Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujowa pani domu

gdzie ten pyskacz

Polecane posty

macierzyński to ma jednak swój urok- można walić drinki i nie trzeba iść do pracy :D a że dziecko? zaraz mi policja zrobi najazd na chatę, bo jakaś pomarańczowa piczka doniesie, że walnęłam 2 kokosy do laptopa i dzieciaka zabiorą. Potem to już hulaj dusza piekła nie ma!

No to ja ci odpowiem.Biorę ślub w czerwcu.Chcesz przyjść?Twoje niedoczekanie bo taki ryj wystraszyłby wszystkich gości:D zdrówko patologiczna pomarańczo:D

Gość gość ma rację
fakt daga jaga najgorszą patolą jestes ty i dobrze że się chociaż do tego przyznajesz moze jest jeszcze dla ciebie ratunek ale faktem jest też że skumulowałaś wszystkie najgorsze cechy patoli wcześniej wymienione konkubentko z rozwodem, założę się że też pijesz :(

Gość gość
Pije, ze mna, dns i jak dbasz na skype konferencji, a Jądrowy ogląda boks z nogami na stole :D

Ja oglądam Ferdydurke na TVP Kultura ale jak zasugerowała pomarańczka demaskując mnie, chleję wódę i popijam ją denaturatem zmieszanym z Borygo, bo w sumie nie da się tego na trzeźwo oglądać hłe hłe hłe :)

Gość gość
Jestem pod wrażeniem tej kulturalnej rozmowy.

dzidziusiowi w brzuchu się podoba i prosi o jeszcze :) i jeszcze jeden i jeszcze raaaaaz laaaa lalalalala la laaa la laaa

Gość gość ma rację
Masakra i jeszcze o tym mówisz i jesteś taka dumna z tego szmato? dopiero było o pijanej matce i noworodku, jak tak można? patologia to mało powiedziane a te głupie koleżaneczki jeszcze cie popierają. Zgłaszam twoje ip będę miała spokojne sumienie jesteś największą patologią na kafe to prawda

moje ip też zgłoś! a co tam! ja już osiągnęłam kokosowe dno

Czego się mnie uczepiłaś? spadaj na bambus, bo już nudzisz pajacu. Wiem, że zazdrościsz mi luzu w du/pie ale WEŚ SIE Z TĄD!!! - napisałam w Twoim języku żebyś zrozumiała.

Gość gość
Ja już zgłosiłam jej IP pijaczka jedna... Temat o pijanych matkach był jej!

Gość gość ma rację
Super na prawdę szmaty i tak przewalacie zapomogi z mopsu na chlanie i internet do którego nie powinłyscie mieć dostępu!

Gość gość
I co, zamarłaś Kablarko, bo cię wszyscy wyśmiali?

Gość gość
Naprawdę pisz razem :D flustratko wziąść

Gość gość ma rację
Babrajcie się w swoim bagienku i czepiajcie nie istotnych rzeczy. Same też piszecie tak że zapominacie kresek nad ż, ź, ń i jakbyście chciały wiedzieć to też są błędy ortograficzne takie same jak moje i co łyso wam teraz, przytkałyście się? a daga jaga sama pisała kiedyś że bachora na tabletach zrobiła pamiętam to z tematu o pco's i niepłodności czyli go nie chciała taka prawda więc nic dziwnego, że teraz go truje wódą

Gość gość
zawsze gotowy na atak jądrowy skąd jesteś i ile masz lat?

Gość gość
Przeoczyłam powinłyśmy :D hahaha dobre, prawie jak rądo znajomej dysortografki. Krav, jesteś tu?

Gość gość
on ma 21 i jest z Łomży

Gość gość
Myślałam, że ma ok 30tki ;-)

Gość gość
Tak właśnie, zmiennym :D

Gość gość ma rację
wszystkie was powinni zablokować tylko zaśmiecacie porządne forum a studia skończyłam informatyczne i matematyczne o czym wy możecie jedynie pomarzyć juz napisałam gdzie trzeba o pijaństwie ciężarnej i niech spodziewa się wizyty na melinie zobaczymy jaka będzie mądra ta wyzwolona rozwódka