Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujowa pani domu

gdzie ten pyskacz

Polecane posty

zapomniałam że już o gwiezdnym pyle pisałam :D zadam ci zagadkę: jakie gacie ma cukiernik?

Gość gość
To do 22:25, umoralniacz pseudo.

Gość gość
Obstawiam, ze nie ma gaci :)

04.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ma rację ale się taplacie w swoim patologicznym klimacie hahahaha pytacie o stereotypy o konkubinach? przeczytajcie sobie cała waszą dyskusję!!! tępaczki!!! żenada, niski poziom, pijaństwo nawet w ciąży i brak wykształcenia i nie dajecie dzieciom prawdziwej rodziny ot co! xx alez ja jestem mezatka! widzisz, slub cie nie wyzwoli od patologii :D boli cie dyskusja bo kilka krotkich postow calej bandy ktora tu dzisiaj siedziala zjechala cie do cna bardziej niz te twoje "szmaty" etc. a i jeszcze sie posmiac mozna bylo. i uwierz- dam sobie obciac co tam trzeba, ze nie masz nawet polowy tego wyksztalcenia co ja wiec morda w kubel.

jakie gacie ma cukiernik? - z przodu sernik, z tyłu piernik hahhahhahha

Gość gość
O maj gad... :D Dobranoc! 🖐️

Gość gość ma rację
Niby żarciki niby was to nie obchodzi a gotujecie się ze złości bo mam racje. Macie tą swoją grupkę niebieskiej patoli tylko potem sie nie dziwcie, ze wasze dzieci mają w szkole przerąbane bo są z patoli a tych mniejszych nawet ksiądz nie chce ochrzcić. mozecie sobie byc nowoczesne i wyzwolone ale dla mnie chlanie w środku tygodnia to jest patola. W d***e mam to co się z wami dzieje ale jestescie wrzodem na kafe taka jest prawda!!!!!!!!! siedzicie ciągle na kafe i chlejecie i jesteście w każdym temacie z tymi swoimi mądrościami

Gość gość
Nasze dzieci to będą te, które będą zajmowały na studiach miejsca twoim dzieciom :) Co to jest patola, cepko? I piszę się 'tę' a nie 'tą'.Przeczytaj to zdanie: Macie TĄ swoją grupkę niebieskiej PATOLI tylko potem sie nie dziwcie, ze wasze dzieci mają w szkole przerąbane bo są z PATOLI a tych mniejszych nawet ksiądz nie chce ochrzcić. mozecie sobie byc nowoczesne i wyzwolone ale dla mnie chlanie w środku tygodnia to jest PATOLA. Poczytaj trochę książek, żebyś zaczerpnęła jakiegoś słownictwa, bo ubogo u ciebie, ubogo...

Gość gość ma rację
A jednak jesteś tu no cóż twój opis w stopce mówi o tobie, a o moje słownictwo się nie martw jakoś żyję z nim i jeszcze nikomu nie przeszkadzało a pracuję na wysokim stanowisku w dużej firmie więc nie jest takie ubogie jak widzisz skoro mogłam awansować ale ty tego nigdy nie zrozumiesz

moj maly A. bedzie za kilka lat ofiara fali w przedszkolu, bo jego matka ma na kafe niebieski nick- aha. dobrze ze ksiadz nie ma w tych swoich smiesznych papierkach, ktore wypelnia przed chrzcinami, pytan o tak wazne rzeczy typu posiadania konta na debilnych forach, bo moje dziecko nadal by bylo obarczone grzechem pierworodnym ehh :( druga sprawa- ludzie na wysokich stanowiskach przewaznie musza znac biegle zasady ortografii w praktyce hehe :D o pojeciu skladni w zdanou nie wspomne. takze mam podejrzenia ze cos tu klamiesz ;P

Gość gość
Ja kocham przecinki :D🖐️ heja dziewczyny

siema ja jeszcze czeźwieje :P co tamta bredzi o jakiś chrzcinach? klecha to by mi musiał 1 000 000€ w gotówce zapłacić, żebym zechciała to zrobić :D

Gość gość
Bree, na miłość boską opanuj się już!! :D Po co ludzie zmieniają nicki? Wytrzeźwiałam, nawet dziecko przeżyło i melina czysta.

to taka ironia była dns, gdyz gosc stwierdzil ze "nasze dzieci mają w szkole przerąbane bo są z patoli a tych mniejszych nawet ksiądz nie chce ochrzcić"

Gość gość
Dns też jest mądrą, złośliwą kafeteryjną suczitą, łapie i tnie jak kosą. Wie gdzie ironia :)

może skoro jeszcze nie wyczeźwiałam do końca, to nie łapię ironii - później to sobie przeczytam jeszcze 10x i może ją złapię :P :D

Gość gość ma rację
łyso wam ewidentnie wy zakompleksione baby i szkoda dyskusji z wami w przeciwieństwie do was ja mam życie poza kafe hahahaha szybko się zbiegacie a jak tam wasza kumpela jaga? zgarnęli ją juz na wytrzeźwiałkę? mam nadzieję, że jak urodzi to chociaz nie będzie karmić piersią i truć dziecka którego z resztą nie chciała

dns- jak mam chyba jednak takie zboczenie zawodowe chyba, ze zawsze sie staram wszystkim wszystko tlumaczyc, zapominajac ze niektorym nie trzeba :D gosciu widac wlasnie jakie ty masz zycie poza kafe.lewa noga bujasz dziecko, prawa noga wycierasz podloge, lewa reka mieszasz zupe a prawa n*******lasz F5 zeby czasem cos nie umknelo. a to wszystko w wiezowcu swojej superduzej firmy :D

Gość gość ma rację
chleją patolki hahahahaha

Gość gość
był ktoś dzś w biedronce? jest coś ciekawego? zaraz mnie ta pomarańczowa zwyzywa od biedaczek pewnie hehe

Gość gość
aquaphor tak wiem a w biedronce?

Gość gość
Ja spałam :)

Gość gość
U dagi_jagi policja na melinie, piją bimber od rana. A ty gościu z racją widzę online na okrągły zegar? Jak mija dzień Krav?