *

Gość gość
podnosze

Gość gość
podnosze

Gość gość
ja mam więc pytanie.mamy z narzeczonym psa, w sumie to jest jego pies nie mój, ja psów nie lubie.jest to Staffordshire bull terrier.my mieszkamy juz razem.jest taka sytuacja: do córki przychodzi koleżanka która nie daj bóg zostaje zaatakowana przez psa.w domu byłam tylko ja bo narzeczony pracował w tym czasie powiedzmy, lub nie było go w domu.kto wtedy odpowiada za ten wypadek? ja bo byłam w domu? czy on bo to jego pies w końcu jest.nie chce byc odpowiedzialna za czyjegoś psa.

Gość gość
Proszę o kontakt tiruru.lalala@o2.pl

Gość gość
Do Pani z psem, Ten bedzie odpowiedzialny na kogo jest mieszkanie, rowniez moze byc wspolwina jesli to nie jest Pani pies, a byla Pani obecna w domu. Z powazaniem AM

Gość pani z psem niestety
dziękuje