Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujowa pani domu

gdzie ten pyskacz

Polecane posty

Gość gość
Dobrze, poo******lałem się trochę, matka mi jeść dała, pozabawiałem się z psem. Gra gitara :D

Jem se japko, a potem se zjem grószke i łykne wody bżozowej pod kiosekiem - to do mojej fanki, w jej języku aby skumała :P

Gość gość
A to nad tobą to nie jest oryginał :) Twoja fanka udaje, że jej nie ma i nie czyta.

jądrowy, pytasz jak wiesz. Każdy szanujący się alkopolo wie, że pić to to trzeba, jak się ma dzieciaka pod opieką

Uważaj, Jądrowy, bo moja wykształcona fanka na wysokim stanowisku zgłosi Twoje IP i przyjedzie Milicja do Ciebie :P

Gość gość
A jak wizyta polismenów przebiegła u ciebie Daga?

Gość gość
To ja się przyznam, że raz poległam, ale to było już robione w trakcie zabawy i liczi-ówka nie wyszła, ale nie było innego owocu. Kawówka musi być smakowita :) w Polsce A to pewnie z polskim spirytusem takie zabawy? Nie ma tej adrenaliny jak rano się budzisz i się zastanawiasz czy widzisz, czy nie :D

Q wyobraź sobie, że dziś o 6:00 nadleciały cztery helikoptery i amerykańscy Marines zjechali po linach wprost do mojej chaty, a wraz z nimi Piotr Kraśko, Mariusz Max Kolonko i Ewa Drzyzga aby relacjonować na żywo przebieg akcji w tefałenie. Pod domem miałam w sumie 40 wozów z FBI, CBA, CBŚ, CBA, ABW i PKS, a także samochód z Family Frost i śmieciarka. Wyprowadzili mnie w kajdankach w asyście księdza proboszcza i rady parafialnej. Niby wszystko fajnie puścili mnie po przesłuchaniu, fajek też mi nie żałowali ale Borygo, denaturat i brzozówę skonfiskowali. Jutro będzie relacja w Super expressie, Fakcie, Gali i Gościu Niedzielnym. Jednak gość miał rację jestem patolą, dostałam nauczkę, pokazała mi gdzie raki zimują. Już nie będę miała się z pyszna.

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
Słuchaj jaga nie mnie robisz krzywdę tylko sobie i dziecku szmato brudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tego nie rozumiesz to poczytaj sobie o skutkach picia w ciąży o FAS mówi ci to coś? nie sądzę!!!!!!!!!!!!!!!!! więc poczytaj, a potem się z tego śmiej nieodpowiedzialna suko!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
słuchajcie mam pytanie odnośnie czajnika chyba tu jeszcze nie pisałam?

Jesteś mój pimpeczku słodki już się martwiłam, ależ Ty mnie musisz kochać ale uspokój się. Ponieważ bardzo cię lubię droga fanko to zadam Ci jedno pytanie ale się wysil, skup, zepnij tylko się nie zesraj przypadkiem. Mianowicie czy jakbym napisała, że jem gwoździe i tłuczone szkło to też byś uwierzyła i napisała mi o możliwym uszkodzeniu przewodu pokarmowego? no? no? no? kmiń teraz do rana :P

Gość gość
Skoro mnie i Jage ma za sobą... Strzeżcie się :D

Gość gość
Led i jej alter ego rozumieją się i żywią pomaranczami. Ostatnio q vel led wygadalas się. Ktoś napisał, że to ty, było kilka wpisów wcześniej, a tylko q odpowiedziała. Rubta co chceta ale ja się w to nie mieszam. Mnie tvn nie sponsoruje.

Gość gość
Wszyscy razem idą spać czy co? :D

Gość gość
Sponsoruje tvn? Co to za komentarztwarz kretynski?! :D

Gość gość
No oni śpią wszyscy na podlodze na takiej macię piankowej, a ja wstalam, bo mnie suszy. Niose dla kazdego butelkę wody, mam 6.

Gość to ja prawiemamusia1990
Ej, zablokowali mnie :P przez jądrowego bo mnie wyprowadził z równowagi ! Pozdro...

Gość gość
🖐️

Led i jej alter ego rozumieją się i żywią pomaranczami. Ostatnio q vel led wygadalas się. Ktoś napisał, że to ty, było kilka wpisów wcześniej, a tylko q odpowiedziała. Rubta co chceta ale ja się w to nie mieszam. Mnie tvn nie sponsoruje. x x Rubta? k.....wa RUBTA???? ja yebie! RÓÓÓÓÓÓBTA Oślico górska, za to Twoje alter ego to chyba prof. Miodek w krzywym zwierciadle muaaahahahahahahaha

Gość gość
Hej przyjacielu Ottona III albo Jagiełły, bo nie doszliśmy do tego czy jestes z 11 czy 15 wieku :)

Gość Literki szyderki
Hłe hłe hłe

Gość Szyderki Literki
Co dzisiaj pijemy?

nie ważne co- ważne żeby sponiewierało :D

Gość Szyderki Literki
A reszta brygady gdzie?

Gość gość
Jak tam jaga, czemu cię nie ma na kafe?? Przecież ty nie masz innego życia poza netem, czekam tu na Ciebie od rana, patrzę po wątkach, szukam cie i znajde, jeszcze ci dokopię łachudro

"Przecież ty nie masz innego życia poza netem, czekam tu na Ciebie od rana" Widac masz równie bogate życie D: