Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujowa pani domu

gdzie ten pyskacz

Polecane posty

Gość gość
pomożecie mam gazetke z reala od jutra do 12 jest za 17, 99 czajnik filtrujacy 2,5 litra + 2 filtry z firmy Aquaphor ma moze ktos ? oplaca sie za taka cene kupic?

Gość gość
jaga to największe dno na kafe i zdania nie zmienię. uosabia wszystkie najgorsze patologie jakie można znaleźć na kafe: rozwódka, teraz ma konkubenta bleeeee do tego jest w ciąży będzie miała pierwsze dziecko stara dupa 29 lat helooooł? co robiła z mężem w takim razie, że jej bachora nie zrobił? do tego studia jakies z d**y skończyła. dno dna biedne to dziecko może opieka społeczna jej zabierze

19:00 chciałabyś mieć takie życie jak ona.Sama pewnie bujasz się z jakimś meliniarzem,któremu nawet nie przysługuje zasiłek a ty pewnie nawet nie skończyłaś zawodówki:D

Gość gość
A ty skąd to niby wszystko wiesz? K, ktoś się wczoraj na last przypałętał i nie ma. Wy ludzie nie macie nic prócz szpiegowania do roboty?

Gość gość
Daga_jaga jest hot dziewczyna! :D

Gość gość
ponawiam mam gazetke z reala od jutra do 12 jest za 17, 99 czajnik filtrujacy 2,5 litra + 2 filtry z firmy Aquaphor ma moze ktos ? oplaca sie za taka cene kupic?

Wisi mi gadanie jakiejś pomarańczy ale skoro "jak dbasz tak masz" już tu jesteś to kiedyś też zdarzyło mi się napisać, że jesteś chamska na wątku o Tobie, to były moje początki na kafe i nie kapnęłam się, a miałaś podszywkę, której wpisy przeczytałam w kilku tematach, potem pojawił się nagle temat o Tobie i przyznałam autorce rację. Głupio mi, że dałam się nabrać i przepraszam za to. Teraz jestem cwańsza, bo poznałam już badziewną mentalność tutejszych szczekaczek :)

Gość gość
Każdy porządny człowiek ma na kafe swój temat :)

Gość gość
Mieli wszyscy wytrzymać na spokojnie!

Gość gość
bo się wzruszę niebieskie sobie piją z dziubków hahahahaha a ty jak chcesz wiedzieć jądrowy to skończyłam dwa kierunki ścisłe i w przeciwieństwie to was patole mam ślub bo mój facet mnie chciał a moje dziecko ma większe IQ niż wy wszyscy razem wzięci bo inwestuję w zajęcia dodatkowe na które was nigdy nie będzie stać

Gość gość
ponawiam mam gazetke z reala od jutra do 12 jest za 17, 99 czajnik filtrujacy 2,5 litra + 2 filtry z firmy Aquaphor ma moze ktos ? oplaca sie za taka cene kupic?

Gość gość
Ooooo... jak masz ślub to sorry, jesteś górą. I te dwa kierunki? Pewnie jeden do niczego się nie nadał i musiałaś się ratować? Wykształcony człowiek nie używa takiego infantylnego słownictwa. Ale dobrze, że o dziecko dbasz, bo... jak dbasz tak masz :)

Gość gość
i co zazdrościcie mi niebieskie szmaty? Trzeba było wziąść się za siebie za naukę za wygląd a nie teraz płaczecie konkubinki bo was prawda boli flustratki

Gość gość
bardzo dobre, bo turystyka i hotelarstwo

Gość gość
To teraz weź słownik i sprawdź: wziąść, flustrat "wykształciuszku" :)

"wziąść", "flustratki" i wszystko jasne. Skoro już tak inwestujesz w zajęcia dla Twojego genialnego dziecka to zainwestuj w podstawówkę dla siebie, a potem kto wie może nawet do gimnazjum cię przyjmą?

Gość gość
daga patolo idź spać bo przebijasz wszystkie niebieskie szmatławce nie masz argumentów to się czepiasz ortografi prawda cie boli

Droga pomarańczo proponuję ci już nie kompromitować się swoim słownictwem:D właśnie dałaś przykład,że o dwóch skończonych kierunkach to kiedyś,dawno temu marzyłaś:D mogłaś lepiej pociągnąć wykładowcy to może przepchnąłby cię na następny rok:D

Gość gość
Ortografii, dwa i :D

Gość gość
Hi5 jak dbasz! 🖐️

Gość gość
turystyka i hotelarstwo to nie ja napisałam sami robicie takie cyrki i się podszywacie żałosne to

Głupio Ci bo świrowałaś, a prostych wyrazów nie potrafisz napisać, narobiłaś sobie obciachu i jeszcze się rzucasz. Widać, że Ciebie to boli właśnie.

Skoro się podszywamy to się zaloguj i nie będziesz miała tego problemu :)

Gość mała kamilka
Co to za jakaś rozkrzyczana mamuśka?! Tak czytam, czytam i jeszcze takiej desperatki nie widziałam i analfabetka do tego :D

ej :d skończyło się? a tak dobrze się czytało w sam raz pod mojego kokosowego drinka :D Dawajcie pomarańcze coś śmiesznego :D

hahhaha pod mojego drinka to nawet z tym czajnikiem było śmieszne :D hahhhahahahhahha ja się uśmiałam :D